Horse Force Toning Foot Gel med Horse Chestnut og Leech Extract Horsepower. - anmeldelse

På slutten av sommeren bestemte jeg meg for å ta vare på meg selv og fjerne effekten av sommer-cellulitt! Jeg bestemte meg for å gjøre dette hjemme. Jeg visste at nå mange bruker Horse Power Gel som hjemmevikt. Jeg trodde at hver innpakning ville koste meg 40 rubler og kjøpt for forsøket.

Sett de første 10 dagene kajly dag på hele kroppen, pakket inn i plastfolie og legg under et teppe. Etter 5 minutter blir det veldig kaldt, men du må være tålmodig litt og så nyter det godt) Med tiden tok det 1-1,5 timer.

Resultatene er som følger: ingen cellulitt. huden strammet, volumet gikk ned med 4 cm (hofter og mage). Edderkoppen på bena forsvant. Og beina som helhet ble lys og luftig.

Stor gel for vener og slitne ben og et godt lymfatisk dreneringsverktøy!)))

11. oktober 2013

Folk er så fristende å beskrive Hestekrefter-serien, at det ser ut til at jeg snart vil modne for det. Det er bare den typen mangfold som jeg må forstå. Og det må sies, vil ikke skje snart. På en gang, noe som dette og det som er grepet.

Og da jeg så på alt dette mangfoldet, innså jeg at i et par år kan jeg leve fredelig og ikke bruke penger på kosmetikk. Og jeg ville allerede ha hoppet bak denne serien.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltaker

11. oktober 2013

Sitat: "Jeg brukte de første 10 dagene hver dag på hele kroppen, pakket det i matpakke og lå ned" - hvordan er det? I filmen til hælene? Og hvorfor?

Det virker for meg at nå er det et slikt valg av anti-cellulittprodukter at det i det minste er uklokt å gjenoppfinne hjulet med geler som ikke er ment for dette.)))

11. oktober 2013

Una Mama, fant sammensetningen av denne tingen

Demineralisert vann. Soyabønneolje. Glyserin. Mentol. Kamfer. Trietanolamin. Carbopol. Blend "For trette ben." Hestkastanje-ekstrakt. Ekstrakter leech medisinsk. Eukalyptusolje er avgjørende. Pepper ekstrakt. Propolis ekstrakt. Utdrag av vilde rosmarinspirer. Comfrey ekstrakt. Birch leaf ekstrakt. Essensiell olje av klute. Klorofyll. Metiparaben. Propylparaben.

Vel, og TILGJENGET eller ikke - dette er fra den onde. Selvfølgelig er det ikke veldig lønnsomt å tenke på billige og effektive ting for folk. De vil kjøpe mer kostbart for seg selv. Og kjemi vil det være mer.

En positiv tilbakemelding på resultatene fra Internett er havet. Noen skriver selv at de anbefalte legen. Og jeg tror det.

Men dette er min mening. Jeg ville definitivt prøve denne serien. Men du må bruke disse menneskelige kremer, med kjemi, som allerede er fylt ut. Men jeg tror det vil skje.

Tross alt er hovedindikatoren resultatet.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltaker

11. oktober 2013

Elena, jeg ønsker gode resultater)))! I effektiviteten av ethvert middel er hovedtrinnet vår tro på dem. Og regelmessigheten av deres bruk. Jeg tror for eksempel på fysisk. Øvelser og matpakke, og hva er under det - det spiller ingen rolle, selv om babykrem)))

11. oktober 2013

Una Mama, takk for forslagene. Men faktum er at jeg ikke har noen cellulitt ennå. Og jeg mener ikke spesielt denne krem, men spesielt denne serien. Og hvis jeg bruker anti-cellulitt ting (selv om jeg ikke tror på dem), er det bare for forebygging. Og bare fordi du vil.

Helt enig med ordene om trening. Og ærlig forstod jeg ikke hvorfor cellulitt skulle øke etter sommeren. Jeg tror det skal være den andre veien. Eller kanskje jeg har galt, bare fordi denne koppen har passert meg nå?

Essensen av min kommentar - Jeg begynner å tro (ikke tro) HORSE-POWER-serien. Det er alt.

Rozario
Et sted i Asia. Aktivt medlem

11. oktober 2013

Og jeg er liksom redd for denne kosmetikken, det virker for meg at det er så sterk konsentrasjon av alt som en person kanskje ikke passer til, min mor og jeg kjøpte sjampo når bølgen gikk, og selv Sobchak roste denne "hestekrefter", vasket et par ganger, hår som tau, hardt, hodebunn kløe fra tørrhet og irritasjon, som en hestemann!

Og de bestemte seg, vel, hva for ham, da en venn til oss, en lege, sa at hvis de ikke kan bruke det mer enn en gang i uken, fordi midlene er svært konsentrert og du kan tjene en allergi minst. Vel, det er bare min mening, noen liker, smaken og fargen som de sier markører er forskjellige, og koden er forskjellig for alle, jeg vil heller smøre med kjemi, men spesialisert, "for folk", høres dumt ut, men visste ikke hvordan man skal danne dette uttrykket.

Svetlana
Krasnodar aktiv deltaker

11. oktober 2013

RoZario, støtte! )))

11. oktober 2013

Elena, jeg forstår deg veldig bra) De ser også mine øyne, og alle kjøper hender)))

Gelen er virkelig super. Det er bra så vel som fra åreknuter, og fra cellulitt og reduksjon fra overflødige volumer. verdt et forsøk.

11. oktober 2013

Una Mama, Og her til hælene? Vanligvis, når du gjør en anti-cellulitt wraps, pakke problemområder med en film!

Bare denne gelen er veldig godt utformet for disse formålene. Den inneholder klorofyll!

Klorofyll bidrar til å revitalisere det vaskulære systemet i beina og forbedre sirkulasjonen (strømmen er blodstrømmen), dette er viktig fordi det på grunn av dårlig blodsirkulasjon er mangel på oksygen og mineraler for å skape vene på riktig måte.
Klorofyll er også en kilde til vitamin K - et vitamin for sunne årer og sunne bein og blod.

Og mange nyttige essensielle oljer!

På grunn av den aktive effekten av essensielle oljer, ikke bare på fettceller, men også blodkar og lymfesystemet, oppstår en helhetlig løsning på problemet, forstyrrer vann-, fett- og karbohydratbalansen, hormonelle og aldersrelaterte forandringer i huden og subkutan vev reguleres og kompenseres. Cellulitt forsvinner.
Eteriske oljer har smertestillende og antiinflammatorisk virkning! Forbedre blod og lymfesirkulasjon! Eliminere overbelastning i årene! Tone veggene i blodårene! Og de har en gunstig effekt på hele kapillær-venøsystemet i kroppen.

Denne gelen er nøyaktig nyttig og gir sine resultater. Videre er innpakningen kald, noe som er mye mer nyttig enn det varme.

http://sponzhik.ru/hors+fors/toniziruyushchiy+gel+dlya+nog+s+konskim+kashtanom+i+ekstraktom+piyavki+loshadinaya+sila?oid=120100

Åreknuter nettsted: symptomer og behandling av åreknuter

Gel Hestekrefter er et kosmetikk som mange bruker til å behandle åreknuter i underekstremiteter. På pakken finner du ikke innskriften "fra åreknuter". Der er det angitt at det er en toning gel for føttene. Men den populære på internett annonsering, vurderinger, den offisielle nettsiden til middel Hestekrefter - alt dette indikerer muligheten for vellykket bruk i kronisk venøs insuffisiens.

søknad

Åreknuter er ikke blant indikasjonene på bruk av gelhestekrefter. Denne anbefalingen finnes i reklame, men ikke i bruksanvisningen. Offisielt tonisk gel Hestekrefter med ekstrakt av leech og hestkastanje brukes i tilfelle av:

  • spiller sport;
  • økt belastning på nedre lemmer;
  • styrking av det vaskulære mønsteret på bena.

