Åreknuter nettsted: symptomer og behandling av åreknuter

Gel Hestekrefter er et kosmetikk som mange bruker til å behandle åreknuter i underekstremiteter. På pakken finner du ikke innskriften "fra åreknuter". Der er det angitt at det er en toning gel for føttene. Men den populære på internett annonsering, vurderinger, den offisielle nettsiden til middel Hestekrefter - alt dette indikerer muligheten for vellykket bruk i kronisk venøs insuffisiens.

søknad

Åreknuter er ikke blant indikasjonene på bruk av gelhestekrefter. Denne anbefalingen finnes i reklame, men ikke i bruksanvisningen. Offisielt tonisk gel Hestekrefter med ekstrakt av leech og hestkastanje brukes i tilfelle av:

  • spiller sport;
  • økt belastning på nedre lemmer;
  • styrking av det vaskulære mønsteret på bena.

Ved åreknuter er bruk av gel tillatt. Hestekrefter brukes kun som hjelpemiddel i komplisert terapi. Effekter som er oppgitt av produsenten, i henhold til instruksjonene:

  • har en avkjøling og tonisk effekt;
  • styrker vaskulærveggen
  • reduserer betennelse
  • øker elastisiteten til venene og kapillærene;
  • forbedrer vaskulær permeabilitet;
  • reduserer tyngde i beina.

Den offisielle siden indikerer også andre terapeutiske egenskaper av gel Hestekrefter, som ikke er i bruksanvisningen. Det hevdes at det reduserer blodkoagulasjon, bedøver, ødelegger bakterier, lindrer hevelse og smerte i leddene, normaliserer blodtrykket og akselererer vevregenerering.

instruksjon

Gel Hestekrefter fra åreknuter bør brukes kontinuerlig, kontinuerlig, 2 ganger om dagen. Det er ønskelig å kombinere bruken med en massasje. Det er ingen kontraindikasjoner. Imidlertid er det uønsket å tillate kontakt med slimhinner og åpne sår.

Hestekrefter inneholder leech-ekstrakt. Den består av hirudin - et stoff som reduserer blodkoagulasjon. Muligens, når det påføres et sår, vil agenten øke risikoen for blødning.

struktur

Sammensetningen av gel Hestekrefter inneholder mange komponenter. De viktigste er:

    mentol - gir en terapeutisk effekt av legemidlet, da det avkjøler huden;

leech ekstrakt - reduserer blodpropp, som ga en tilstrekkelig dose (det er ikke spesifisert av produsenten), reduserer risikoen for blodpropper;

  • hestkastanje-ekstrakt - venotonisk middel, ineffektivt med lokal bruk.
  • Andre aktive ingredienser i gelen Hestekrefter fra åreknuter:

    • glycerol;
    • soyaolje;
    • propolis ekstrakt;
    • vilt rosmarinekstrakt;
    • essensielle oljer av mynte, lavendel, fedd, eukalyptus;
    • comfrey ekstrakt;
    • birkeblad ekstrakt;
    • klorofyll;
    • kamfer.

    Noen av disse gelkomponentene forbedrer kjølevirkningen av mentol. Men de fleste har ikke en utpreget terapeutisk effekt på åreknuter i nedre ekstremiteter. Hovedvirkningen skyldes menthol, flere essensielle oljer, samt ekstrakt av leech og hestkastanje, forutsatt at de er til stede i tilstrekkelig dose.

    Gel Hestekrefter er en av de rimeligste rettsmidler for åreknuter. For en pakke på 500 ml betaler du kun 400 rubler. Det vil være nok i flere måneder med kontinuerlig behandling.

    Imidlertid bør det bemerkes at de billigste stoffene av lokal tiltak for åreknuter bare overskrider hestekrefter til pris. For eksempel koster emballasjen til Troxerutin-gelen av innenlandsproduksjon 35 rubler for 40 g.

    Doktors gjennomgang

    Gel Hestekrefter er utvilsomt en av de mest foretrukne rettsmidler for åreknuter for mennesker. Dens viktigste fordeler er:

      lav pris på behandlingen;

    stort volum emballasje, sikre kontinuitet i terapeutisk kurs

  • naturlig sammensetning som øker pasientens overholdelse av behandlingen.
  • Gel Hestekraft fra åreknuter er imidlertid ikke særlig effektiv, og farmasøytiske preparater er på ingen måte et panacea, hovedsakelig på grunn av innholdet i menthol.

    Samtidig har hestekrefter fra åreknuter mange ulemper:

      registreringsskjema - kosmetikk, ikke et stoff, som indikerer fravær av bevis for effektivitet;

    Doser av aktive stoffer er ikke oppført.

  • mest sannsynlig er konsentrasjonen av aktive stoffer ganske lav, siden sammensetningen inneholder et større antall komponenter.
  • Det er ikke verdt å vente på mirakler fra hestegel, men dette middelet gir utvilsomt midlertidig og ganske rask lindring. Det avkjøler huden, som på den ene siden gir en distraherende effekt, reduserer smerte, og på den annen side toner venene og reduserer temporær permeabiliteten, noe som gir en decongestant effekt.

    Forløpet av åreknuter påvirkes imidlertid ikke av hestekraftgel eller andre lokale legemidler fra apoteket. Bruk bare verktøyet for å raskt redusere symptomene på sykdommen. Du bør ikke stole på langsiktige effekter selv når det gjelder kursapplikasjon.

    http://varikostop.ru/krema-ot-varikoza/gel-loshadinaya-sila-ot-varikoza-sostav-instrukciya-cena-otzyv-vracha.html

    Disse vurderinger av tonic gel "Hestekrefter"!

    1 Kommentar 614 Visninger

    Omtrent 68% av Horsepower Toning Gel-vurderingene inneholder bare positiv informasjon om den. Hvilke komponenter i sammensetningen av stoffet virker så effektivt, og samsvarer prisen med kvaliteten? Mange er interessert i hvordan man skal bruke verktøyet for å få størst mulig nytte av det.

    Sammensetning som toner

    Toning gel, som alle produkter av "Horse Power", er basert på naturlige produkter. De viktigste aktive ingrediensene er hestkastanje og medisinsk leech-ekstrakt, som har en sterk effekt:

    • fjerning av hevelse, tret lemmer;
    • øke elastisiteten til veggene i blodkarene;
    • akselerasjon av blodsirkulasjonen;
    • et hinder for fortykning av blod, dannelsen av blodpropper.

    Hestekastanje har egenskapen til en dirigent - det tillater andre medisinske stoffer å trenge inn i dype vev.

    Også i gelen inneholder slike essensielle oljer for tilstanden til føttene:

    1. Soya. Kan trenge inn i de dypere lagene av epidermis, i større grad har en effekt på huden, oppdaterer den.
    2. Eucalyptus. Hjelper med å lindre tretthet og smerte i føttene, godt deodoriserer føttens hud, eliminerer soppsykdommer.
    3. Eter negler. Det har en oppvarmende effekt, så vel som kamfer i gelen, slik at du kan slappe av raskt.
    4. Mint. Hovedmålet med mint smaksatt eter er å lette tretthet, gjenopprette kroppsstyrken. Lindrer smerter i beinmuskulaturen.
    5. Lavendel. Fjerner puffiness, beroliger, reduserer smerte.

    Ikke bare essensielle oljer har en avslappende og styrkende effekt, men også ekstrakter av andre planter, som inneholder en liten mengde i sammensetningen, men resultatet er ikke mindre høyt. Ytterligere gelstoffer er:

    • comfrey ekstrakt;
    • propolis;
    • vill rosmarin;
    • birkesap.

    Ledum og propolis bidrar også til å redusere betennelse. For å gi gelen den nødvendige konsistens, blir preparatet supplert med demineralisert vann, metylparaben.

