Medi Compression Strømper - Negativ gjennomgang

09/12/2011 Jeg kjøpte mediven Elegance kompresjonstrømper 2 grader kompresjon verdt 4094 rubler 00 kop.
Dette produktet er under garanti til 03/12/2012.
Men etter 1, 5 måneder mistet sokker i strømpene sine kompresjonsegenskaper - strømpene faller bare av lårene og oppretter ikke den angitte kompresjonen i den øvre halvdelen av produktet. I tillegg kom det spoler på hælen og elastikk, dette produktet ser forferdelig ut.
Jeg vendte meg til butikken med en forespørsel om å returnere meg pengene til den defekte saken, jeg ga strømpene til undersøkelse. En måned senere ble jeg informert i et brev at "feilen er en konsekvens av mekanisk skade som oppstod under drift". Samtidig er det i dette brevet ingen beskrivelse av skaden, undersøkelsesdato og informasjon om firmaet som gjennomførte undersøkelsen, det er bare en sel og underskrift av den enkelte entreprenør S. Bryksin. (Dette er "eier" av butikken på Kashirka).

Jeg vil legge merke til at det ikke er mekanisk skade i området med feilen på produktet.
Jeg kan bevise poenget mitt ved å gjøre en selvstendig undersøkelse, som koster så mye som strømper seg selv.
Samtidig er det ingen sikkerhet at denne "sharashka" vil gi meg ingen penger igjen.

Jeg måtte bære strømper etter operasjonen. Og på undersøkelsestidspunktet (1 måned) ble jeg ikke gitt noe i butikken i bytte, jeg måtte kjøpe enda en strømper. Den andre oppførte seg som den første. Konklusjon: livet av strømper MEDI - 1 måned.
Strømper for 4 tusen rubler, og slik dårlig kvalitet, fornærmende. Jeg anbefaler ikke noen å kjøpe MEDI kompresjonstrømper.

Jeg ønsket å skrive til klageboken i Kashirka-butikken, men jeg fikk bare en falsk bok. Det indikerte ikke kontaktene til hodet og det var ingen forsegling av rådet. Selgeren informerte meg om at det ikke var noen annen klagebok i butikken.

kommentarer

Bli med nå. Slike motbydelige disse strømper Medi. Når de vasker med sin egen sjampo, kaster de sine føtter - det renner svart vann fra dem. Malet med noen spesifikke chimozy, kløende føtter. Jeg har ingen allergier for noe annet enn disse strømper. Det er umulig å bære dem. En måned senere, plaget revet på hælen. Og denne dritten er verdt 4000 rubler. Skam!

Jeg vil argumentere. Jeg har lenge på meg strømpebukser av dette selskapet. Og svart slitt og beige. Ingenting bleknet, selv om instruksjonene sier at det er nødvendig å vaske separat fra andre ting.
Når det gjelder returklager - Jeg er selv en advokat, og jeg kan med sikkerhet si at medisinske produkter som brukes hjemme, ikke er gjenstand for retur og utveksling. Dessuten, så vidt jeg forstod, var størrelsen du valgte akkurat fra starten. Kanskje du mistet vekt eller feilaktig passet dem? Jeg har nettopp aldri hatt dette skje.

Kobberstrømper av god kvalitet. Jeg vet ikke om scuffs - jeg har det i et halvt år, mens jeg har slitt litt på tåen, men dette er mitt evige problem med alle strømper - det er sydd, alt er ok.
Svarte strømper slites, til det ikke skur. Kabinen advarte at det er nødvendig å vaske hverandre fra andre ting.

Kjære Catherine og Maria, dessverre, jeg gikk ikke ned i vekt og gjorde ikke noe igjen. Mine størrelser endres ikke siden skolen.
Bena mine svulmer ikke, jeg har strømper etter operasjonen.
Ta vare på instruksjonene: Vasket med et spesielt verktøy hver dag, kledd med hansker.
Dømmer etter brevet fra denne sharashka, er strømpene valgt i størrelse. Jeg legger brevet i vedlegget.

Jeg gjentar, på undersøkelsestidspunktet (1 måned) ble jeg ikke gitt noe i butikk i bytte, jeg måtte kjøpe enda en strømper.
Den andre oppførte seg som den første. Konklusjon: livet av strømper MEDI - 1 måned.

For meg, to strømper - vis den. Ja, du leser selv vurderingene på nettsiden www.medi-kompression.ru/responses/
Jeg er ikke den eneste. Kvaliteten på Medi er forferdelig, ikke verdt pengene.
Nå bærer jeg Minne, jeg har noe å sammenligne med. Jeg vil ikke skrive en anmeldelse slik at du ikke anklager meg for annonsering.