Ved åreknuter er bruk av gel tillatt. Hestekrefter brukes kun som hjelpemiddel i komplisert terapi. Effekter som er oppgitt av produsenten, i henhold til instruksjonene:

  • har en avkjøling og tonisk effekt;
  • styrker vaskulærveggen
  • reduserer betennelse
  • øker elastisiteten til venene og kapillærene;
  • forbedrer vaskulær permeabilitet;
  • reduserer tyngde i beina.

Den offisielle siden indikerer også andre terapeutiske egenskaper av gel Hestekrefter, som ikke er i bruksanvisningen. Det hevdes at det reduserer blodkoagulasjon, bedøver, ødelegger bakterier, lindrer hevelse og smerte i leddene, normaliserer blodtrykket og akselererer vevregenerering.

instruksjon

Gel Hestekrefter fra åreknuter bør brukes kontinuerlig, kontinuerlig, 2 ganger om dagen. Det er ønskelig å kombinere bruken med en massasje. Det er ingen kontraindikasjoner. Imidlertid er det uønsket å tillate kontakt med slimhinner og åpne sår.

Hestekrefter inneholder leech-ekstrakt. Den består av hirudin - et stoff som reduserer blodkoagulasjon. Muligens, når det påføres et sår, vil agenten øke risikoen for blødning.

struktur

Sammensetningen av gel Hestekrefter inneholder mange komponenter. De viktigste er:

    mentol - gir en terapeutisk effekt av legemidlet, da det avkjøler huden;

leech ekstrakt - reduserer blodpropp, som ga en tilstrekkelig dose (det er ikke spesifisert av produsenten), reduserer risikoen for blodpropper;

  • hestkastanje-ekstrakt - venotonisk middel, ineffektivt med lokal bruk.
  • Andre aktive ingredienser i gelen Hestekrefter fra åreknuter:

    • glycerol;
    • soyaolje;
    • propolis ekstrakt;
    • vilt rosmarinekstrakt;
    • essensielle oljer av mynte, lavendel, fedd, eukalyptus;
    • comfrey ekstrakt;
    • birkeblad ekstrakt;
    • klorofyll;
    • kamfer.

    Noen av disse gelkomponentene forbedrer kjølevirkningen av mentol. Men de fleste har ikke en utpreget terapeutisk effekt på åreknuter i nedre ekstremiteter. Hovedvirkningen skyldes menthol, flere essensielle oljer, samt ekstrakt av leech og hestkastanje, forutsatt at de er til stede i tilstrekkelig dose.

    Gel Hestekrefter er en av de rimeligste rettsmidler for åreknuter. For en pakke på 500 ml betaler du kun 400 rubler. Det vil være nok i flere måneder med kontinuerlig behandling.

    Imidlertid bør det bemerkes at de billigste stoffene av lokal tiltak for åreknuter bare overskrider hestekrefter til pris. For eksempel koster emballasjen til Troxerutin-gelen av innenlandsproduksjon 35 rubler for 40 g.

    Doktors gjennomgang

    Gel Hestekrefter er utvilsomt en av de mest foretrukne rettsmidler for åreknuter for mennesker. Dens viktigste fordeler er:

      lav pris på behandlingen;

    stort volum emballasje, sikre kontinuitet i terapeutisk kurs

  • naturlig sammensetning som øker pasientens overholdelse av behandlingen.
  • Gel Hestekraft fra åreknuter er imidlertid ikke særlig effektiv, og farmasøytiske preparater er på ingen måte et panacea, hovedsakelig på grunn av innholdet i menthol.

    Samtidig har hestekrefter fra åreknuter mange ulemper:

      registreringsskjema - kosmetikk, ikke et stoff, som indikerer fravær av bevis for effektivitet;

    Doser av aktive stoffer er ikke oppført.

  • mest sannsynlig er konsentrasjonen av aktive stoffer ganske lav, siden sammensetningen inneholder et større antall komponenter.
  • Det er ikke verdt å vente på mirakler fra hestegel, men dette middelet gir utvilsomt midlertidig og ganske rask lindring. Det avkjøler huden, som på den ene siden gir en distraherende effekt, reduserer smerte, og på den annen side toner venene og reduserer temporær permeabiliteten, noe som gir en decongestant effekt.

    Forløpet av åreknuter påvirkes imidlertid ikke av hestekraftgel eller andre lokale legemidler fra apoteket. Bruk bare verktøyet for å raskt redusere symptomene på sykdommen. Du bør ikke stole på langsiktige effekter selv når det gjelder kursapplikasjon.

    http://varikostop.ru/krema-ot-varikoza/gel-loshadinaya-sila-ot-varikoza-sostav-instrukciya-cena-otzyv-vracha.html

    Hvilken tilbakemelding går leger og pasienter om Horse Power Vein Gel

    3 kommentarer 8,565 visninger

    Legernes vurderinger av hestevene gel for årer vil sikkert gjøre det klart om stoffet hjelper eller kjøpet er spild av penger. Hva i sammensetningen hjelper eller omvendt kan skade? Det skal ordne verktøyet for å oppnå et positivt resultat.

    Medisin for vener

    For årenes helse er det ofte foreskrevet gel "hestekraft" med hestekastanje og ekstrakt av medisinsk leech. Hestkastanje har vært brukt i århundrer for behandling av stillestående prosesser i kroppen, og viktigst av alt - å styrke og gjenopprette elastisiteten til veggene i kapillær- og venesystemene. Det brukes også til å oppnå følgende effekter:

    • stopp av inflammatoriske prosesser;
    • reduksjon av ødem;
    • forebygging og eliminering av blodpropper;
    • redusere blodviskositeten.

    Medisinsk leech, samt kastanje, som brukes i medisin i lang tid, kan eliminere smerten, tretthet av enhver del av kroppen. Leech-ekstrakt har en lymfatisk dreneringseffekt på kroppen, slik at du kan redusere mengden væske i det interstitiale rommet og normalisere den venøse utstrømningen av blod.

    I tillegg til disse komponentene finnes slike nyttige substanser av naturlig opprinnelse:

    1. Kamfer. Den oppvarmingsirriterende effekten av dette stoffet hjelper hovedkomponentene til å akselerere blodstrømmen.
    2. Eukalyptusolje. Den har motsatt effekt til kamferen - det beroliger, avkjøler noe. Hjelper lindre tretthet, reduser stress.
    3. Birk blader. Reduser smerte, lindrer betennelse og hevelse.
    4. Comfrey ekstrakt. Den har regenererende egenskaper, akselererer helbredelsen av alle typer kroppsvev.
    5. Utdrag av wild rosmarin av myr. Hovedhandling er smertelindring.
    6. Essential olje av nellik. Evnen til å akselerere blodsirkulasjonen på applikasjonsstedet bidrar til å eliminere ubehagelige symptomer.