    Verktøyet begynner å virke umiddelbart, med langvarig bruk, oppdager personen en betydelig forbedring i tilstanden til beina. Vaskulærveggen blir mindre merkbar etter 21-28 dager med bruk av legemidlet.

    For referanse! Den samme effekten har salve og balsam fra produsenten, de aktive ingrediensene er de samme, men stoffene som påvirker konsistensen av stoffene er forskjellige.

    Indikasjoner for bruk

    Gelen bidrar til å kvitte seg med tretthet og smerte i beina etter en lang arbeidsdag. Verktøyet er vist til de som har et karet på bena eller i hele kroppen har blitt mer uttalt, lyst. Den terapeutiske effekten av stoffet har i slike patologier:

    • tilbøyelighet til tromboflebitt;
    • åreknuter
    • flebitt;
    • nummenhet;
    • kramper;
    • aterosklerose i nedre ekstremiteter.

    I nærvær av blåmerker eller hematomer hjelper gelen med å bli kvitt dem på kort tid.

    Det er nødvendig å påføre en liten mengde gel på føttens hud og distribuere den med masserende bevegelser over hele problemområdet. Daglig bruk anbefales i morgen og kveld. Etter påføring kan du ligge på en slik måte at føttene er i en viss høyde i forhold til hele kroppen.

    Er det noen kontraindikasjoner og bivirkninger?

    Instruksjonene for stoffet indikerte at gelen ikke skal brukes hvis det er allergi mot noen av komponentene i legemidlet. I nærvær av åpne sår eller hudsykdommer i applikasjonsfeltet kan det være en sterk brennende følelse og andre ubehagelige opplevelser. Legemidlet er ikke anbefalt for dårlig blodpropp.

    Hvis huden er følsom, er det nødvendig å påføre gelen forsiktig og nøye overvåke tilstanden til huden. En bivirkning kan være:

    Ved konstant bruk av stoffet, hvis det er en bivirkning, kan det være alvorlige hudproblemer, opp til dannelsen av sår.

    For referanse! Liten prikkende og brennende følelse i de første minuttene etter påføring av produktet er naturlig.

    Slett skjema og pris

    "Horsepower Force" toning gel produseres i 500 ml hetteglass med en grønn etikett som viser en hest. En ugjennomsiktig plastflaske er pakket i en pappkasse dekorert i samme design som flaskeetiketten.

    For referanse! Balsam er produsert nesten i samme form, salve og krem ​​- i et 250 ml rør.

    Prisene på "Hestekrefter" -gelen er ganske rimelige - fra 500 til 1000 rubler, vil det være nok emballasje til vanlig bruk i 30 dager.

    Hvor kan jeg kjøpe verktøyet?

    Det er mulig å kjøpe Horse Horse Force enten i et stasjonært apotek, noen ganger under ordren, eller via den offisielle nettsiden eller nettapoteker. Prisene kan variere litt, kostnadene vil bli redusert på nettsteder, og levering via bud eller via post er gratis.

    For referanse! I nettapoteker er det flere varianter av handelsnavn på gel med ekstrakt av medisinsk leech og hestkastanje.

    Hva anbefaler leger?

    Meninger om legene om gelen er for det meste positive, hvis pasientene bruker det riktig. Eksperter anbefaler imidlertid ikke å behandle føttene selv med denne løsningen hvis problemene er alvorlige, for eksempel tromboflebit eller åreknuter. I slike tilfeller er essensielle, mer effektive stoffer og andre behandlingsmetoder nødvendig, og gelen kan brukes som supplement.

    For å hjelpe slitne bein etter en lang tur eller etter å ha sittet i en sittestilling, er gel et uunnværlig verktøy. Langsiktig bruk av stoffet er upraktisk fordi hvis du hele tiden stopper slik ubehag, kan du hoppe over den første utviklingen av patologier.

    Erklæring fra de som har prøvd Hestekraft på seg selv

    Anmeldelser av "hest" gel inneholder informasjon om den raske effekten og sikkerheten ved bruk. De noterer produktets behagelige duft og den lave prisen for slike volumer. Negative vurderinger er mindre vanlige, mens hovedkriteriet for misnøye er individuell intoleranse. Noen kjøpere prøver å behandle forsømte tilfeller av åreknuter med en gel og, uten å få et resultat, kritisere det.

    Jeg jobber som salgskonsulent, jeg bruker forretningsstil i klær, jeg kan ikke uten sko med hæl, så ved slutten av arbeidsdagen, og enda nærmere helgen, buer jeg bare uten å slutte. Jeg vet ikke hva jeg ville gjøre uten tonic gel fra "Horse Power" - bare de redder meg selv!

    Christine, 34 år gammel.

    Under graviditeten hadde jeg edderkoppårene på bena, sa legen. Hvis du ikke tar forebyggende tiltak, kan ikke åreknuter unngås, så nå bærer jeg kompresjonstrømper og smelter jevnlig med "Hestekraft", toninggel.

    Arbeid innebærer konstant å løpe rundt, så beina lider, skades. De anbefalte den grønne gelen fra "Horse Power", den sparer, en hyggelig lukt. Jeg har allerede brukt det i et halvt år. Jeg kjøpte en aksje på nettstedet.

    Og gelen fra "Horse Power" hjalp meg ikke, eller heller ikke jeg hadde tid, så begynte en så forferdelig allergi at jeg måtte gi flasken til naboen min. Hun er glad, bare roser verktøyet, nå vil hun bestille.

    http://ekonomim24.ru/medicina/gel-loshadinaya-sila-otzyivyi

    Horse Force Toning Foot Gel med Horse Chestnut og Leech Extract Horsepower. - anmeldelse

    På slutten av sommeren bestemte jeg meg for å ta vare på meg selv og fjerne effekten av sommer-cellulitt! Jeg bestemte meg for å gjøre dette hjemme. Jeg visste at nå mange bruker Horse Power Gel som hjemmevikt. Jeg trodde at hver innpakning ville koste meg 40 rubler og kjøpt for forsøket.

    Sett de første 10 dagene kajly dag på hele kroppen, pakket inn i plastfolie og legg under et teppe. Etter 5 minutter blir det veldig kaldt, men du må være tålmodig litt og så nyter det godt) Med tiden tok det 1-1,5 timer.

    Resultatene er som følger: ingen cellulitt. huden strammet, volumet gikk ned med 4 cm (hofter og mage). Edderkoppen på bena forsvant. Og beina som helhet ble lys og luftig.

    Stor gel for vener og slitne ben og et godt lymfatisk dreneringsverktøy!)))

    11. oktober 2013

    Folk er så fristende å beskrive Hestekrefter-serien, at det ser ut til at jeg snart vil modne for det. Det er bare den typen mangfold som jeg må forstå. Og det må sies, vil ikke skje snart. På en gang, noe som dette og det som er grepet.

    Og da jeg så på alt dette mangfoldet, innså jeg at i et par år kan jeg leve fredelig og ikke bruke penger på kosmetikk. Og jeg ville allerede ha hoppet bak denne serien.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltaker

    11. oktober 2013

    Sitat: "Jeg brukte de første 10 dagene hver dag på hele kroppen, pakket det i matpakke og lå ned" - hvordan er det? I filmen til hælene? Og hvorfor?

    Det virker for meg at nå er det et slikt valg av anti-cellulittprodukter at det i det minste er uklokt å gjenoppfinne hjulet med geler som ikke er ment for dette.)))

    11. oktober 2013

    Una Mama, fant sammensetningen av denne tingen

    Demineralisert vann. Soyabønneolje. Glyserin. Mentol. Kamfer. Trietanolamin. Carbopol. Blend "For trette ben." Hestkastanje-ekstrakt. Ekstrakter leech medisinsk. Eukalyptusolje er avgjørende. Pepper ekstrakt. Propolis ekstrakt. Utdrag av vilde rosmarinspirer. Comfrey ekstrakt. Birch leaf ekstrakt. Essensiell olje av klute. Klorofyll. Metiparaben. Propylparaben.