Jenter, spesielt for deg. Jeg citerer under vurderinger fra nettstedet Medi, til de ble fjernet.
Bare i tilfelle tok skjermbilder.
08.04.2012
Dessverre ja ja, enig med nesten alle. De eneste mine, Gud Gud, brøt ikke) Jeg kjøpte den med en lege resept på grunn av graviditet og åreknuter. Medi Comfort-strømpebukser uten nese, noe på 02/20/12 kjøpt. Fra begynnelsen viste det seg at i lyskenområdet gni jeg et gummibånd, så begynte spolene å dukke opp, fordi jeg måtte bøye tyggegummi under buksene eller strømpebuksene, fordi jeg gled det opp til blod. men nå er de strukket ut, de har tydeligvis blitt større enn meg, og det er ingenting igjen og ingen steder å bøye seg inn i. (og jeg er gravid, husker vi alt og at de vanligvis blir bedre i svangerskapet, det er det jeg gjorde), viser de seg at strømpene skal passe meg pent, men nei. strukket ut generelt. konklusjon: Du kan ikke kjøre og kjøpe mye billigere, og det vil ikke være så ille hvis det billigere alternativet strekkes, * ruller ned * og så videre. Jeg ser ingen grunn til å søke om garanti, men de vil fremdeles gjøre det klart at dette er feil operasjon.
04.04.2012
Kjøpt strømper Copper Comfort. På den andre dagen viste et hull på tommelen, på den tredje dagen, på den andre tommelen (for eksempel tok de 3 måneder med Venotex foran dem - ingen problemer). Saken, som jeg ble fortalt i hytta, er ikke en garanti, mekanisk. spiker skade. (Jeg har pedikyr), du kan gi for undersøkelse, hvis ikke i din favør, så betal det. Darned, tretti dager senere viste det seg at jeg var allergisk mot silikon (den første allergien i mitt liv), på tannkjøttet er alt i akne og kløe. I tillegg er de veldig varme (modell, notatkomfort, puste). Det eneste som bør bemerkes er at i komprimeringsområdet er det ingen puffer og piler (så langt), årene er selvsagt lettere i dem. Konklusjon: tingen skal koste 3 ganger billigere, basert på kvalitet.
30.03.2012
Slike motbydelig disse dine strømper Medi. Når du vasker din egen sjampo skur - heller det svart vann fra dem. Malet med noen spesifikke chimozy, kløende føtter. Jeg har ingen allergier for noe unntatt strømper. Det er umulig å bære dem. En måned senere, plaget revet på hælen. Og denne dritten er verdt 4000 rubler. Skam!
27.03.2012
Kjøpt strømpebukser for gravide meditativ Eleganse 01/23/2012 i dag 03/27/2012 på jobb kollegaer merke et hull. Jeg leverte ikke dem i tre måneder, men slutten har kommet. 5 200 gni. Jeg ga det, det ville være bedre å kjøpe det til en billigere pris, det ville ikke være så ynkelig.
08.03.2012
Etter en måneds bruk oppstod spolene;
09.02.2012
Kvaliteten er forferdelig! Garantipenger returneres ikke. Korrespondanse nedenfor! Kjære, vær så snill å presentere deg selv. Jeg burde vite hvem du skal klage på. Forklar også hva som er feilaktig drift? Vennligst beskriv hva som er nøyaktig på produktet som angir feilaktig bruk? Hvorfor mistet kompresjonstrømmer sine kompresjonsegenskaper før garantien utløp? Din forutsetning om å endre størrelsen min er feil, noe som bekrefter varselet om undersøkelsen, jeg citerer "Produktet ble valgt i henhold til dine standarder, tilsvarende størrelsestabellen for denne modellen." I tillegg har vekten min vært stabil i flere år, som min behandlende lege kan bekrefte. Jeg vil også be deg om å skrive om betingelsene for en uavhengig undersøkelse, slik det ble lovet i meldingen fra SP Bryksin S.A. - 8. februar 2012, 17:58 fra info: Kjære Irina Sergeyevna! Som svar på din e-post fra MEDI-kontakt senter datert 29. januar 2012 ble denne situasjonen kontrollert. For min del vil jeg gjerne forklare deg at mer enn 3 måneder har gått siden kjøp av komprimeringsstrikk til tidspunktet for klagen til salongen. I løpet av denne tiden kan målingene dine ha endret seg, noe som kan føre til utilstrekkelig feste av silikongummi-strømpene, samt at feil bruk av produktet kan føre til et slikt problem. Med vennlig hilsen, medi RUS [email protected] www.medirus.ru medi. Jeg føler meg bedre
04.02.2012
"Til generaldirektøren for LLC MEDI RUS A.A. Larionov Kjære generaldirektør! Jeg herved informerer deg om at jeg ikke anser det mulig å være innehaver av et rabattkort. Hvis du er interessert i årsakene til handlingen min, så vil jeg nevne de viktigste: - Et sterkt fall i kvaliteten på det komprimerte strikketøyet du leverer, og som følge derav oppstår det ubehag når det bæres slitt; - økningen i kostnaden for kompresjonstrikket medi, som ikke samsvarer med kvaliteten; - uvilje av MEDI RUS, LLC for å svare på kjøpers spørsmål om å inkludere organisering av handel med kompressionspusser medi. Jeg vil også henlede oppmerksomheten til artikkelen "Det er risikabelt å håndtere MEDI RUS!", Som du kan lese her: http://phlebo-duremar.ru/pisma/rischio/
04.02.2012
09/12/2011 i butikken MEDI, som ligger på Kashirskoye Highway, 23, kjøpte jeg kompresjonstrømper mediven Elegance, modell 289W, størrelse II, svart, verdt 4094 rubler 00 kopecks. Dette produktet er under garanti frem til 03/12/2012, som det fremgår av garantikortet. Produktet ble valgt i butikken i henhold til mine standarder, i samsvar med modellutvalget. I november 2011 (2 måneder etter kjøpet) mistet strømper sine kompresjonsegenskaper i sin øvre halvdel. Strømper faller bare av lårene og oppretter ikke den angitte kompresjonen i den øvre halvdelen av produktet. I denne forbindelse vendte jeg meg til butikken, og ba meg om å returnere pengene til den defekte saken. Jeg ble informert i et brev om at "defekten er en konsekvens av mekanisk skade som oppstod under driften." Samtidig inneholder dette brevet ikke en beskrivelse av skaden, datoen for undersøkelsen og dataene på firmaet som gjennomførte undersøkelsen. Denne undersøkelsen anses å være ugyldig, siden Innkallingen er ikke riktig utarbeidet. Jeg vil legge merke til at det ikke er mekanisk skade i området med feilen på produktet.
04.02.2012
01/29/2012 i butikken MEDI, som ligger på Kashirskoye Highway 23, ble jeg gitt en falsk klagebok. I denne boken var ikke kontaktene til hodet indikerte, og det var ingen forsegling av styret. Selgeren informerte meg om at det ikke var noen annen klagebok i butikken.
27.01.2012
Strømperne strukket ut etter 1, 5 måneder, de faller rett og slett av hofter når de går (til tross for den lovede garantien på 6 måneder). Samtidig er det kompresjon på kalvene. Jeg gjorde en formell klage, jeg ga over strømpene, jeg mottok svaret at, påstått på grunn av mekanisk skade, strømmene ble strukket og nektet å returnere pengene. Strømper hadde i henhold til instruksjonene, ingen hull og ingen skade. Formuleringen anses som en hoax. Det er synd. Jeg vil kontakte Forbrukerbeskyttelsesforeningen. Strømper for 4 tusen rubler, og slik dårlig kvalitet, fornærmende.
27.12.2010
Kjøpte nye strømper for 2 dager siden. Jeg har dette strikketøyet i mer enn 3 år, men dette har ikke skjedd enda! Strømper - 3 grader kompresjon er et seriøst produkt. For det første er beltet forvirrende - 2 stykker av gigantisk størrelse. I - den andre er gummibånd øverst. Dobbel bred, veldig svak og rett. Som et resultat, på den andre dagen begynte de å krype på knærne. Kan det være en falsk?