    I tillegg til disse stoffene har propolis en gunstig effekt, som ikke bare kan lindre smerte og betennelse, men også gjenopprette normal metabolisme. Konsentrasjonen av stoffer i legemidlet overskrides flere ganger i forhold til andre legemidler, og dermed et positivt resultat.

    Faktum! Hestkastanje ble brukt i 15-16-tallet for behandling av hester, bare tiår senere forsøkte de å behandle folk til dem. Opplevelsen endte bra.

    Hva kan kurere gelen?

    På grunn av den omfattende virkningen av komponentene i gelen er i stand til mye. Det lar deg ikke bare fjerne den store belastningen av trøtthet fra føttene, men også for å forhindre og til og med i noen grad kurere noen av deres sykdommer.

    Gel "Hestekrefter" fra åreknuter anbefales i den første fasen av patologi. I tillegg konfronterer verktøyet slike problemer:

    • tromboflebitt;
    • aterosklerose i nedre ekstremiteter;
    • vevbetennelse;
    • alvorlighetsgraden av kapillærmønsteret;
    • stillestående prosesser.

    Verktøyet vil være effektivt for blåmerker, problemer med muskuløs og ligamentøs struktur.

    For referanse! På grunn av de irriterende effektene, brukes gelen til å eliminere smerter i leddgikt, artrose og andre sykdommer i ledd og ryggsøyle.

    Kontraindikasjoner og anbefalinger for bruk

    Kontraindikasjoner produsent indikerer bare to - manglende evne til å utholde påvirkning av en av komponentene og tilstedeværelsen av åpne skader eller hudsykdommer. Men en stor konsentrasjon av naturlige stoffer, selv om de er skadelige for naturlige stoffer, kan påvirke den umodne unge organismen negativt, spesielt etter smittsomme sykdommer, derfor er det i slike tilfeller uakseptabelt å bruke stoffet.

    Det samme gjelder for graviditet, og enda mer laktasjon - stoffer som kan trenge inn i blodet, og dermed skade fosteret, kan komme i morsmelk og forårsake unormal reaksjon hos nyfødte barn.

    Hvis du refererer til sammensetningen, kan du her også identifisere flere kontraindikasjoner:

    1. Siden produktet inneholder krydderolje, og det er kjent å øke blodtrykket, er hypertonisk behandling med en slik gel kontraindisert.
    2. Comfrey kan ikke brukes i forekomst av kreft.
    3. For brudd på blodpropp er narkotika forbudt.

    Det skal huskes at i store mengder for å få gelen ikke, fordi ledum er en gift med en kumulativ effekt, og andre komponenter kan skade. Feil dosering eller økning i bruk kan føre til følgende konsekvenser:

    • kløe;
    • brennende følelse;
    • rødhet i applikasjonsområdet;
    • hodepine;
    • svimmelhet;
    • kvalme og oppkast;
    • høyt blodtrykk;
    • smerte i hjertet.

    Siden gelenes hovedvirkning er kjøling og oppvarming, og først da styrking og gjenoppretting, kan brudd på umodne kapillærer eller større kar oppstå.

    Det er viktig! For en slik manifestasjon må bruken av gelen forlates, undersøkes av en lege.

    Håndboken anbefaler to ganger daglig bruk av stoffet til ønsket område, i tilfelle av åreknuter - over hele overflaten av bena. Det er nødvendig å distribuere en liten mengde gel og massere lemmerne godt inntil den er fullstendig absorbert. Forløpet er ikke begrenset, men det er bedre å ikke risikere og ta pauser etter 1-2 måneders bruk.

    For referanse! Vanligvis varer en flaske av produktet i en måneds bruk.

    Hvor kan jeg kjøpe verktøyet?

    Legemiddelet kan kjøpes på apotek, oppskriften er ikke nødvendig - verktøyet er ikke et medisin, men er rettet mot å slappe av og eliminere kosmetiske feil. Gelen er produsert i halvliter plastflasker med dispenser. På pakken - en hest på grønn bakgrunn og bildet av en hestkastanje.

    Kostnaden av midler - fra 500 rubler. I store byer og private apotek vil sannsynligheten for å kjøpe varer være høyere, siden det er konkurranse blant andre entreprenører. Du kan bestille produkter på den offisielle nettsiden eller i nettbutikker, hvor prisen også kan variere i en mindre retning.

    Meninger av leger

    Phlebologer og terapeuter er enige med produsentens oppfatning - gelen er virkelig i stand til å eliminere tretthet, redusere stress i dem. Det er tretthet og overdreven hevelse som er forutsetninger for åreknuter, så erklæringen om at stoffet er effektivt for å forebygge åreknuter og andre benproblemer, er sant.

    Det vil hjelpe verktøyet og den første fasen av åreknuter. Komponentene inneholdt i gelen brukes aktivt av de fleste farmasøytiske selskaper for produksjon av venotonisk. Men det er verdt å huske at en applikasjon av gelen ikke er nok - vanlig massasje og mosjon er nødvendig.

    Men med et alvorlig problem med venene, når overflaten av beina allerede er desinfisert av knuter og støt som ikke kan kureres uten kirurg, vil verktøyet være ineffektivt og kan bare skade, øke blodstrømmen og stagnere mer og mer. Derfor bør selvbehandling, selv med slike ikke-legemidler, utelukkes, da man i denne situasjonen ikke bare kan miste tid, men også forverre den generelle tilstanden av helse. Med tillatelse fra eksperter, i fravær av kontraindikasjoner, vil gelen fra "Horse Power" gi ubestridelig hjelp i kampen for beinets skjønnhet og helse.

    Olga, 37, phlebologist.

    Hver tredje pasient som vender til meg bruker "Hestekraft", ønsker alle et lynrask resultat. I de tidlige stadiene hjelper det, i senere stadier har det ingen spesiell effekt.

    Alle er interessert i "Hestekrefter" -gelen, som om det var en panacea. Dette er delvis sant - et ganske effektivt stoff. Noen pasienter hevder at bare de er reddet. Men det viktigste å kombinere med den viktigste behandlingen.

    Maria, 38, en massasje terapeut.

    Pasienter behandles med varierende grad av åreknuter. De sier at ingen annen gel eller krem, unntatt "Hestekraft", har en slik effekt under en massasje. Kom ut alle er lykkelige og glade - det hjelper.

    Anmeldelser av fornøyde og misfornøyde pasienter

    De som allerede har kjøpt stoffet, noterer seg billigheten, hvis vi husker volumet av gelen og en liten utgift på grunn av tykk konsistens. Med hensyn til resultatet forsvinner tretthet og smerte i beina raskt, pasienter som har problemer med vener, opplever noe effekt etter en måned med bruk. Noen mennesker liker ikke gelen på grunn av sterk lukt, mens andre er sikre på at det ikke hjelper.

    Gel fra "Horse Power" hjelper alltid! Hvordan smøre - umiddelbart lindring etter en travel dag. Jeg har brukt det ikke for det første året, jeg er fornøyd - jeg anbefaler det til alle mine venner og bekjente!

    Jeg bruker gelen fra "Horse Power" som et supplement til behandling av åreknuter. Jeg er glad for at det hjelper, men jeg liker det også, som er billig, det lindrer smerte så snart jeg sprer det.