    Vel, og TILGJENGET eller ikke - dette er fra den onde. Selvfølgelig er det ikke veldig lønnsomt å tenke på billige og effektive ting for folk. De vil kjøpe mer kostbart for seg selv. Og kjemi vil det være mer.

    En positiv tilbakemelding på resultatene fra Internett er havet. Noen skriver selv at de anbefalte legen. Og jeg tror det.

    Men dette er min mening. Jeg ville definitivt prøve denne serien. Men du må bruke disse menneskelige kremer, med kjemi, som allerede er fylt ut. Men jeg tror det vil skje.

    Tross alt er hovedindikatoren resultatet.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltaker

    11. oktober 2013

    Elena, jeg ønsker gode resultater)))! I effektiviteten av ethvert middel er hovedtrinnet vår tro på dem. Og regelmessigheten av deres bruk. Jeg tror for eksempel på fysisk. Øvelser og matpakke, og hva er under det - det spiller ingen rolle, selv om babykrem)))

    11. oktober 2013

    Una Mama, takk for forslagene. Men faktum er at jeg ikke har noen cellulitt ennå. Og jeg mener ikke spesielt denne krem, men spesielt denne serien. Og hvis jeg bruker anti-cellulitt ting (selv om jeg ikke tror på dem), er det bare for forebygging. Og bare fordi du vil.

    Helt enig med ordene om trening. Og ærlig forstod jeg ikke hvorfor cellulitt skulle øke etter sommeren. Jeg tror det skal være den andre veien. Eller kanskje jeg har galt, bare fordi denne koppen har passert meg nå?

    Essensen av min kommentar - Jeg begynner å tro (ikke tro) HORSE-POWER-serien. Det er alt.

    Rozario
    Et sted i Asia. Aktivt medlem

    11. oktober 2013

    Og jeg er liksom redd for denne kosmetikken, det virker for meg at det er så sterk konsentrasjon av alt som en person kanskje ikke passer til, min mor og jeg kjøpte sjampo når bølgen gikk, og selv Sobchak roste denne "hestekrefter", vasket et par ganger, hår som tau, hardt, hodebunn kløe fra tørrhet og irritasjon, som en hestemann!

    Og de bestemte seg, vel, hva for ham, da en venn til oss, en lege, sa at hvis de ikke kan bruke det mer enn en gang i uken, fordi midlene er svært konsentrert og du kan tjene en allergi minst. Vel, det er bare min mening, noen liker, smaken og fargen som de sier markører er forskjellige, og koden er forskjellig for alle, jeg vil heller smøre med kjemi, men spesialisert, "for folk", høres dumt ut, men visste ikke hvordan man skal danne dette uttrykket.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltaker

    11. oktober 2013

    RoZario, støtte! )))

    11. oktober 2013

    Elena, jeg forstår deg veldig bra) De ser også mine øyne, og alle kjøper hender)))

    Gelen er virkelig super. Det er bra så vel som fra åreknuter, og fra cellulitt og reduksjon fra overflødige volumer. verdt et forsøk.

    11. oktober 2013

    Una Mama, Og her til hælene? Vanligvis, når du gjør en anti-cellulitt wraps, pakke problemområder med en film!

    Bare denne gelen er veldig godt utformet for disse formålene. Den inneholder klorofyll!

    Klorofyll bidrar til å revitalisere det vaskulære systemet i beina og forbedre sirkulasjonen (strømmen er blodstrømmen), dette er viktig fordi det på grunn av dårlig blodsirkulasjon er mangel på oksygen og mineraler for å skape vene på riktig måte.
    Klorofyll er også en kilde til vitamin K - et vitamin for sunne årer og sunne bein og blod.

    Og mange nyttige essensielle oljer!

    På grunn av den aktive effekten av essensielle oljer, ikke bare på fettceller, men også blodkar og lymfesystemet, oppstår en helhetlig løsning på problemet, forstyrrer vann-, fett- og karbohydratbalansen, hormonelle og aldersrelaterte forandringer i huden og subkutan vev reguleres og kompenseres. Cellulitt forsvinner.
    Eteriske oljer har smertestillende og antiinflammatorisk virkning! Forbedre blod og lymfesirkulasjon! Eliminere overbelastning i årene! Tone veggene i blodårene! Og de har en gunstig effekt på hele kapillær-venøsystemet i kroppen.

    Denne gelen er nøyaktig nyttig og gir sine resultater. Videre er innpakningen kald, noe som er mye mer nyttig enn det varme.

    http://sponzhik.ru/hors+fors/toniziruyushchiy+gel+dlya+nog+s+konskim+kashtanom+i+ekstraktom+piyavki+loshadinaya+sila?oid=120100

    Gel "Hestekrefter" fra cellulitt

    Gel "Hestekrefter" fra cellulitt utviklet og produsert av det russiske selskapet "Dina +". Stiftet i slutten av forrige århundre (1993) sammen med "Dina Cosmetics France" (fransk selskap).

    Om produsenten

    I utgangspunktet ble det bare laget tannkrem og sjampo, men fem år senere ble det tatt retning for å utvikle kosmetiske produkter. For øyeblikket samarbeider dette selskapet fruktbart med mange selskaper ("Nazar Laboratory", "Russian Line", "Medicomed").

    Sammensetning og handling

    Balsam "Hestekrefter" mot cellulitt er mettet med følgende komponenter:

    • mentol og leech ekstrakter (den første er hovedelementet, har en beroligende og avkjølende effekt, den andre gjenoppretter og forbedrer blodet, er en katalysator for rask koagulering, nærer cellene med oksygen og bryter ned fettakkumuleringer);
    • Ekstrakter fra birkeblader (fjerner puffiness og betennelse i leddene, er en smertestillende, tonisk effekt på lymfatisk drenering), comfrey (regenererer dermis), vill rosmarin (analgesi);
    • hestkastanje (øker vaginalveggen, styrker dem, motvirker dannelsen av trombose, små blodpropper oppløses);
    • kamfer og eukalyptus essensielle oljer (lindrer tretthet, aktiverer metabolisme, øker blodgennemstrømningen, har antispasmodiske og antiseptiske egenskaper), nelliker og lavendel (stimulerer mikrocirkulasjon, antiinflammatorisk kvalitet, smertelindring);
    • propolisbi (restaurering av hudoverflaten).

    Gel fra cellulitt "Hestekrefter" har ikke tidligere utført wraps. Hovedfokuset på salven er å opprettholde tonen i venene, for å forhindre vaskulære sykdommer. Men nå er det vellykket brukt i kampen mot cellulitt (cellulitt).

    "Gel Horse Force" er et utvinning som ligner på de kalde wraps som tilbys av skjønnhetssalonger. Med hjelpen du kan slå fettavsetninger, "appelsinskall", har lymfatiske dreneringskvaliteter. Når det brukes hver dag i en måned, reduseres kroppens volum, huden blir jevn og stram, edderkoppens vener forsvinner, og tretthet av beina reduseres.

    "Hestekraft" fra cellulitt, ifølge de fleste kvinner, kan du oppnå følgende resultater:

    • justere kroppens kontur
    • glatt hud nodularity;
    • eliminere flabbiness;
    • øke integritets elastisitet og elastisitet
    • fungerer som en anti-cellulittkrem (spesielt i første fase);
    • problemområder går ned i vekt (strammer beina og rumpe, magen blir flat).

    Hvis du følger produsentens anbefalinger, er det på ti dager mulig å kvitte seg med fem kilo. Dette er en ekte måte å redusere kroppens volum i de nødvendige sonene og "appelsinskall".