Jeg leste negative anmeldelser på kobberstedet og trodde det ikke, nå angre jeg. Mine strømpe strukket ut i 3 uker. Som et resultat, når de kommer, samles de under knærne bakfra og klemmer bena sine. Jeg tviler på deres nytte.
Og fra kobberstedet ble alle anmeldelser fjernet: (Jeg kan ikke engang skrive om min sak til dem. Det ville være bedre å se på strømpene, men ikke å skjule anmeldelser.

Jeg kjøpte strømpebukser med andre kompresjon, sneaked 2 måneder. Vasket og kledd i henhold til instruksjonene. Da bestemte hun seg for å kjøpe den andre, men den første graden av kompresjon, forandring og varme om sommeren. Kledd og innså at strømpene i den andre kompresjonen holder svakere enn den nye 1ste kompresjonen. Stretched ut, selv om garantien må lagre kompresjon i seks måneder. Videre klemmer strømpene ned, strekkes under, men ikke på toppen. Jeg tviler på deres nytte.

Til adressen COPU: Jeg har brukt knitwear i lang tid. Jeg kjøper hvert halvår. Men du endrer hele tiden noe i modellene: Strømper blir kortere, da blir problemet festet, foten forkortes og kompresjonseffekten reduseres. Og nå er kvaliteten dårlig - den andre strømpen er revet i 2 uker. Gitt at skoene ikke endres. Konstante knuter på hælene umiddelbart ved kjøp, alt du håper er at hullet ikke snu, men svinger. Jeg ville gjennomføre en undersøkelse av minst 2. strømpe. De sa at for å fylle ut en søknad (kjøpt gjennom levering), må du gå til Moskva-regionen, og kontoret er åpent til 17-00. Hva er det for folk som har problemer med å flytte rundt? Bemerkelsesverdig holdning til kunder. De sa på telefonen at hvis noe ikke passer meg, ikke kjøp. Er det ingen sammenheng mellom salongen og kontoret? Er det virkelig umulig å organisere prosessen på en eller annen måte annerledes og vennligere? dette er medisin! I morgen skal jeg gå til køen på cigaris med håp om at de har en bedre holdning til klienten.

Jeg kjøpte strømper og Ortho og Venoteks. Jeg passet ikke - veldig lang og vridd under kneet. Så kjøpte jeg Douomed, kjære til meg, og deretter Kopper. - her er de på beinet mitt! Og jeg har allerede det første året, den andre halvdelen av året, og om sommeren kjøpte jeg kobber. Jeg liker det. Sant i går syntes allergisk mot silikon. men dette er sannsynligvis noe i kroppen min er ikke så. Wore samme år - og ingenting.

Ja, konkurrenternes intriger er åpenbare - de samme copywriting teksten til "utilfredse kunder" med kryssreferanse til hverandre og til og med til seg selv, ved en tilfeldighet kalt "mer verdig" konkurransedyktige merkevarer. Ja, det er alle de samme billige, svarte PR som 10-15 år siden.