    Og legen min tillot ikke engang å prøve "Hestekraft" -gelen, jeg har åpenbare tegn på utbruddet av åreknuter, men jeg er gravid, derfor er den forbudt.

    http://ekonomim24.ru/medicina/gel-loshadinaya-sila-dlya-ven-otzyivyi-vrachey

    diskusjoner

    Toning gel med hestkastanje og leech ekstrakt. HORSE POWER®

    68 innlegg

    HORSE POWER®
    Gel toning
    med hestkastanje og løkekstrakt

    Ingrediensene som utgjør gelen, gir:
    Overfladisk kjøling og tonisk effekt!

    • Styrke venøs vegger
    • Økt venetone
    • Økt elastisitet i små blodkar
    • Økt vaskulær permeabilitet
    • Eliminering av tegn på overfladisk betennelse
    • Eliminering av tyngde i beina
    • Redusere alvorlighetsgraden av kapillærnettverket (stjerner)

    Natalia, sier produsenten selv at han er ren, fordi Sammensetningen inneholder svært effektive, naturlige aktive ingredienser - aktive ingredienser for årehelsen:

    Hestkastanjeutdrag styrker veggene i kapillærene og venene, fremmer resorpsjonen av blodpropper og forhindrer dannelsen av dem.
    Leech-ekstrakt medisinsk reduserer blodproppene
    Kamfer stimulerer vasomotorisk senter i hjernen, har en vasokonstrictor effekt

    Aktive ingredienser for sunt hud og beinvev:

    Birch leaf ekstrakt har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt på leddgikt, revmatisme og ødem.
    Comfrey ekstrakt akselererer muskelgjenoppretting
    Eucalyptus essensiell olje - antiseptisk
    Utdrag av wild rosmarin spire - smertestillende egenskaper, for blåmerker, leddgikt, gikt
    Klute essensiell olje - normalisere blodtrykk, lindre ledsmerter
    Propolis ekstrakt - regenererende egenskaper

    - Styrker venøs vegger, øker tonen sin
    - Øker elastisiteten til små blodkar
    - Eliminerer tyngde i beina, lindrer tretthet
    - Reduserer alvorlighetsgraden av kapillærmassen
    - Eliminerer tegn på overfladisk betennelse og venøs stasis, noe som reduserer kapillærnettetes alvorlighetsgrad (stjerner).

    http://vk.com/topic-31238781_26701710

    hestekrefter

    * Ved å klikke på "Send" -knappen, gir jeg mitt samtykke til behandling av mine personopplysninger i samsvar med personvernreglene.

    Etter bruk av stive dietter, blir det ofte observert forverring av hud på problemområder: balder, mage og hofter. Fysisk aktivitet bidrar til å redusere de ødeleggende fenomenene etter å ha gått ned i vekt, men sakte. Vektminskninger, og flabhet, strekkmerker og cellulitter virker mer aktive. Om sommeren, når det er minst klær på kroppen, blir situasjonen katastrofal, selv om den påvirker andre sesonger.

    For å eliminere de negative effektene av dramatisk vekttap og redusere volumet i livet, rumpa og øvre lår, ble et nytt stoff, Hestekrefter, brukt for et par år siden. Den farmasøytiske industrien har ikke til hensikt å bli brukt i den komplekse behandlingen av vekttap, men kvinner, etter å ha vurdert resultatene, endret omfanget og utvidet det til kosmetikkens grenser. I tillegg til effektivt vekttap, øker dette verktøyet effektiviteten av trening og fysisk aktivitet under dietter med 20-30%.

    skjebne

    I utgangspunktet ble stoffet utviklet for å eliminere problemene i venøsystemet og muskuloskeletalsystemet. Gel "Hestekrefter" for vekttap, presenteres i to former:

    • toning fot gel med hestkastanje og leech ekstrakt;
    • avslappende balsam - gel for kroppen.

    Begge betyr at kvinner aktivt bruker for å forbedre kroppens parametere og få gode resultater, selv i mangel av utmattende treningsøkter.

    Fottør "Hestekrefter" med kastanje og løkekstrakt

    Smale ben og forførende hofter - drømmen om mange kvinner. Dessverre får det raske tempoet i livet mange til å gå og overvinne mange kilometer ruter i løpet av dagen. På kvelden, etter belastningene, svulmer bena, følelsen av tyngde i dem øker, fordi venøs utstrømning blir langsommere og kompresjonstrykket forverres.

    For å bekjempe disse manifestasjonene, benyttes en toning bengel med kastanje og hestekraft leech ekstrakt.

    Instruksjonene indikerer at dette reparasjonsmiddelet bidrar til å redusere aldring av epidermale celler, øke elastisiteten til overflatelaget av huden, gi mykgjørende, fuktighetsgivende og toning av underekstremiteter. Kjøleeffekten klare raskt med følelsen av tyngde og tretthet i beina, garanterer smertelindring og avslapping.

    Utgivelsesskjema

    Produsent - Dina +, Russland. Flaske - 500 ml, som er laget av ugjennomsiktig plast, pakket i papkasse. Kremaktig substans med en mentol lukt av lysegrønn farge.

    Det har sertifikater for samsvar (Russland), sertifikat for statlig registrering (Hviterussland, Kasakhstan, Russland) og Sanitær - Epidemiologisk Konklusjon (Russland).

    Indikasjoner for bruk

    Det anbefales å bruke fotgel med kastanje og ekstrakt av leech "Hestekrefter":

    • åreknuter
    • intense belastninger i løpet av dagen;
    • med tidlig manifestasjon av cellulitt av et hvilket som helst stadium;
    • for smertelindring av ledbånd og muskler;
    • i nærvær av et kapillærnett.

    struktur

    Sammensetningen består hovedsakelig av ingredienser av naturlig opprinnelse.

    • Demineralisert vann (vann oppnådd ved omvendt osmose-metode, med en minimumskonsentrasjon av urenheter).
    • Utvinning av hestekastnøttfrukt: styrker og gjør veggene i venøse kar elastiske, akselererer resorpsjonen av blodpropper og tjener som et forebyggende tiltak for blodpropper.
    • Medisinsk leech ekstrakt: øker permillabiliteten av kapillære membraner, regulerer blod koagulerbarhet, forbedrer aktiviteten av metabolske prosesser.
    • Menthol: Naturligvis kjøler og beroliger smerte, initierer utstrømning av venøst ​​blod og letter drenering.
    • Camphor: aktiverer arbeidet til hjernens sentrum som er ansvarlig for bevegelse av blod gjennom karene, forårsaker lokal hudirritasjon, og dermed aktiverer blodstrømmen og termogenesen av det behandlede området; hjelper lindring, har antiinflammatorisk effekt, viser antispasmodiske egenskaper.
    • Bee propolis: regenererer vev, beroliger smertefulle opplevelser.
    • Hot pepper ekstrakt: øker blodstrømmen, hemmer veksten av lipidlaget og eliminerer utseendet av cellulitt.
    • Bjørkblad ekstrakt: anti-inflammatorisk effekt, beroligende effekt på leddgikt, artrose, revmatisme, eliminerer puffiness.
    • Comfrey: ansvarlig for stimulering av vevsregenerasjonsprosesser.
    • Eukalyptusolje: et antiseptisk, antispasmodisk og smertestillende middel som er anerkjent i dermatologi.
    • Utdrag av unge skudd av vill rosmarin: reduserer smerte, viser antioksidant, membranstabiliserende og antikonvulsive egenskaper.
    • Krydder essensiell olje: stimulerer normaliseringen av blodsirkulasjonen, helbreder mindre skader på huden og vevet, reduserer blodtrykket i kapillærene, anesteserer de behandlede stedene.
    • Soyabønneolje: et middel for å øke dermisens vannholdingskapasitet.
    • Glycerin: fuktighetsgivende komponent av et stort antall kosmetikk og en uunnværlig fuktsparende aktivator i epidermis.
    • Klorofyll: deodoriserende stoff som motvirker pustulære formasjoner; har en sårhelende effekt, hjelper med å bli kvitt akne.
    • Metylparaben og propylparaben: konserveringsmidler som bidrar til bevaring av asepsis, forlenger holdbarheten til produktet.