    • åreknuter
    • daglig intens trening;
    • den tidligere dannelsen av cellulittproblemer;
    • smertelindring av muskler og ledbånd;
    • overdreven svette
    • med hevelse;
    • i tilfelle skade;
    • Tilstedeværelsen av kapillær "stjerner" og rutenettet.

    Hovedfunksjonen - giftige stoffer, slagger og andre forurensninger blir fjernet gjennom blod (gjennom nyrene og leveren), og ikke av porer. Effekten er en reduksjon i temperaturen i musklene, innsnevring av blodkarene, eliminering av overflødig akkumulert væske, økende hudtone, aktivering av alle interne energireserver, splitting av fettavsetninger, eliminering av cellulitt.

    Instruksjoner for bruk

    • Før du bruker hestekraft, er det nødvendig å utføre foreløpig rensing (skrubbe, peeling). Det anbefales å bruke naturlige rettsmidler, som inneholder drue- eller aprikosfrø eller kaffegrunn, dette kan oppnå maksimale resultater.
    • vask overflaten av dermis og tørk den med et håndkle;
    • spred kremet på problemområdene (helst tykk), ikke gni den;
    • Pakke med plastfolie (pakk inn i flere lag);
    • Legg på tykke klær, ta deg av med et teppe (råd - gå for en løp eller gjør leksene dine, fordi aktive bevegelser vil øke svette og splittelse av fettoppsamlinger);
    • økt varighet - en time (kanskje litt lengre);
    • vask gelen (ikke bruk gel og såpe), bruk fuktighetskrem.

    Bruk sammensetningen to ganger om dagen (om morgenen etter å ha tatt en dusj - smør en liten mengde og gni den lett, om kvelden - vikle etter at du har fullført rensing og bading).

    Før du bruker produktet, er det viktig å teste huden for følsomhet (allergitest). Påfør en eller to dråper på det indre området av albuen eller på håndleddet. Vent en halv time. Hvis det ikke er utslett, rødhet, kløende følelse, så vær så snill å begynne å pakke inn.

    Ikke stole på dette mirakelverktøyet for å raskt bli kvitt problemer, bruk det i forbindelse med slike prosedyrer:

    • følg en diett (spis riktig);
    • lang tur eller løp;
    • delta på treningssentre og utføre intens fysisk anstrengelse;
    • nekte sigaretter og alkoholholdige drikkevarer;
    • gjør massasje (anti-cellulitt, regenerering);
    • bruk essensielle oljer.

    Det er mulig å kjøpe stoffet "Hestekrefter" fra cellulitt i apotekskjeden, spesialforretninger eller på Internett på Ozon-nettstedet (Ozon) til en rimelig pris (varierer fra 500 til 700 rubler).

    http://cosmetologo.ru/liposaktsiya/loshadinaya-sila-ot-tsellyulita/

    hestekrefter

    * Ved å klikke på "Send" -knappen, gir jeg mitt samtykke til behandling av mine personopplysninger i samsvar med personvernreglene.

    Etter bruk av stive dietter, blir det ofte observert forverring av hud på problemområder: balder, mage og hofter. Fysisk aktivitet bidrar til å redusere de ødeleggende fenomenene etter å ha gått ned i vekt, men sakte. Vektminskninger, og flabhet, strekkmerker og cellulitter virker mer aktive. Om sommeren, når det er minst klær på kroppen, blir situasjonen katastrofal, selv om den påvirker andre sesonger.

    For å eliminere de negative effektene av dramatisk vekttap og redusere volumet i livet, rumpa og øvre lår, ble et nytt stoff, Hestekrefter, brukt for et par år siden. Den farmasøytiske industrien har ikke til hensikt å bli brukt i den komplekse behandlingen av vekttap, men kvinner, etter å ha vurdert resultatene, endret omfanget og utvidet det til kosmetikkens grenser. I tillegg til effektivt vekttap, øker dette verktøyet effektiviteten av trening og fysisk aktivitet under dietter med 20-30%.

    skjebne

    I utgangspunktet ble stoffet utviklet for å eliminere problemene i venøsystemet og muskuloskeletalsystemet. Gel "Hestekrefter" for vekttap, presenteres i to former:

    • toning fot gel med hestkastanje og leech ekstrakt;
    • avslappende balsam - gel for kroppen.

    Begge betyr at kvinner aktivt bruker for å forbedre kroppens parametere og få gode resultater, selv i mangel av utmattende treningsøkter.

    Fottør "Hestekrefter" med kastanje og løkekstrakt

    Smale ben og forførende hofter - drømmen om mange kvinner. Dessverre får det raske tempoet i livet mange til å gå og overvinne mange kilometer ruter i løpet av dagen. På kvelden, etter belastningene, svulmer bena, følelsen av tyngde i dem øker, fordi venøs utstrømning blir langsommere og kompresjonstrykket forverres.

    For å bekjempe disse manifestasjonene, benyttes en toning bengel med kastanje og hestekraft leech ekstrakt.

    Instruksjonene indikerer at dette reparasjonsmiddelet bidrar til å redusere aldring av epidermale celler, øke elastisiteten til overflatelaget av huden, gi mykgjørende, fuktighetsgivende og toning av underekstremiteter. Kjøleeffekten klare raskt med følelsen av tyngde og tretthet i beina, garanterer smertelindring og avslapping.

    Utgivelsesskjema

    Produsent - Dina +, Russland. Flaske - 500 ml, som er laget av ugjennomsiktig plast, pakket i papkasse. Kremaktig substans med en mentol lukt av lysegrønn farge.

    Det har sertifikater for samsvar (Russland), sertifikat for statlig registrering (Hviterussland, Kasakhstan, Russland) og Sanitær - Epidemiologisk Konklusjon (Russland).

    Indikasjoner for bruk

    Det anbefales å bruke fotgel med kastanje og ekstrakt av leech "Hestekrefter":

    • åreknuter
    • intense belastninger i løpet av dagen;
    • med tidlig manifestasjon av cellulitt av et hvilket som helst stadium;
    • for smertelindring av ledbånd og muskler;
    • i nærvær av et kapillærnett.

    struktur

    Sammensetningen består hovedsakelig av ingredienser av naturlig opprinnelse.

    • Demineralisert vann (vann oppnådd ved omvendt osmose-metode, med en minimumskonsentrasjon av urenheter).
    • Utvinning av hestekastnøttfrukt: styrker og gjør veggene i venøse kar elastiske, akselererer resorpsjonen av blodpropper og tjener som et forebyggende tiltak for blodpropper.
    • Medisinsk leech ekstrakt: øker permillabiliteten av kapillære membraner, regulerer blod koagulerbarhet, forbedrer aktiviteten av metabolske prosesser.
    • Menthol: Naturligvis kjøler og beroliger smerte, initierer utstrømning av venøst ​​blod og letter drenering.
    • Camphor: aktiverer arbeidet til hjernens sentrum som er ansvarlig for bevegelse av blod gjennom karene, forårsaker lokal hudirritasjon, og dermed aktiverer blodstrømmen og termogenesen av det behandlede området; hjelper lindring, har antiinflammatorisk effekt, viser antispasmodiske egenskaper.
    • Bee propolis: regenererer vev, beroliger smertefulle opplevelser.
    • Hot pepper ekstrakt: øker blodstrømmen, hemmer veksten av lipidlaget og eliminerer utseendet av cellulitt.
    • Bjørkblad ekstrakt: anti-inflammatorisk effekt, beroligende effekt på leddgikt, artrose, revmatisme, eliminerer puffiness.
    • Comfrey: ansvarlig for stimulering av vevsregenerasjonsprosesser.
    • Eukalyptusolje: et antiseptisk, antispasmodisk og smertestillende middel som er anerkjent i dermatologi.
    • Utdrag av unge skudd av vill rosmarin: reduserer smerte, viser antioksidant, membranstabiliserende og antikonvulsive egenskaper.
    • Krydder essensiell olje: stimulerer normaliseringen av blodsirkulasjonen, helbreder mindre skader på huden og vevet, reduserer blodtrykket i kapillærene, anesteserer de behandlede stedene.
    • Soyabønneolje: et middel for å øke dermisens vannholdingskapasitet.
    • Glycerin: fuktighetsgivende komponent av et stort antall kosmetikk og en uunnværlig fuktsparende aktivator i epidermis.
    • Klorofyll: deodoriserende stoff som motvirker pustulære formasjoner; har en sårhelende effekt, hjelper med å bli kvitt akne.
    • Metylparaben og propylparaben: konserveringsmidler som bidrar til bevaring av asepsis, forlenger holdbarheten til produktet.