Irina, eller rettere den som gjemmer seg bak deg - du burde skamme deg. Du kan tjene penger på en mer verdig måte.

Ivan, hva er du så syk av merkevaren? Jobber du hos MEDI?
Hvorfor kan jeg ikke legge inn vurderinger på MEDI? Fordi dårlige anmeldelser er lagt ut, og dette merket er ulønnsomt.
Det ville være bedre å forbedre kvaliteten på produktene.
Jeg jobber generelt i et annet felt, så jeg skammer meg ikke.
Jeg skriver fordi jeg føler meg lei meg for de bedragte kjøpere og pengene brukt. Og ikke liten!

Jeg ble nylig kalt av din kollega, den regionale salgsansvarlige MEDI fant ut situasjonen.
Han spurte om jeg ville fortsette å svare på spørsmål på nettstedet.
Det ville være bedre å returnere pengene til et produkt av dårlig kvalitet.
Etter det, av en eller annen grunn, slettet min anmeldelse fra et lignende nettsted.
Og samtidig oppsto flere positive vurderinger der. Det er klart, tror jeg, hvem skriver dem.
Ikke gjør det, herrer!

Jeg har hatt på meg strømpebukser og kobberbelter i 3 måneder, min tilstand er utmerket, jeg bærer den hver dag, jeg tror nesten ikke på dine negative vurderinger. Kanskje du kjøpte en falsk?

marina,
dessverre ikke. Jeg kjøpte strømper i selskapets butikk på Kashirka - og 2 ganger.
Begge ganger strømper var av dårlig kvalitet.
Pengene nektet å returnere under garantien. Jeg ringte MEDI og skrev.
Ledere kommer med unnskyldninger, ønsker ikke å innrømme objektivt bevis.

Jeg har hatt på meg strømpebukser og kobberbelter i 4 måneder, min tilstand er utmerket, jeg bærer den hver dag, jeg vasker den med baby såpe, jeg bruker hansker med meg, små kroker på foten min fra velcro på sko, jeg er veldig fornøyd, jeg kjøpte den i Tyskland

Jeg beklager ikke å ha sett disse anmeldelsene før! Og hvis jeg hadde lest det, ville jeg ikke trodd det, jeg ville trodd det fortalte, fordi kobber og Sigvaris utmerker seg overalt på Internett. Jeg ønsket å bestille Sigvaris, men av en eller annen grunn tok nettbutikken deres ikke telefonen og svarte ikke bokstavene, men Kobber ringte tilbake. Som et resultat, bestilte hun, Copper (nettbutikk) fungerte bra, sendt til Ufa raskt. Fikk det som var veldig fornøyd. Deres pris for meg til en rabatt koster rundt 5000 rubler med levering. Tok Kopper Elegance for gravide 1 klasse komprimering. Farge - beige (vel, eller noe sånt). Mottatt 10.11.2012. Jeg var veldig fornøyd med kjøpet, selv om det var veldig dyrt for meg, men helse og skjønnhet er dyrere (de diagnostiserte vein ultralyd som om det var en forløpsmessig tilstand, og det var årer i lyskeområdet, neste stadium var åreknuter). Jeg bestemte meg for at jeg ville bruke den, men jeg vil kjøpe den, men for meg er det et ganske dyrt kjøp.
Etter å ha mottatt strømpebukser slitt neste dag med gummihansker, skjønnhet, bedre ben, veldig behagelig, men. Lengden som ble valgt for meg, viste seg å være ganske kort, og fra bukestrømpene glir hele tiden, men beina mine var fortsatt veldig lyse og gode. Jeg bestemte meg for at slike mangler er bagateller. Bokstavelig talt noen dager senere, på stedet av innsetting i lyskeområdet - magen på strømpebuksen, gikk pilene - hull. Jeg arkiverte dem, og så nesten hver kveld. Jeg snakker ikke om hælene på hælene, og generelt om tapet av det generelle utseendet, for meg var det ikke viktig, uansett, enten under buksene eller hjemme, dro jeg til dem. Den siste halmen var at de gikk en stor pil! Jeg syet dem og hun fortsatte fortsatt. Jeg er så trist, jeg er gravid - bena mine er summende (i strømpebukser var det fantastisk, ingen hevelse eller tyngde), og nå hva skal jeg gjøre. Å gi til en undersøkelse, og hvor ellers er garantien - at etter det vil noe bli returnert til meg, og undersøkelsen av penger er verdt det! Vi må se etter et alternativ! Og igjen, gi penger, og gå nå med hovne ben! Horror. Herlige kvinner - kjøp ikke strømpebukser av dette merket. Jeg ville ikke skrive en anmeldelse - men mannen min insisterte på å skrive en anmeldelse slik at andre folk ville vite! Min Relaxax hadde ingen kompresjonsegenskaper, men de bekymret ikke om sokker i flere måneder. Forresten, i dag er det 08/12/2012. Det viser seg at kobberstrømpene kom i så grusomt utseende på mindre enn en måned.

Jeg kjøpte det andre paret strømper! Noen lurte et år! Hva jeg gjør i idrett! De mistet ikke kompresjonen, deformerte ikke, bare i det andre året begynte de å riste på sålen. Bare de brune er for lat til å vaske, men de ser bra ut.