    Tilstedeværelsen av komponenter som utgjør gelen, førte til bruken av det, ikke bare ved direkte indikasjoner, men også for kosmetiske formål.

    Søknadsområder

    Den originale sammensetningen av gelen gjorde det mulig å bruke det ikke bare i rehabiliteringsbehandling, men også på mange andre områder. Han ga en utbredt bivirkning - en forandring i strukturen av huden i de behandlede områdene. Etter dette fikk spesialistenes oppmerksomhet å gjøre funn av nye områder av produktbruk. Han fant sin bruk:

    • for forebygging og behandling av forstyrrelser i venøs utstrømning av blod i bena;
    • i perioder med økt belastning på beina;
    • som et middel til å akselerere prosessen med å fjerne tretthet fra musklene i nedre ekstremiteter;
    • for å bli kvitt cellulitt og i kampen for elastisitet og glatthet i beinets hud;
    • som en anestetisk aktuell for blåmerker;
    • i kampen for å forbedre blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen i huden, musklene, leddene;
    • for katalyserende virkning av andre lokale preparater av samme retning;
    • for oppvarming og større amplitude for å strekke leddbåndene under trening;
    • som et middel for å minimere risikoen for skade på muskler og ledd i aktiv sport.

    Frekvens i bruk

    Standardfrekvensen er 2 ganger daglig. Det er ønskelig å utføre den første applikasjonen om morgenen, etter en dusj: Påfør med et tynt lag og gni med lette bevegelser. Den andre søknaden - om kvelden. Kan kombineres med en avslappende massasje - dette vil øke effektiviteten til verktøyet.

    Før du begynner behandling med et legemiddel, er det nødvendig å utføre en allergisk test på innsiden av albuen eller håndleddet. Vent på resultatene i minst 30 minutter, hvorpå du kan begynne å pakke inn ved bruk av "Hestekraft". Hvis det i løpet av en halv time var utslett på kroppen, uttalt rødhet, kløe, så må bruken av balsam og gel bli forlatt.

    Kostnad for

    Du kan kjøpe en toning fotgel med hestekastanje og ekstrakt av leech "Hestekrefter" i apotek, nettapotek butikker. Legemidlet er tilgjengelig uten resept.

    Den laveste prisen er i nettbutikker: fra 429 rubler. På detaljhandel i apotek er kostnaden 496-700 rubler.

    Balm-gel avslappende kropp "Hestekrefter"

    Et verktøy som har som mål å redusere smerte i leddene, leddene og forstuene, akutte manifestasjoner av revmatisme, med fysisk overbelastning, for en massasje.

    Utgivelsesskjema

    Produsent - Dina + farmasøytisk selskap, Russland.

    Produktet er pakket i hetteglass med 500 ml. Flasken er pakket i en pappkasse, utstyrt med en dispenser, som sikrer sin økonomiske bruk. Den har en gelignende lette tekstur og melaktig farge. Den har en håndgripelig, men ikke skarp mynte lukt.

    Det har et Sertifikat for Overensstemmelse (Frivillig sertifiseringssystem "Effektive biokorrigerende", Russland), Statens registreringsbevis (Tollunionen i Republikken Hviterussland, Republikken Kasakhstan og Russland) og Sanitær Epidemiologisk Konklusjon (Føderal Tjeneste for Tilsyn med Forbrukerrettighetsbeskyttelse og Menneskevelferd).

    Indikasjoner for bruk

    Listen over avtaler er ikke veldig bred, men oppdateres kontinuerlig og avhenger av effekten av effekten:

    • forebygging av smertefulle muskelsynninger;
    • økt fysisk aktivitet;
    • tretthet og tyngde i nedre lemmer;
    • puffiness av det midtre og dype hudlaget;
    • 1., 2., 3. og 4. trinn av cellulitt;
    • varicose lidelser;
    • rosacea.

    struktur

    • Demineralisert vann med redusert elektrisk ledningsevne, oppnådd ved dobbel destillasjon.
    • Soyabønneolje: Kosttilskudd, oppnådd ved metoden med dobbel heksanekstraksjon; lyser de øvre lagene av epidermis og gir dem glatthet.
    • Glyserin: lindrer tørrhet og hjelper til med eksem.
    • Carbopol (karbomer): et stoff som gir restorativ og helbredende balsam en gelignende konsistens, noe som gjør at den kan absorberes raskt, og etterlater ingen fet film på kroppen.
    • Trietanolamin: forbedrer balsamets fysisk-kjemiske egenskaper, regulerer surhet og fungerer som et rensemiddel.
    • Vitamin E: aktivt eliminerer striae (strekkmerker) og arr, motstår de skadelige effektene av frie radikaler.
    • Mentol: har en kjøleeffekt, utfører lokalbedøvelsesvirkning, muliggjør penetrering av relaterte komponenter i de dypere lagene i huden.
    • Lavendel essensiell olje: har en intens foryngende effekt, gir en smertestillende effekt.

    Søknadsområder

    Fra hele spekteret av Horsepower-merket er dette produktet aktivt på ulike områder: medisinsk og forebyggende, restorativ og omsorgsfull, kosmetisk og så videre.

    En komplett liste over smale spesialiseringer, hvor gelbalsam er vellykket, er som følger:

    • kosmetikk;
    • behandling av degenerative fenomen i leddområdet: artrose, leddgikt, gikt;
    • lindring av patologiske manifestasjoner av osteokondrose;
    • et kompleks av fritidsaktiviteter etter skader av leddbånd, ledd, bein og sener;
    • muskelvevbetennelser i varierende grad;
    • oppvarming og forbehandling av kroppsarealet før massasjen.

    Balm har oppnådd anerkjennelse blant idrettsutøvere som et middel som er nødvendig for å bringe musklene i en oppvarmet tilstand før treningsøktene, eliminere skader og strekkmerker og øker elastisiteten i muskler og ledbånd. Av samme grunn brukt av dansere og koreografer.

    Frekvens i bruk

    Påfør balsam med et tynt lag, gni med lette bevegelser fra bunnen til delvis absorpsjon. Kan kombineres med en massasje. Påfør 2 ganger om dagen. Tilstedeværelsen av beroligende essensiell lavendelolje lar deg bruke den før sengetid. Det bør ikke brukes på hudområder som har skade på integritet og åpne sår. Unngå kontakt med øyne og slimete epitel.

    Hvis produktet kommer i øynene eller munnen, er det haster å skylle slimhinnene med rikelig med vann. Ikke svelg vann, men spytt det ut.

    Fordelen med balsam er fraværet av effekten av avhengighet. Du kan bruke det på ubestemt tid.