    Tilstedeværelsen av komponenter som utgjør gelen, førte til bruken av det, ikke bare ved direkte indikasjoner, men også for kosmetiske formål.

    Søknadsområder

    Den originale sammensetningen av gelen gjorde det mulig å bruke det ikke bare i rehabiliteringsbehandling, men også på mange andre områder. Han ga en utbredt bivirkning - en forandring i strukturen av huden i de behandlede områdene. Etter dette fikk spesialistenes oppmerksomhet å gjøre funn av nye områder av produktbruk. Han fant sin bruk:

    • for forebygging og behandling av forstyrrelser i venøs utstrømning av blod i bena;
    • i perioder med økt belastning på beina;
    • som et middel til å akselerere prosessen med å fjerne tretthet fra musklene i nedre ekstremiteter;
    • for å bli kvitt cellulitt og i kampen for elastisitet og glatthet i beinets hud;
    • som en anestetisk aktuell for blåmerker;
    • i kampen for å forbedre blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen i huden, musklene, leddene;
    • for katalyserende virkning av andre lokale preparater av samme retning;
    • for oppvarming og større amplitude for å strekke leddbåndene under trening;
    • som et middel for å minimere risikoen for skade på muskler og ledd i aktiv sport.

    Frekvens i bruk

    Standardfrekvensen er 2 ganger daglig. Det er ønskelig å utføre den første applikasjonen om morgenen, etter en dusj: Påfør med et tynt lag og gni med lette bevegelser. Den andre søknaden - om kvelden. Kan kombineres med en avslappende massasje - dette vil øke effektiviteten til verktøyet.

    Før du begynner behandling med et legemiddel, er det nødvendig å utføre en allergisk test på innsiden av albuen eller håndleddet. Vent på resultatene i minst 30 minutter, hvorpå du kan begynne å pakke inn ved bruk av "Hestekraft". Hvis det i løpet av en halv time var utslett på kroppen, uttalt rødhet, kløe, så må bruken av balsam og gel bli forlatt.

    Kostnad for

    Du kan kjøpe en toning fotgel med hestekastanje og ekstrakt av leech "Hestekrefter" i apotek, nettapotek butikker. Legemidlet er tilgjengelig uten resept.

    Den laveste prisen er i nettbutikker: fra 429 rubler. På detaljhandel i apotek er kostnaden 496-700 rubler.

    Balm-gel avslappende kropp "Hestekrefter"

    Et verktøy som har som mål å redusere smerte i leddene, leddene og forstuene, akutte manifestasjoner av revmatisme, med fysisk overbelastning, for en massasje.

    Utgivelsesskjema

    Produsent - Dina + farmasøytisk selskap, Russland.

    Produktet er pakket i hetteglass med 500 ml. Flasken er pakket i en pappkasse, utstyrt med en dispenser, som sikrer sin økonomiske bruk. Den har en gelignende lette tekstur og melaktig farge. Den har en håndgripelig, men ikke skarp mynte lukt.

    Det har et Sertifikat for Overensstemmelse (Frivillig sertifiseringssystem "Effektive biokorrigerende", Russland), Statens registreringsbevis (Tollunionen i Republikken Hviterussland, Republikken Kasakhstan og Russland) og Sanitær Epidemiologisk Konklusjon (Føderal Tjeneste for Tilsyn med Forbrukerrettighetsbeskyttelse og Menneskevelferd).

    Indikasjoner for bruk

    Listen over avtaler er ikke veldig bred, men oppdateres kontinuerlig og avhenger av effekten av effekten:

    • forebygging av smertefulle muskelsynninger;
    • økt fysisk aktivitet;
    • tretthet og tyngde i nedre lemmer;
    • puffiness av det midtre og dype hudlaget;
    • 1., 2., 3. og 4. trinn av cellulitt;
    • varicose lidelser;
    • rosacea.

    struktur

    • Demineralisert vann med redusert elektrisk ledningsevne, oppnådd ved dobbel destillasjon.
    • Soyabønneolje: Kosttilskudd, oppnådd ved metoden med dobbel heksanekstraksjon; lyser de øvre lagene av epidermis og gir dem glatthet.
    • Glyserin: lindrer tørrhet og hjelper til med eksem.
    • Carbopol (karbomer): et stoff som gir restorativ og helbredende balsam en gelignende konsistens, noe som gjør at den kan absorberes raskt, og etterlater ingen fet film på kroppen.
    • Trietanolamin: forbedrer balsamets fysisk-kjemiske egenskaper, regulerer surhet og fungerer som et rensemiddel.
    • Vitamin E: aktivt eliminerer striae (strekkmerker) og arr, motstår de skadelige effektene av frie radikaler.
    • Mentol: har en kjøleeffekt, utfører lokalbedøvelsesvirkning, muliggjør penetrering av relaterte komponenter i de dypere lagene i huden.
    • Lavendel essensiell olje: har en intens foryngende effekt, gir en smertestillende effekt.

    Søknadsområder

    Fra hele spekteret av Horsepower-merket er dette produktet aktivt på ulike områder: medisinsk og forebyggende, restorativ og omsorgsfull, kosmetisk og så videre.

    En komplett liste over smale spesialiseringer, hvor gelbalsam er vellykket, er som følger:

    • kosmetikk;
    • behandling av degenerative fenomen i leddområdet: artrose, leddgikt, gikt;
    • lindring av patologiske manifestasjoner av osteokondrose;
    • et kompleks av fritidsaktiviteter etter skader av leddbånd, ledd, bein og sener;
    • muskelvevbetennelser i varierende grad;
    • oppvarming og forbehandling av kroppsarealet før massasjen.

    Balm har oppnådd anerkjennelse blant idrettsutøvere som et middel som er nødvendig for å bringe musklene i en oppvarmet tilstand før treningsøktene, eliminere skader og strekkmerker og øker elastisiteten i muskler og ledbånd. Av samme grunn brukt av dansere og koreografer.

    Frekvens i bruk

    Påfør balsam med et tynt lag, gni med lette bevegelser fra bunnen til delvis absorpsjon. Kan kombineres med en massasje. Påfør 2 ganger om dagen. Tilstedeværelsen av beroligende essensiell lavendelolje lar deg bruke den før sengetid. Det bør ikke brukes på hudområder som har skade på integritet og åpne sår. Unngå kontakt med øyne og slimete epitel.

    Hvis produktet kommer i øynene eller munnen, er det haster å skylle slimhinnene med rikelig med vann. Ikke svelg vann, men spytt det ut.

    Fordelen med balsam er fraværet av effekten av avhengighet. Du kan bruke det på ubestemt tid.

    Kostnad for

    Legemidlet er kommersielt tilgjengelig i de fleste apotek og apotekskjeder, samt i nettbutikker. Kostnaden for balsam på internett - 416-539 rubler. Pris på apotek - 500-700 rubler.

    Wrap for vekttap ved bruk av "hestekraft"

    Denne metoden er effektiv selv i avanserte tilfeller når andre metoder for å håndtere cellulitt (diett, mosjon) er maktesløse og ikke gir positive resultater.