Med pengene brukt på MEDI, kunne man kjøpe flere par billigere kompresjonstrømper, strømpebukser.
Og det vil være nok av dem i minst en måneds bruk, eller enda mer. Bedre og mer økonomisk.

Jeg har kobber og jeg er fornøyd med alt. Jeg brøt ikke eller gled bort noe, og problemer løses. Det ble interessant at damen Irina gråt her? så på andre vurderinger. Det viste seg at Madame Irina, dømme etter teksten, har mange navn og i tillegg et flerfelt))) Det er både mann og kvinne, siden teksten er fortsatt spredt over ulike fora, nettsider etc., og noen steder koblinger til hverandre, og selvfølgelig, en slags veno-hren er tilfeldig rost, og noen hvor det er referanser til hvor du skal handle. Reklamehandel motor! For tekster betaler frilansere nå mye, Madame / Mr. Irina?

Jeg bestemte meg å sjekke ut - jeg kjøpte kobber, en ny med et mønster. Komplett med en vakker pose og et speil. Bare en klasse. Det er elite. Så forgjeves er du her. Aldri før hadde jeg følt meg så lett. Og veldig vakkert. Og om billige strømpebukser - så jeg prøver å kjøpe ingenting billig - hverken for mat eller for sminke, og så videre. Allerede lært at miser betaler to ganger. Forresten, jeg kjøpte i en bestemt butikk. ORTEKA kalles. Jeg likte det virkelig der. Og strikketøy ble tilbudt meg veldig annerledes, men til slutt valgte jeg denne og har ingen angrer. Hva og alt jeg ønsker.

Jeg bruker kobber av 2. kompresjon i mer enn 2 år. Ingen problemer med kvalitet og komprimering. Da bestemte jeg meg for å prøve et annet selskap: ofa bamberg minne og angret det. Gum holder ikke og 10 minutter, da kobber holdt hele dagen. Følelsen i kobber er mye mer behagelig enn i minnesmerket. Så bare kobber!

http://www.huzhe.net/medi/kompressionnie-chulki-medi-negativnij-otziv-c26908

Medi Compression Strømper - Negativ gjennomgang

09/12/2011 Jeg kjøpte mediven Elegance kompresjonstrømper 2 grader kompresjon verdt 4094 rubler 00 kop.
Dette produktet er under garanti til 03/12/2012.
Men etter 1, 5 måneder mistet sokker i strømpene sine kompresjonsegenskaper - strømpene faller bare av lårene og oppretter ikke den angitte kompresjonen i den øvre halvdelen av produktet. I tillegg kom det spoler på hælen og elastikk, dette produktet ser forferdelig ut.
Jeg vendte meg til butikken med en forespørsel om å returnere meg pengene til den defekte saken, jeg ga strømpene til undersøkelse. En måned senere ble jeg informert i et brev at "feilen er en konsekvens av mekanisk skade som oppstod under drift". Samtidig er det i dette brevet ingen beskrivelse av skaden, undersøkelsesdato og informasjon om firmaet som gjennomførte undersøkelsen, det er bare en sel og underskrift av den enkelte entreprenør S. Bryksin. (Dette er "eier" av butikken på Kashirka).

Jeg vil legge merke til at det ikke er mekanisk skade i området med feilen på produktet.
Jeg kan bevise poenget mitt ved å gjøre en selvstendig undersøkelse, som koster så mye som strømper seg selv.
Samtidig er det ingen sikkerhet at denne "sharashka" vil gi meg ingen penger igjen.

Jeg måtte bære strømper etter operasjonen. Og på undersøkelsestidspunktet (1 måned) ble jeg ikke gitt noe i butikken i bytte, jeg måtte kjøpe enda en strømper. Den andre oppførte seg som den første. Konklusjon: livet av strømper MEDI - 1 måned.
Strømper for 4 tusen rubler, og slik dårlig kvalitet, fornærmende. Jeg anbefaler ikke noen å kjøpe MEDI kompresjonstrømper.

Jeg ønsket å skrive til klageboken i Kashirka-butikken, men jeg fikk bare en falsk bok. Det indikerte ikke kontaktene til hodet og det var ingen forsegling av rådet. Selgeren informerte meg om at det ikke var noen annen klagebok i butikken.

kommentarer

Forresten så jeg på et annet nettsted (spr.ru, hvis jeg ikke tar feil), en artikkel om tilpassede negative vurderinger, der blant andre ofre (og alle ledere i sine kategorier) ble kalt denne MEDI, og konklusjonen av forskningen var enkel - for konkurrentene å drukne Et populært merke er den eneste veien ut, hvis det er generelt pinlig å sette kvaliteten på sine egne varer på offentlig visning (det vil si nettsideomtaler). Så kontakt bedre med de du kjenner personlig, her er hele sumpen av betalte bots blitt betalt))

MEDI brukte ikke strømper av selskapet, kjøpte den i salongen på Kashirsky 23 19.09.13. Derfor kan jeg ikke si noe mer om kvalitet, men tjenesten i denne salongen er utmerket! Jeg gikk bare for å se, og gikk med kjøpet. Jeg ble servert og informert av selgeren Olya og lederen Lena-vennlige jenter, kompetente, tålmodig forklare alt i detalj, her, som de sier, du ikke vil ha det, og du kan kjøpe det. Og hvis reklame er motoren til handel, så er slike selgere mestere i salget av varer i denne handel. Jeg leser anmeldelser og legger til min egen: Før dette ble SIGVARIS strømper slitt, men prisene er 2750 rubler. en strømpe og ingen rabatter. Jeg kjøper strømper med et spenne i livet og uten tåhett. Det er ingen tyggegummi her, som alltid deformeres i strømpene av alle firmaer, og det er mye lettere å bære, en satinspor er festet til hver strømpe og tærne er ikke revet, de er ikke der, og fingrene puster. Prøv det! Mange takk til jentene og lykke til i deres arbeid og personlige saker!