    Kostnad for

    Legemidlet er kommersielt tilgjengelig i de fleste apotek og apotekskjeder, samt i nettbutikker. Kostnaden for balsam på internett - 416-539 rubler. Pris på apotek - 500-700 rubler.

    Wrap for vekttap ved bruk av "hestekraft"

    Denne metoden er effektiv selv i avanserte tilfeller når andre metoder for å håndtere cellulitt (diett, mosjon) er maktesløse og ikke gir positive resultater.

    Wraps med balsam-gel "Hestekrefter" har en uttalt effekt, spesielt i området av baken, noe som er vanskeligst å korrigere. Som du vet, når du mister vekt, er en reduksjon i volum 10-20% raskere enn vekttap. Dette skyldes det raske tapet av cellulær og intercellulær væske, noe som reduserer prosessen med å fjerne toksiner. På overflaten av huden blir alle negative manifestasjoner (flabbethet, cellulitt, tap av turgor) visuelt forverret, som du alltid vil bli kvitt allerede i begynnelsen av dietten. Prosedyrens mekanisme omfatter flere trinn:

    1. Forsterkning av vegger og økning i passabiliteten til venøse kar.
    2. Eliminering av hevelse i de behandlede områdene.
    3. Resorpsjon av blodpropper og forebygging av forekomst av kapillærmask.

    Den systematiske bruken av balsam gir en fullstendig bortskaffelse av cellulitt, gir følelse av tone og gjør huden myk og elastisk. I kampen mot appelsinskall blir innpakning anerkjent som en av de sikreste og mest effektive tiltakene. Etter en uke er forbedringen av huden tydelig merkbar: ødemet forsvinner, utseendet på kapillærstjerner minker, overflatelaget blir elastisk og glatt til berøring.

    På grunn av at verktøyet består av 98% av naturlige komponenter, anbefales det ikke bare av kosmetologer, men også av dermatologer. Den naturlige sammensetningen minsker sannsynligheten for og alvorlighetsgraden av allergiske reaksjoner, forhindrer blodpropper og styrker kapillærrøret. Leech-ekstrakt kan øke permeabiliteten til disse rørene og derved aktivere tilførsel av næringsstoffer og evakuering av avfallsprodukter på mobilnivå. Dette påvirker gunstig tilstanden til huden og gir et merkbart resultat etter flere prosedyrer.

    Salon Wrap Prosedyre

    Spesialister-kosmetologer anbefaler å utføre prosedyren utelukkende i salongene, og navngi en rekke fordeler:

    1. Alle manipulasjoner utføres av kvalifisert personell.
    2. Maksimal avslapning gjør det mulig å øke effektiviteten av metoden.
    3. Alle stadier er under kontroll av en spesialist som er i stand til å justere varigheten av prosedyren i henhold til ulike kriterier for et optimalt resultat.

    Med alle fordelene er det negative aspekter, nemlig:

    1. Høy pris: Tatt i betraktning at for å få et stabilt resultat må du gjennomgå en hel fremgangsmåte, prisen er oppsummert og beløper til en ganske stor mengde.
    2. Lav kursintensitet: Få personer har råd til å gjennomføre et kurs med en gitt intensitet (2 prosedyrer per dag). Salonbruk innebærer ofte 1 manipulasjon per dag, men frekvensen øker proporsjonalt med 2 ganger.
    3. Tid brukt: Under lymfatisk dreneringsinnpakning i skjønnhetssalongen blir pasienten fratatt muligheten til å gjøre andre ting parallelt. Siden varigheten av alle stadier er ca. 2 timer, reduserer daglige besøk til salongen dramatisk reduksjonen av ledig tid.

    Etter kurset lover eksperter å forbedre egenskapene til huden, styrke immunforsvaret og intensivt oppdatere huden.

    Den høye prisen ved prosedyrene skyldes behovet for å kjøpe et spesielt apparat for lymfatisk dreneringsinnpakning, som lar deg hermetisk vikle klientens kropp i en film og gi en "termoseffekt".

    Innpakningsprosedyre

    For å bekjempe feilene i figuren velger de fleste hjemmebruk av "Horse Power". Dette skjer fordi lymfatisk drenering innpakning hjemme har sine fordeler:

    • Lav pris: Med en full prosess er en flaske med en kapasitet på 500 ml nok i en måned.
    • Sparing av tid: turer til salongen er utelukket.
    • Muligheten til å kombinere viklingen parallelt med husarbeidet.

    Essensen av metoden: virkningen på lipidlaget, fjerning av toksiner gjennom porekanaler, aktivering av lymfestrøm og reduksjon av huddefekter.

    Under filmen dannes et termisk lag, under hvilke metabolske prosesser akselereres, og derved diffuserer gelfragmenter mer intensivt inn i huden.

    Det anbefales ikke å drikke kaffe og sterk te på dagen og dagen på begynnelsen av kurset. Før du begynner, må du vurdere hvor og hvordan du kan utføre den passive delen av prosedyren.

    Lymfedreneringspakningsalgoritmen er som følger:

    • ta en varm dusj før du starter
    • Gni huden med en vaskeklut fra luffa til rødhet;
    • skrubbe med malt kaffe eller industriell skrubbe ved hjelp av en lysmassasje;
    • Etter rensing, påfør et tynt lag av hestekrefter med en jevnbevegelse;
    • Tett det behandlede området tett med 2-3 lag matfilm;
    • pakk deg inn i et teppe eller teppe for å oppnå en termo-effekt, du kan bruke varme klær over filmen. Bo i denne tilstanden i 1-1.5 timer;
    • Etter at tiden er gått, fjern filmen og vask av rester av gelen med en rikelig strøm av varmt vann uten å bruke såpe, dusjgel og andre skumdannende midler.

    Etter skylling for å forbedre effekten, kan du bruke hånd- og kroppskrem "Hestekrefter". Det vil i tillegg fylle huden med vitaminer og øke effekten på dermis.

    I tilfelle når en liten del av kroppen er innpakket i en film (for eksempel bare hofter eller mage), kombinerer prosedyren med trening eller idrett trening vil oppnå størst effektivitet.

    For maksimale resultater, bør prosedyren utføres to ganger om dagen. Hvis denne muligheten ikke er tilgjengelig, kan morgenmøtet bli erstattet av gnidning, og tiden for kveldssesjonen kan økes med 20 minutter.

    En liten brennende følelse under innpakning er en indikator på intensiteten av anti-cellulitt effekten. Denne effekten kommer fra tilstedeværelsen av mentol og pepper i ingrediensene. Hvis den brennende følelsen øker og får deg til å føle ubehag, bør viklingen stoppes for å unngå allergiske manifestasjoner.

    Varigheten av kurset er 8-17 prosedyrer, justert avhengig av de første hudlidelsene og forbedringsdynamikken.

    Lymphatic drainage wrap resultater

    Ifølge de virkelige vurderingene som mister vekt, kan vi konkludere med at hestekrefterens gel for vekttap er svært effektiv. Hovedprestasjonen av slike prosedyrer er intensiveringen av lymfestrømmen. I noen tilfeller er vekttap, på grunn av å bli kvitt intercellulær væske, 2-2,5 kg per manipulasjon.