    Wraps med balsam-gel "Hestekrefter" har en uttalt effekt, spesielt i området av baken, noe som er vanskeligst å korrigere. Som du vet, når du mister vekt, er en reduksjon i volum 10-20% raskere enn vekttap. Dette skyldes det raske tapet av cellulær og intercellulær væske, noe som reduserer prosessen med å fjerne toksiner. På overflaten av huden blir alle negative manifestasjoner (flabbethet, cellulitt, tap av turgor) visuelt forverret, som du alltid vil bli kvitt allerede i begynnelsen av dietten. Prosedyrens mekanisme omfatter flere trinn:

    1. Forsterkning av vegger og økning i passabiliteten til venøse kar.
    2. Eliminering av hevelse i de behandlede områdene.
    3. Resorpsjon av blodpropper og forebygging av forekomst av kapillærmask.

    Den systematiske bruken av balsam gir en fullstendig bortskaffelse av cellulitt, gir følelse av tone og gjør huden myk og elastisk. I kampen mot appelsinskall blir innpakning anerkjent som en av de sikreste og mest effektive tiltakene. Etter en uke er forbedringen av huden tydelig merkbar: ødemet forsvinner, utseendet på kapillærstjerner minker, overflatelaget blir elastisk og glatt til berøring.

    På grunn av at verktøyet består av 98% av naturlige komponenter, anbefales det ikke bare av kosmetologer, men også av dermatologer. Den naturlige sammensetningen minsker sannsynligheten for og alvorlighetsgraden av allergiske reaksjoner, forhindrer blodpropper og styrker kapillærrøret. Leech-ekstrakt kan øke permeabiliteten til disse rørene og derved aktivere tilførsel av næringsstoffer og evakuering av avfallsprodukter på mobilnivå. Dette påvirker gunstig tilstanden til huden og gir et merkbart resultat etter flere prosedyrer.

    Salon Wrap Prosedyre

    Spesialister-kosmetologer anbefaler å utføre prosedyren utelukkende i salongene, og navngi en rekke fordeler:

    1. Alle manipulasjoner utføres av kvalifisert personell.
    2. Maksimal avslapning gjør det mulig å øke effektiviteten av metoden.
    3. Alle stadier er under kontroll av en spesialist som er i stand til å justere varigheten av prosedyren i henhold til ulike kriterier for et optimalt resultat.

    Med alle fordelene er det negative aspekter, nemlig:

    1. Høy pris: Tatt i betraktning at for å få et stabilt resultat må du gjennomgå en hel fremgangsmåte, prisen er oppsummert og beløper til en ganske stor mengde.
    2. Lav kursintensitet: Få personer har råd til å gjennomføre et kurs med en gitt intensitet (2 prosedyrer per dag). Salonbruk innebærer ofte 1 manipulasjon per dag, men frekvensen øker proporsjonalt med 2 ganger.
    3. Tid brukt: Under lymfatisk dreneringsinnpakning i skjønnhetssalongen blir pasienten fratatt muligheten til å gjøre andre ting parallelt. Siden varigheten av alle stadier er ca. 2 timer, reduserer daglige besøk til salongen dramatisk reduksjonen av ledig tid.

    Etter kurset lover eksperter å forbedre egenskapene til huden, styrke immunforsvaret og intensivt oppdatere huden.

    Den høye prisen ved prosedyrene skyldes behovet for å kjøpe et spesielt apparat for lymfatisk dreneringsinnpakning, som lar deg hermetisk vikle klientens kropp i en film og gi en "termoseffekt".

    Innpakningsprosedyre

    For å bekjempe feilene i figuren velger de fleste hjemmebruk av "Horse Power". Dette skjer fordi lymfatisk drenering innpakning hjemme har sine fordeler:

    • Lav pris: Med en full prosess er en flaske med en kapasitet på 500 ml nok i en måned.
    • Sparing av tid: turer til salongen er utelukket.
    • Muligheten til å kombinere viklingen parallelt med husarbeidet.

    Essensen av metoden: virkningen på lipidlaget, fjerning av toksiner gjennom porekanaler, aktivering av lymfestrøm og reduksjon av huddefekter.

    Under filmen dannes et termisk lag, under hvilke metabolske prosesser akselereres, og derved diffuserer gelfragmenter mer intensivt inn i huden.

    Det anbefales ikke å drikke kaffe og sterk te på dagen og dagen på begynnelsen av kurset. Før du begynner, må du vurdere hvor og hvordan du kan utføre den passive delen av prosedyren.

    Lymfedreneringspakningsalgoritmen er som følger:

    • ta en varm dusj før du starter
    • Gni huden med en vaskeklut fra luffa til rødhet;
    • skrubbe med malt kaffe eller industriell skrubbe ved hjelp av en lysmassasje;
    • Etter rensing, påfør et tynt lag av hestekrefter med en jevnbevegelse;
    • Tett det behandlede området tett med 2-3 lag matfilm;
    • pakk deg inn i et teppe eller teppe for å oppnå en termo-effekt, du kan bruke varme klær over filmen. Bo i denne tilstanden i 1-1.5 timer;
    • Etter at tiden er gått, fjern filmen og vask av rester av gelen med en rikelig strøm av varmt vann uten å bruke såpe, dusjgel og andre skumdannende midler.

    Etter skylling for å forbedre effekten, kan du bruke hånd- og kroppskrem "Hestekrefter". Det vil i tillegg fylle huden med vitaminer og øke effekten på dermis.

    I tilfelle når en liten del av kroppen er innpakket i en film (for eksempel bare hofter eller mage), kombinerer prosedyren med trening eller idrett trening vil oppnå størst effektivitet.

    For maksimale resultater, bør prosedyren utføres to ganger om dagen. Hvis denne muligheten ikke er tilgjengelig, kan morgenmøtet bli erstattet av gnidning, og tiden for kveldssesjonen kan økes med 20 minutter.

    En liten brennende følelse under innpakning er en indikator på intensiteten av anti-cellulitt effekten. Denne effekten kommer fra tilstedeværelsen av mentol og pepper i ingrediensene. Hvis den brennende følelsen øker og får deg til å føle ubehag, bør viklingen stoppes for å unngå allergiske manifestasjoner.

    Varigheten av kurset er 8-17 prosedyrer, justert avhengig av de første hudlidelsene og forbedringsdynamikken.

    Lymphatic drainage wrap resultater

    Ifølge de virkelige vurderingene som mister vekt, kan vi konkludere med at hestekrefterens gel for vekttap er svært effektiv. Hovedprestasjonen av slike prosedyrer er intensiveringen av lymfestrømmen. I noen tilfeller er vekttap, på grunn av å bli kvitt intercellulær væske, 2-2,5 kg per manipulasjon.

    Wraps gir ikke bare helsemessige fordeler, men bidrar også til å få estetisk nytelse, fordi rommet er fylt med en hyggelig menthol lukt. Han våkner og stimulerer, slik at prosedyren ikke skal utsettes til sentimenter og ikke gjør det før sengetid.

    Prosedyren refererer til kalde omslag, noe som bidrar til innsnevring av porer og ekskretory kjertler i epidermis.

    Lymfatiske dreneringspakker gir et mer konkret resultat i forhold til vanlig lokal applikasjon av flere grunner:

    1. Øke temperaturen på prosessområdet og derfor en høy grad av reaksjoner.
    2. "Drivhuseffekt" som forbedrer fettforbrenningsprosesser.