På lørdag, med et sårt ben, kjøpte jeg strømper av media i Ufa på Lenina St. for 4.000 500 gni. Jeg var trygg på at strømpene ville holde fast på beina, de tok av seg størrelsene, de så et ben. I går ble jeg operert på og straks tvunget til å ha en strømpe. Tenk bildet: Etter anestesi, med rystende hender, legger jeg på dette miraklet om nanoteknologi og om horror, de holder meg ikke på låret, ruller ned. Så snart jeg ikke presset på denne selikonen, holder den seg ikke til huden min i det hele tatt. Tross alt så ortopedisten-selgeren min fot, fordi hun visste om mine plager. Og likevel lurte jeg meg, men undertøy vil ikke bli tatt tilbake. Lies er solide.

Han jobbet i MEDI RUS fra 2006 til 2010. Irina = Elena som skrev mange negative anmeldelser her og referert til konkurrenter og "Duremar" klammet seg til MEDI av en eller annen grunn da. Derfor Irina = Elena, du er sliten når du sier at du ikke er interessert i å skape et negativt bilde av dette selskapet. Og hvem betaler deg for det?
På et emne kan jeg si følgende: Jeg kjøpte kobber til min kone og slektninger til KT mens jeg jobbet der (det var relativt billig), så alle var fornøyd med kvaliteten. Av kvalitet, kobber og cigaris er omtrent like. Velg selv.

Motbydelig strømpebukse. Ja, og for så store penger selges. Jeg kjøpte for å ha på seg om sommeren i varmen, "ble tilskudd av en annonse om at strømpebukser fra denne produsenten var varmebestandig, antok å holde kroppstemperaturen, og selgeren forsikret dem om at de var veldig komfortable i varmen. Det viste seg alle løgner.. Min indignasjon er ingen grense. Ved en temperatur på bare 20 grader. C. i strømpebukser er unbearably hot, med ikke føtter svette, men hele kroppen ned til hårets røtter. Videre er strømpene vridd i knærområdet og er veldig kuttet under kneet.

Velkommen
Jeg kjøpte kobber strømper - 2 par, 2 kompresjonsklasse, litt komfort, den andre med rhinestones. Hun tok de første 6 månedene, hadde den andre i ferien :), var veldig, veldig fornøyd med kvaliteten og trøstens komfort: ingen puffer, ingen hull, ingen piller. Generelt var det fullstendig lykke fra å ha på seg kobberstrømper. Så gikk jeg for å kjøpe nye strømper for å endre bruksperioden, men neste dag var det et hull i strømper. så den andre. Jeg tror hva slags ting er. Kanskje bruker jeg det ikke riktig. Jeg leser instruksjonene en gang til, og alt ser ut til å være det samme, men noe er allerede galt med strømper. Jeg gikk og kjøpte en annen og kastet dem bort (prisen er 4000 med noe for hvert par), og med et nytt par er neste dag også et hull. Jeg kom til butikken og de husker meg som en vanlig kunde og skrev en søknad om eksamen. Som viste at det var mekanisk skade med hendene mine. Siden jeg er i posisjon og med hull går det litt anstendig. Jeg kjøpte godfy og igjen et hull. Jeg er skuffet over dette strikket. Siden han ikke holdt den i en måned, eller hvis det er en falsk, eller det er veldig plagsomt at produsenten ikke ser på kvaliteten. Jeg anser at slik kvalitet ikke kan kjøpes for slike penger. Dette er et komplett oppsett.

Jeg har medi-produkter i 5 år. Alle mine forsøk på å "lagre" endte i en retur til medi. Kun i medi-strømpebukser er betydningen av å bruke komprimeringsstrikk forståelig, ikke vekt i bena eller hevelse. Ingen "spoler" og ingen forskjeller på sømmen, selv om min høyde er 186 cm

Jeg trodde å kjøpe strømper av dette firmaet, men det virket for meg at de er veldig dyre. Søker på Internett kom jeg over siden til produsenten Elestra. Jeg kjøpte strømper, bestilte uten tådel, brakt med tå, men ingenting. Jeg har hatt på seg det i et par uker, og for nå er jeg fornøyd. Størrelsesområdet er helt konsistent, lett å velge. Og på lange ben for å nå til låret. Jeg anbefaler deg å se på dette selskapet.