    Wraps gir ikke bare helsemessige fordeler, men bidrar også til å få estetisk nytelse, fordi rommet er fylt med en hyggelig menthol lukt. Han våkner og stimulerer, slik at prosedyren ikke skal utsettes til sentimenter og ikke gjør det før sengetid.

    Prosedyren refererer til kalde omslag, noe som bidrar til innsnevring av porer og ekskretory kjertler i epidermis.

    Lymfatiske dreneringspakker gir et mer konkret resultat i forhold til vanlig lokal applikasjon av flere grunner:

    1. Øke temperaturen på prosessområdet og derfor en høy grad av reaksjoner.
    2. "Drivhuseffekt" som forbedrer fettforbrenningsprosesser.

    Du må vite at utseendet på gunstige endringer avhenger av mange individuelle egenskaper, men den generelle listen over positive resultater ser slik ut:

    • øke elastisiteten og tonen i veggene i blodkarene;
    • aktiv lipolyse (nedbrytning av fettreserver);
    • styrke strukturen av venøs vegger;
    • reduksjon av tretthet med lik belastning;
    • normalisering av venøs blodutstrømning;
    • eliminering av overfladisk puffiness og betennelser i de dype lagene i huden;
    • reduksjon av cellulite manifestasjoner;
    • en betydelig reduksjon i hoftene, baken og bukområdet;
    • bli kvitt manifestasjoner av kapillær retikulum;
    • fjerning av giftige kjemiske forbindelser fra dermis;
    • bortskaffelse av døde flak i overflaten av huden;
    • retur av tone og passe til kroppen.

    Hvis en person fører en stillesittende livsstil, blir resultatene ikke så fantastiske. For en komplett liste over resultater, er det ønskelig å legge til sport og redusere kaloriinntaket.

    Når det gjelder kroppsvolum, sikrer den første applikasjonen reduksjonen med 1-2 cm. I fremtiden fortsetter vekttap, parametrene i figuren blir forbedret, manifestasjonene av cellulitt begynner å glatte ut.

    En signifikant effekt er merkbar etter et kurs på 10-14 dager. Da kan du ta en uke pause.

    En måned senere er cellulitt nesten helt tapt. Huden er utjevnet, problemområder tar på ønsket form. På denne tiden forsvinner couperose, blodstrøm og antioksidantprosesser aktiveres.

    Brukstid er ikke begrenset, men når det er redusert, anbefales det å suspendere bruken av gel eller balsam i 2-3 måneder, og deretter fortsette.

    Kontra

    Til tross for at gel og balsam "Hestekrefter" består av naturlige ingredienser, har de en rekke kontraindikasjoner:

    • allergiske reaksjoner på noen av innholdsstoffene i produktet;
    • graviditet;
    • kronisk og forverret gynekologisk patologi;
    • sykdommer i mage-tarmkanalen;
    • infeksjoner av urogenitale og ekskretoriske systemer;
    • periode med tung utslipp under menstruasjon
    • kardiovaskulære sykdommer;
    • Ikke å bruke på steder der brudd på hudens integritet
    • Ikke bruk i tilfelle av voksende mol eller neoplasmer.

    Anmeldelser og resultater går ned i vekt

    Viktor Poddubny, 34 år gammel

    Jeg møtte hestekraftbalsam i løpet av tiden jeg studerte på universitetet da jeg var engasjert i volleyball. Gutta fra teamet mitt fikk meg til ham: gnidd ham i beina før treningsøkter - dette hjalp meg rolig å trene og ikke bli strukket under spillet. Et annet faktum som fornøyd alle var mangelen på treningsutstyr. Senere, da det var et vektproblem, løp jeg inn informasjon om wraps på Internett og bestemte meg for å prøve. Jeg likte resultatet, jeg kombinerte viklingen med kveldsløp. Jeg måler ikke abdominal volum, men det var tydelig et raskt vekttap på klærne.

    Anna Medved, 46 år gammel

    Jeg ble skamfull over bena mine: cellulitt dukket opp for noen år siden, og kosmetiske kremer hjalp ikke. Da bestemte jeg meg for å bruke "Horse Power" for å miste vekt, fordi jeg hørte mye god tilbakemelding fra mine arbeidskollegaer om det. Jeg har ikke tid til innpakning, men føttene mine er enkle å spre daglig om morgenen og om kvelden. Jeg har gjort dette for andre året på rad. Og jeg vil si: Til tross for skepsis i begynnelsen, nå er jeg veldig fornøyd med resultatet. I løpet av denne tiden klarte jeg ikke bare å forbedre tilstanden til huden, men også å gå ned i vekt med 7 kg. Nå er jeg helt fornøyd med meg selv!

    http://pohudejkina.ru/krem-loshadinaya-sila.html

    "Hestekrefter" mot cellulitt: lymfatisk dreneringspakning i aksjon

    Gel "Hestekrefter" er et flott verktøy som lindrer trette ben, har en positiv effekt på de første tegn på åreknuter. I tillegg eliminerer dette stoffet merkelig "appelsinskallet" på problemområder av huden ved hjelp av lymfatiske dreneringspakker.

    "Orange peel" på huden gir ikke gleden til sine eiere. I kampen mot dette problemet er damene klare for alt. Men effektive dyre prosedyrer i salonger er ikke rimelige for alle. I dette tilfellet vil hestekraften hjelpe gel, vurderinger som bare kan høres entusiastiske.

    Det er ikke noe overraskende i den effekten at gelen har nei. Tross alt er det virkelig designet for å eliminere problemer med hud og årer. I tillegg virker det som en tonic, smertestillende og kjølevæske for skader og blåmerker.

    "Hestekrefter" brukes til kroppsforming. Med det kan du gå ned i vekt med flere kilo, fjerne giftstoffer og giftstoffer fra vevet. Denne gelen lar deg oppnå et positivt resultat ved å aktivere lymfestrømmen. I dag skal vi snakke om hvordan å bli kvitt cellulitt ved hjelp av dette verktøyet.

    Hvordan fungerer gelen?

    For "krigen" med cellulitt hjemme, er Horsepower-gelen med hestekastanje og løkekstrakt perfekt. Du kan kjøpe stoffet i apotek. Prisen for den varierer fra 500 rubler. Kapasiteten inneholder i seg selv 0,5 liter.

    I annotasjonen til søknaden beskrives handlingsspekteret og fremgangsmåten for påføring av preparatet på huden i detalj:

    • Hjelper med å føle seg trette og tunge bein. Slike ubehag kan forekomme med lange hæler eller for aktiv i sport.
    • Brukes som en ekstra agent for behandling av åreknuter i begynnelsen.
    • Den brukes til lymfatiske dreneringsbrytere hjemme, som etter effektivitet kan konkurrere med lignende prosedyrer i en skjønnhetssalong. Handler mot cellulitt på nivå med dyre rusmidler.

    Hva er "Hestekrefter"?