    Du må vite at utseendet på gunstige endringer avhenger av mange individuelle egenskaper, men den generelle listen over positive resultater ser slik ut:

    • øke elastisiteten og tonen i veggene i blodkarene;
    • aktiv lipolyse (nedbrytning av fettreserver);
    • styrke strukturen av venøs vegger;
    • reduksjon av tretthet med lik belastning;
    • normalisering av venøs blodutstrømning;
    • eliminering av overfladisk puffiness og betennelser i de dype lagene i huden;
    • reduksjon av cellulite manifestasjoner;
    • en betydelig reduksjon i hoftene, baken og bukområdet;
    • bli kvitt manifestasjoner av kapillær retikulum;
    • fjerning av giftige kjemiske forbindelser fra dermis;
    • bortskaffelse av døde flak i overflaten av huden;
    • retur av tone og passe til kroppen.

    Hvis en person fører en stillesittende livsstil, blir resultatene ikke så fantastiske. For en komplett liste over resultater, er det ønskelig å legge til sport og redusere kaloriinntaket.

    Når det gjelder kroppsvolum, sikrer den første applikasjonen reduksjonen med 1-2 cm. I fremtiden fortsetter vekttap, parametrene i figuren blir forbedret, manifestasjonene av cellulitt begynner å glatte ut.

    En signifikant effekt er merkbar etter et kurs på 10-14 dager. Da kan du ta en uke pause.

    En måned senere er cellulitt nesten helt tapt. Huden er utjevnet, problemområder tar på ønsket form. På denne tiden forsvinner couperose, blodstrøm og antioksidantprosesser aktiveres.

    Brukstid er ikke begrenset, men når det er redusert, anbefales det å suspendere bruken av gel eller balsam i 2-3 måneder, og deretter fortsette.

    Kontra

    Til tross for at gel og balsam "Hestekrefter" består av naturlige ingredienser, har de en rekke kontraindikasjoner:

    • allergiske reaksjoner på noen av innholdsstoffene i produktet;
    • graviditet;
    • kronisk og forverret gynekologisk patologi;
    • sykdommer i mage-tarmkanalen;
    • infeksjoner av urogenitale og ekskretoriske systemer;
    • periode med tung utslipp under menstruasjon
    • kardiovaskulære sykdommer;
    • Ikke å bruke på steder der brudd på hudens integritet
    • Ikke bruk i tilfelle av voksende mol eller neoplasmer.

    Anmeldelser og resultater går ned i vekt

    Viktor Poddubny, 34 år gammel

    Jeg møtte hestekraftbalsam i løpet av tiden jeg studerte på universitetet da jeg var engasjert i volleyball. Gutta fra teamet mitt fikk meg til ham: gnidd ham i beina før treningsøkter - dette hjalp meg rolig å trene og ikke bli strukket under spillet. Et annet faktum som fornøyd alle var mangelen på treningsutstyr. Senere, da det var et vektproblem, løp jeg inn informasjon om wraps på Internett og bestemte meg for å prøve. Jeg likte resultatet, jeg kombinerte viklingen med kveldsløp. Jeg måler ikke abdominal volum, men det var tydelig et raskt vekttap på klærne.

    Anna Medved, 46 år gammel

    Jeg ble skamfull over bena mine: cellulitt dukket opp for noen år siden, og kosmetiske kremer hjalp ikke. Da bestemte jeg meg for å bruke "Horse Power" for å miste vekt, fordi jeg hørte mye god tilbakemelding fra mine arbeidskollegaer om det. Jeg har ikke tid til innpakning, men føttene mine er enkle å spre daglig om morgenen og om kvelden. Jeg har gjort dette for andre året på rad. Og jeg vil si: Til tross for skepsis i begynnelsen, nå er jeg veldig fornøyd med resultatet. I løpet av denne tiden klarte jeg ikke bare å forbedre tilstanden til huden, men også å gå ned i vekt med 7 kg. Nå er jeg helt fornøyd med meg selv!

    http://pohudejkina.ru/krem-loshadinaya-sila.html

    Foot Gel Hestekrefter - alle fordeler og ulemper

    Foot Gel "Horsepower" er et kosmetisk produkt designet for å tone opp underkroppene. Dette verktøyet er ikke inkludert i kategorien medisiner og inneholder ikke anbefalinger for bruk av en slik sykdom som åreknuter.

    Imidlertid er hestekraftgel fra åreknuter vellykket brukt av mange mennesker som lider av symptomene på denne skadelige sykdommen. Ifølge vurderinger fra leger og pasienter har den eksterne midlet en terapeutisk effekt i venøse lidelser.

    Anbefalinger for bruk

    Denne eksterne agenten er ikke offisielt oppført i listen over anti-varicose drugs, slike anbefalinger for bruk kan ikke bli funnet i instruksjonene som er vedlagt den.

    Blant indikasjonene for bruk er:

    • Vanlige tunge belastninger på kroppens kjerneområde, for eksempel på grunn av fagets spesifikasjoner.
    • Sportsaktiviteter.
    • Utseendet på et uttalt kapillært nett på kalvene og lårene.

    Kosmetikken kan bare brukes til behandling av åreknuter som en av hjelpeleddene til den komplekse behandlingen som anbefales av legen.

    Som angitt i instruksjonene, uttrykkes den terapeutiske effekten av søknaden i det følgende:

    1. Gir kalvebenet, en lyskjølingseffekt.
    2. Styrking av blodkarets vegger.
    3. Nedgangen i intensiteten av den inflammatoriske prosessen til venøse vegger og bløtvev.
    4. Restaurering av de elastiske egenskapene til venøse og kapillære vegger.
    5. Normalisering av venøs lumen.
    6. Redusert puffiness og følelse av tyngde.

    Komposittkomponenter

    Køleleggen inneholder verdifulle planteekstrakter og andre medisinske komponenter som har en terapeutisk effekt på tilstanden til karene og intensiteten av venøs og kapillær blodstrøm:

    • Utdrag fra hestekastanøtter, en berømt healer av vaskulære vegger. Stoffene i dette ekstraktet bidrar til å returnere den tidligere elastisiteten til venene og kapillærene, forhindre deres skjøthet og deformasjon, lindring av trombose. I tillegg til midler med kastanje i sammensetningen, har det en løsningsmiddelpåvirkning på blodproppene som allerede er tilstede.
    • Eukalyptusolje er den anerkjente fienden av tyngdekraft, smerte og hevelse i beina. Det er på grunn av denne komponentgelen for årer "Hestekrefter" gir så lett for kroppens kjøleeffekt.
    • Camphorolje bidrar til å eliminere puffiness, toning og innsnevring av fartøyets vegger. I tillegg aktiverer denne ingrediens kraften i venøs og kapillær blodstrøm.
    • Oljeekstrakter fra nellikfrø lindrer smerte, bidrar til normalisering av intravenøst ​​trykk og forbedrer tilstanden til leddene.
    • Hirudin-leech-ekstrakt fra apoteket, forhindrer overdreven fortykkelse av blodet, har en tynningseffekt på dets struktur, forhindrer utvikling av blodpropper.
    • Ekstrakten fra bjørkblader suspenderer betennelse mot leddgikt, revmatisme og puffiness, og har smertestillende effekter.
    • Utdrag fra anlegget "comfrey" aktiverer prosessene for utvinning av vaskulært vev og tilstøtende mykvev.

    I tillegg til hovedet inneholder gelet mindre komponenter - ekstrakter fra medisinske urter, som vill rosmarin, pepper og andre planter.

    Og også i sammensetningen av produktet er det propolis - et helbredende produkt av biavl, som brukes til å behandle mange sykdommer, inkludert venøs plager.

    Doseringsform

    Horse Horse Gel med hestekastanje er tilgjengelig i 500 ml beholdere pakket i pappkasser med bruksanvisninger inni.