Jeg gjorde nesten en feil. På produktboksen er skrevet Valento

Jeg har på seg strømpebukser Plus og strømper Elegance. Pluss ser bra ut, følelsen av lyshet, men jeg er litt sterk. Eleganse strømper er bare flott! Gjennomført hele garantiperioden. Gum falt ikke av, velholdt, ingen hull, ingen pellet. og bevart utseende veldig anstendig. Det er synd at garantien allerede har kommet ut og begynte å slappe av litt, de chtoli. Nå har jeg kjøpt ml1 forebyggende strømpebukser. I Elegance Class 1-kompresjon var det bedre å fly på et fly, mine bein gjorde ikke vondt, men forebyggende tiltak ble slått ned, selv om det sannsynligvis viste seg å være lite press for meg, derfor reddet de meg ikke fra smerten i bena mine under flyet. Og så passer kvaliteten til Medi egentlig, men jeg vil bruke dette merket.

Jeg har på seg tights mediven Elegance 2 grader kompresjon koster nesten 5000 rubler. allerede den femte uken! Kjøpt i en spesiell salong St. Petersburg på Degtyarny Lane. Jeg opererer strengt i henhold til instruksjonene (jeg vasker, jeg legger på hansker) Den aller første uka var det et hull hvor hælen ble syet. I den andre uken viste ukjente grunner to kroker over knærne - nylon trådene kom ut. Så, ja, jeg hekta en stol på kontoret, men de vanlige strømpene på 40 den ville briste med en slik glede. Darned, smurt på kantene med neglelakk))) I 3. uke var strømpebukse veldig strukket og samlingen foldet under kneet, som fra begynnelsen førte til ubehag, ble enda tykkere! På den fjerde uken begynte hæler å bli tørket og gitt hendene på strømper. Hver dag danner jeg, smør kantene med lakk - ellers vil pilen begynne å spre seg ut i bredden! I tillegg er flere piler indikert på den øvre, frie delen av strømpebuksene i området av inngangsinnlegget. Her så i dag ser jeg ut som et mirakel i patched strømpebukser for 5000 rubler.))) Motbydelig kvalitet. Jeg anbefaler ikke.
For lat til å ta et bilde, men hvis, som tviler - vil jeg.

God dag! Jeg vil fortelle om min erfaring. kjøpte strømpebukser elegans 1ste kompresjon. De første dagene hun hadde på seg, var veldig inspirert, for de ser fint ut som vanlige strømpebukser, ingen merket at strikkeplaggene var medisinske (og alle har en forspent mening at de burde se annerledes ut på en eller annen måte). Men etter et par dager la jeg merke til en scuff fra støvlene, selv om det ikke var en slik effekt på vanlige strømpebukser. Det vil si at du ikke kan kle på strømpebukser med en kjørt kjole, unntatt med de samme støvlene som gjemmer denne spissen. Støvler, forresten, kvalitet.
Vel, Gud velsigne dem med scuffs, resigned, hadde på seg under buksene, det viktigste som de utførte sin funksjon - deres bein sluttet å klynke og hevelse i slutten av arbeidsdagen. Men en måned senere begynte jeg å legge merke til at stoffet i fingre og hæler ble tynnere, som om det ble jevnt slitt. Jeg ventet på et hull på tommelen min, men til slutt ventet jeg på et hull på hælen (veldig skuffende. Totalt 2 måneder. Generelt kan dette brukes, siden pilen ikke går, er kompresjon igjen, men du bør nok bruke dem mer forsiktig med tå når det er mulig.
Og jeg legger til om sømmer fra tidligere vurderinger. Når jeg kjøpte, viste selgeren meg sømmer, viste meg å stikke ut strenger og fortalte meg at når jeg strekker seg, ville jeg ta en rumpe (noen!) I foten og i lysken, og ikke spesielt dra strengene. Jeg prøver ikke å gå dit i det hele tatt. Kanskje de andre damene bare gjør det, ta på skjøten og dra - og sømmen avviker. Prøv neste gang å ta hensyn til det.

Jeg blir med i hæren misfornøyd med kvaliteten på Medi. For ikke å bli anklaget for å fremme andre merker, vil jeg bare kalle dem "billigere". Før jeg kjøpte Medi, leser jeg alle vurderinger på internett, inkludert her, og sa til legen på nært hold: "Jeg forstår at du ruller tilbake fra kobber, jeg har ingenting mot det, men jeg ber om en objektiv mening." Legen var imidlertid fornærmet og overbevist meg lenge om kobber at dette var det beste. Jeg, som en lydig jente, gjorde alt som legen sa. Jeg dro til sentralsalongen på Pushkin, kjøpte den dyreste Medi Elegance, selv om dette er en veldig stor mengde for meg, mer enn en måned med lunsj. Avreise en dag. Det som blir fremmet som tynn gjennomsiktig pust viste seg å være tykk, ugjennomsiktig og veldig varmt. Mine føtter var så våte med svette at malingen på mine sandaler løst opp, selv om jeg prøvde å ta bena mine ut av skoene mine mens de satt. Ankles begynte å klø. Under silikonestripen begynte irritasjon. I billigere strømper er en stripe av silikon delt inn i deler, og her er en solid. Og hofterne ble strakt med et elastisk band slik at de såre til midten av dagen, selv om målingene ble tatt i hytta og jeg sjekket igjen. Hælene på hælene dukket opp umiddelbart etter å ha satt på støvlene, selv om ingenting dukket opp på de billigere strømper. Uansett hvilken komprimering Medi har, men hvordan skal du bruke dem? Nå er det ingen tillit til legen.