    Ingredienser inkluderer:

    • Menthol ekstrakt er den viktigste beroligende og kjølende komponenten av gelen.
    • Kastanje (hest). Denne ingrediensen er ment å øke turgorene av fartøyets vegger, styrke dem og motvirke forekomsten av blodpropper (løser små koagulasjonsformasjoner).
    • Leech ekstrakt. Fremmer restaurering og forbedring av blodkvalitet, fungerer som katalysator for rask koagulasjon. Oxygenates-celler aktiverer nedbrytning av fett.
    • Camphor olje er avgjørende. Avlaster tretthet, virker som en aktivator av metabolske prosesser, og øker hastigheten på blodstrømmen. Fungerer som antispasmodisk og antiseptisk.
    • Ekstrakter fra bjørkblader. Anti-ødem og anti-inflammatorisk middel for leddene. På en eller annen måte er det smertestillende. I tillegg har det en tonisk effekt på lymfens bevegelseshastighet.
    • Comfrey hette. Gjenoppretter huden.
    • Eucalyptus essensiell olje. Det har ubestridelige antiseptiske egenskaper.
    • Utdrag fra skuddene av vill rosmarin. Det har en smertestillende effekt.
    • Essential olje av nellik. Stimulerer blodstrømmen, lindrer betennelse i vev og smerte.
    • Bee propolis. Den har regenererende og regenererende egenskaper.
    • Essensiell lavendelolje. Den har smertestillende og antiinflammatorisk effekt.

    Under lymfatisk dreneringsinnpakning påvirkes huden av de aktive ingrediensene som utgjør Hestekraft. De metter de øvre lagene av dermis med aktivt oksygen, forårsaker oksidasjonsprosesser og øker stoffskiftet. Dermed gjenopptas normal cellulær respirasjon og aldringsprosessen av huden reduseres.

    Mentol inneholdt i gelen forårsaker en effekt som ligner lysbedøvelse. Dette er imidlertid en feilaktig følelse. Kjøling av huden, mint fjerner følelsen av tretthet og spenning. Den hyggelige følelsen vises når lettelse kommer til å erstatte smerte. Peppermynte fungerer som katalysator for å fjerne fettkledningsprodukter fra kroppen.

    Tips for de som ønsker å vikle hjemme

    Funksjoner av prosedyren

    For hver økt du har tenkt å oppføre hjemme, er det en rekke nyanser som er nødvendige for studien:

    • Det er nødvendig å spise før innpakning i minst 2-3 timer.
    • Prosedyren utføres ikke etter et bad og en varm dusj.
    • Etter lymfatisk drenering er det ikke tilrådelig å være i direkte sollys (på stranden eller i solarium).
    • Under ingen omstendigheter kan verktøyet brukes ved forhøyet kroppstemperatur.

    Wrap gel hjemme

    Håndboken beskriver i detalj den tradisjonelle metoden for påføring av gelen: lett patting eller gnidningsbevegelser må påføres på ren hud. Det anbefales at du utfører prosedyren om natten (før sengetid). Men som et stoff for å eliminere cellulittskorpen, brukes gelen litt annerledes:

    • Før du bruker "Hestekraft", er det ønskelig å foreta en foreløpig rengjøring med skrubbe. Det er bedre å bruke naturlige ingredienser - kaffegrunn, spesialprodukter med aprikos eller druefrø. Da vil ingrediensene av stoffet ha størst mulig effekt.
    • Skyll deretter huden og tørk med et mykt håndkle. Påfør gelen, spred den over overflaten av problemområdene i et tett lag. Gni det er ikke nødvendig.
    • Påfør polyetylen i flere lag på steder med gel. Det er bedre å bruke matpakke.
    • Bruk varme klær og sett inn et teppe. Du kan gå for en løp eller gjøre aktiv husarbeid. Kraftig trafikk vil øke svette betydelig, og la fett bryte ned mye raskere.
    • La stoffet på huden i minst en time. Deretter vaskes restene av det under dusjen uten bruk av vaskemidler.
    • Etter innpakning, påfør en fuktighetskrem til huden.

    anbefalinger

    • Effekten vil bli merkbar etter 10 økter.
    • Det anbefales å gjøre prosedyren hver dag eller annenhver dag i 2 uker.
    • Du kan bruke gelen til å kjempe cellulitt i flere måneder. Hvis du ser at effekten av stoffet er borte, ta en pause i et par uker. Etter dette, fortsett lymfodranage wraps igjen.
    • Mange sier at innen 7 dager med konstant bruk av gelen, kan du miste fra 5 til 8 kilo overvekt.
    • Vurderinger fortynnet er enige om at bare en uke med gel "Hestekrefter" og "appelsinskall" på huden blir mindre merkbar.
    • Det mest aktive stoffet virker på problemområder som er kjent for hver kvinne - i magen, lårene, sidene og skyttene.
    • For å unngå ubehagelige overraskelser, test det på huden på innsiden av håndleddet før første gangs bruk. Påfør en dråpe gel og spre den over huden. Vent 15 minutter. Hvis huden ikke blir rød og det ikke er utslett på det, kan du påføre gelen trygt.

    Kontraindikasjoner til bruk av gel

    Til tross for det faktum at innpakning ved hjelp av "Hestekrefter" -gel anses å være den mest effektive, anbefales ikke følgende grupper av mennesker å gjøre det:

    • gravide og ammende kvinner;
    • de som lider av allergiske reaksjoner på stoffets komponenter;
    • i strid med integriteten til huden (åpne sår, kutt og sår);
    • pasienter med kroniske hudsykdommer (dermatitt, seboré, eksem);
    • personer med onkologiske sykdommer i indre organer og vev;
    • kvinner under menstruasjon og overgangsalder;
    • med hjertesykdommer og blodårer;
    • de som lider av høyt blodtrykk.

    Anmeldelser av de som brukte gelen

    Takket være de naturlige ingrediensene som er en del av Horsepower-gelen, og dens multifunksjonalitet, ble stoffet raskt blitt populært. Dens topp skjedde på den tiden da stoffets anti-cellulitt egenskaper ble avslørt. Kvinner som brukte det noterer seg følgende positive egenskaper av "Horse Power":

    • eliminering av tretthet og hevelse i nedre ekstremiteter;
    • tonisk og forfriskende effekt;
    • lønnsomhet i bruk (for daglig bruk er det nok pakking i 30-40 dager);
    • varig kjøleeffekt;
    • med vanlig bruk blir huden elastisk og øm;
    • effektivitet i de første stadier av åreknuter;
    • løser effekt på blåmerker og post-traumatisk ødem;
    • Søknad i tid er ikke begrenset - fra 2 uker til flere år.

    Blant de negative effektene av Hestekrefter-gelen, som også rapporteres om anmeldelser, er følgende:

    • priset;
    • skarp og ubehagelig lukt;
    • en stor mengde menthol, som er en del av.

    Anmeldelser av jenter som allerede har brukt gelen for å eliminere cellulitt, karakteriserer verktøyet for lymfatiske dreneringsbryter med alle fordeler og ulemper:

    Men med alle de positive kvaliteter og entusiastiske vurderinger av mirakelgelen, bør du ikke stole på det bare. Cellulitt kan fjernes helt alene ved å anvende komplekse eksponeringsmetoder. Disse inkluderer:

    • riktig næring eller diett
    • spille idrett og lange turer (jogging) i friluft eller i treningsstudioet;
    • avvisning av dårlige vaner
    • anti-cellulitt og regenererende massasje;
    • oljer, wraps, etc.

    Lymphatic drainage wrap med horsepower gel bidrar til å oppnå et enkelt mål - aktivering av lymfestrømmen og fjerning av overskytende væske fra det intercellulære rom av vev. Etter den første prosedyren kan du miste opptil 2 kg. vektig.

    http://aveslim.ru/sposoby/procedury/gel-loshadinaya-sila-dlya-obertyvaniya.html

    Flere Artikler Om Åreknuter