    Anbefalinger for bruk

    Ifølge vurderinger av leger, er den eksterne agenten svært effektiv i nærvær av følgende sykdommer og smertefulle symptomer:

    • Åreknuter i alle stadier av progresjon.
    • Symptomer på kronisk venøs insuffisiens: hevelse, smerte, følelse av tyngde i beina.
    • "Appelsinskall" på hofter og skinker hos kvinner, vitenskapelig kalt cellulitt.
    • Konvulsive fenomen i nedre ekstremiteter.
    • Tilstedeværelsen av et nettverk av små kapillærer i gastrocnemius-regionen.
    • Med vanlige statiske og mekaniske belastninger på kalver.

    Liste over kontraindikasjoner

    1. Under graviditet bør verktøyet brukes med stor forsiktighet for å unngå utseendet av allergiske reaksjoner og forverringen av den fremtidige moren.
    2. Åpne hudlidelser: sår, sår, kutt, gråtende eksem. Og det er også nødvendig å utelukke slag av midler på slimhinner i en organisme.
    3. Allergiske manifestasjoner og intoleranse av en subjektiv natur i forhold til bestanddelene av gelen.

    Bruk saker

    • Med åreknuter og symptomer på CVI bør brystet med kastanje og leech påføres to ganger om dagen, om kvelden og om morgenen. Spesielt effektiv er bruken i forbindelse med kompresjonssøm: golf, strømpebukser, strømper. Den nødvendige graden av kompresjon vil bli anbefalt til deg av den behandlende legen.
    • For blåmerker og hematomer blir kosmetikken brukt et par ganger om dagen til det berørte området til problemet helt forsvinner.
    • Når cellulitt effektivt brytes med bruk av hestekraft. Hvis du får gel på problemområdet, bør du dekke applikasjonsområdet med matfilm og ta en liggeposisjon der bena skal heves med en pute eller andre improviserte midler. Varigheten av prosedyren bør være minst en time, hvorefter huden skal skylles med vann ved romtemperatur.
    • Det anbefales på det sterkeste å ta en kontrastdusj før innpakning, for å gi fartøyene en høyere tone og aktivere den venøse blodstrømmen.

    Kostnad for

    Prisen på gel til ekstern bruk er demokratisk, så de fleste av pasientene har råd til emballasjen til pakken.

    Døm for deg selv: prisen på en stor flaske på 500 ml vil bare være 450-550 rubler! I Ukraina er kostnaden for emballasje som følger: fra 195 til 205 hryvnia. I Republikken Kasakhstan - ca 2.250 tenge.

    Dommen av leger og pasienter

    Som legene sier har verktøyet utført godt med den komplekse behandlingen av åreknuter.

    Tatyana Nikolaevna, phlebologist: "For pasienter som har brukt i de første stadier av åreknuter, anbefaler jeg hestekraftens kosmetiske gel. I de fleste tilfeller er det ganske effektivt i bekjempelse av hevelse, smerte, kramper, edderkoppårer - de første symptomene på åreknuter. En betydelig fordel er den relativt lave prisen. "

    Pasientanmeldelser er også positive.

    Marina: "Jeg bruker hestekraft etter råd fra en venn, som begynte å slite med åreknuter i et av stadier. Jeg begynte å smøre edderkopper for interesse, jeg har ingen andre symptomer på venøs insuffisiens, bortsett fra kvelden hevelse. Jeg kan merke følgende: kapillærruten ble blek etter bare to uker. "

    konklusjon

    Registrer deg med en lege som arbeider i din by, kan være direkte på vår hjemmeside.

    Til tross for at mange bruker gelen som et anti-varicose-middel, er det ingen offisielle data om dens terapeutiske effekt.

    I tillegg indikerer pakken ikke doseringsmetoden og anbefalinger for hyppigheten av bruk av gelen.

    Siden stoffet ikke er tildelt en medisinsk status, er konsentrasjonen av terapeutiske ekstrakter i sammensetningen sannsynligvis relativt lav.

    Imidlertid forblir det ubestridelige faktum at gelen synlig avkjøler smertefulle ekstremiteter, toner venøsveggene og aktiverer blodsirkulasjonen, reduserer nivået av puffiness, smerte, kramper.

    De som er forvirret av det opprinnelige navnet på stoffet - Hestekrefter - vi skynder oss å berolige: verktøyet er oppkalt så analogt med navnet på den viktigste aktive ingrediensen - hestkastanje.

    Ved utvikling av gelformelen ble ingen hest skadet!

    Men seriøst anser vi det nødvendig å informere om følgende: Før bruk må du fullføre en hel medisinsk undersøkelse og få godkjenning fra den behandlende legen.

    Jeg vil dele oppdagelsen min. Begynte å lage denne lymfatiske dreneringslampen for gel. Resultatet var ikke lenge i kommer. Minus 4 kg, huden utjevnet, er cellulitt borte. Bena er lett luft, gelen varer lenge. Mye mer effektiv enn dyre salongprodukter.

    Generelt oppdaget jeg det for meg selv da jeg begynte å legge merke til at bena mine ofte svulmet, edderkopper opptrådte, og generelt om kvelden blir beina mine trette og vondt. Jeg ble anbefalt til ham på jobb, vi hadde mye snakk om ham på en gang og kjøpte alt for oss selv. Jeg bestemte meg også for å prøve. Til å begynne med brukte jeg det til mitt formål med beina - etter søknad begynte jeg å fly ganske enkelt i forhold til hva det var før. Bena mine begynte å roe seg raskt, jeg la merke til at de mistet vekten i mengder. Nå bruker min tante og mor også denne gelen for åreknuter på mitt råd.

    Og senere foreslo en av vennene mine at wraps med denne gelen også kan gjøres uten uønskede konsekvenser. Jeg ville ikke prøve lenge, men likevel for bena. Men da prøvde jeg. Lera og Anna, jeg vil beskrive for deg hvordan jeg gjorde det. I prinsippet er metoden ganske vanlig. Jeg bruker gelen, så lager jeg en pakke med enten cellofanposer eller med en klamfilm, noe som er mye mer praktisk. Deretter vrir jeg seg om med et sjal eller et varmt teppe, og så går jeg om to timer. Resultatet jeg personlig hadde et par uker. Jeg gjør sport, men bare en gang i uken, så jeg følte resultatet av gelen. Volumet av magen minker med tre cm, og midjen med to cm. Etter min mening er det veldig bra. Jeg gjorde dette innpakning seks eller syv ganger allerede, så jeg kan si at jeg ikke fant noen skade på meg selv, så du kan prøve. Det eneste, ikke glem at det ikke kan påføres den berørte huden. Huden etter at den ikke er tørket, elastisk, ung, ingen rødhet.

    Og jeg bruker ikke helt i henhold til instruksjonene. Instruksjonene anbefaler at du bruker det to ganger om dagen, men det er nok for meg en gang om dagen - effekten er ikke verre, og det er nok for en lengre tid. Og for innpakning er det nok for meg å bruke det en gang i uken, selv om jeg i første omgang gjorde det oftere, men jeg ser ingen mening i dette. Så prøv, tror jeg, resultatet vil bli.

    Under graviditeten begynte du å bruke denne gelen. Bena begynte å bli veldig sliten og rask, da belastningen på dem økte, var gelens hestekraft en frelse for meg, brukt den som den skal være forsiktig, bare brukt den om kvelden før du legger deg til sengs. En chill kjører øyeblikkelig nedover bena og tretthet forsvinner nesten umiddelbart.

    Navnet på stoffet snakker for seg selv. Når det påføres inflammet hud, begynner gelen umiddelbart å virke, det føles fra de første sekundene, en liten brennende og prikkende, så vel som en skarp avkjøling av det syke området, bena slutter å skade med en gang, er svært effektiv om natten, salve og ikke bekymre deg til morgenen.

    Gelen er behagelig å bruke, absorberer raskt og det er ingen kløe etter det. Og fra tyngde i bena hjelper umiddelbart.

    http://medicinanog.ru/preparaty/loshadinaya-sila-dlya-nog.html

    Flere Artikler Om Åreknuter