Jeg tror dine strømper var falske. Kobber har utmerket kvalitet. Jeg er en phlebologist kirurg, PhD, en berømt person, sa å kjøpe bare kobber eller Sigvaris. Om resten av selskapet sa han at det var slik å sammenligne en god utenlandsk bil med en gammel Zaporozhets. Dvs får du noe, men føttene dine er fortsatt skadet, det vil ikke være noe fornuftig! Helse er viktigere og dyrere enn noe i verden. Ikke kjøp inn i billige strikkevarer og unngå feil. Les artikkelen hvordan du skiller originalen fra den falske. Jeg har hatt på seg strømpebuksene. Kobber er allerede 10 måneder gammel, dessverre er det ikke en sjanse til å kjøpe nye. Og som det var skrevet i andre vurderinger, begynte hull på hælene og på andre fremtredende steder på foten etter et halvt år å dukke opp. Men jeg syet dem bare. Kompresjonen fortsetter å holde seg veldig bra. Jeg sammenlignet: det var som uten strømper i 2 dager. Det ville være bedre å ikke gjøre det, bena mine har hovnet så mye at jeg i en uke nå har smurt troksevazin under strømper og legger føttene på puten. Det ser ut til å være nesten helt sovende hevelse. Mer, jeg vil ikke gå hvor som helst uten min "Copper". Jeg ønsket å kjøpe Sigvaris, men de blir nesten aldri solgt. Den eneste butikken er i Moskva offisiell. Den sender over hele Russland, men jeg vil gjerne velge fargen med egne øyne, og ikke på nettstedet. Så kjøp igjen kobber.

Skuffet med MEDI-komprimeringsstrikk. Alle produktene har svært dårlig kvalitet. Meget høy pris stemmer ikke overens med motbydelig kvalitet. Jeg er enig med alle de negative vurderingene på dette produktet..

Om strømper:
1. Når de kjøpte dem, advarte ikke butikkens konsulent at det var mulig allergi mot silikon (jeg ville trodd da om jeg trengte slike strømper for den slags penger.). Som et resultat var det en forferdelig allergi på steder under viskelæret (alt var hovent, rødt og det var en sterk kløe). Jeg måtte ikke bruke dem igjen. Hva tok allergien lang tid. Stod overfor et slikt problem for første gang! Før det brukte hun Vennosan. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene til dette selskapet i alle henseender, inkludert perioden av sokker (mer enn seks måneder.). Hvis det ikke var for phlebologen som rådde MEDI, ville de igjen kjøpe sine produkter. Mest sannsynlig mottar legene bonuser fra Medi-salgsrepresentanter - derfor anbefaler de det til alle.
2. Også medi strømper (med belte og en åpen tå) ble kjøpt av min mor etter en vene kirurgi. Bokstavelig talt i 2 uker på 2 strømper på samme tid slitt ut og mange piler begynte å dukke opp. Vården var riktig, som i instruksjonene. I tillegg ble det kjøpt spesialtilbud. hansker og en sokk for dressing (selv om for den slags penger det kunne vært festet gratis). Og generelt tror jeg ikke at det er dårer som, etter å ha betalt slike penger, ville så uforsiktig behandle omsorg og slitasje på slike sunn ting. Vi har selvfølgelig gått til eksamen. Men svaret var forventet. Mech. skade (og samtidig på 2 strømper.).. Brad. Av alle prøver å lage suger.. Vi kommer ikke til å trekke seg tilbake. Utgangen må være å straffe dette selskapet.
3. Om strømpebukser:
Tapt formet (strukket) og kompresjon på mindre enn en måned.

Så potensielle kjøpere, gjør dine egne konklusjoner. Jeg vil ikke råde noen til å kjøpe MEDI-produkter. Det er synd at før jeg kjøpte, leste jeg ikke vurderingene.

Jenter, ikke argumenterer! Jeg kjøpte ikke kompresjons undertøy (nå tror jeg at gud jeg ikke kjøpte), men jeg klarte å takle problemet med åreknuter med vanlige strømpebukser, 40 eller 70 den bedre med en massasjeeffekt..And følelsene er fantastiske. Og årene holder, og generelt for 100-200 rubler er det beste tilbudet. Prøv det, jeg tror du vil bli hyggelig overrasket! All helse og lykke.

Les alle anmeldelser. Jeg må kjøpe slike strømper. MEDI vil ikke ta, definitivt, som Zhirinovsky sier. Hva er produsenten å velge ?? Les det berømte spanske merket ORTO, i Spania, og vet ikke. hvordan å være Å tro. Noen forteller meg.

God ettermiddag. Jeg vil også klage på kvaliteten på produktene mediven plus. Jeg har vært klient i Medi / Step ortopedisk salong på Degtyarnaya St., 2/140 siden 2006. I første omgang, med daglig slitasje og riktig pleie, var en strømpe nok i nesten et år, mens strømpene selv forblir intakte, ble hælene tørket. Det siste kjøpet av strømper var 18. mai 2014. Resultatmåned kom til forfall. Prisen har gått opp, og kvaliteten, tvert imot, er blitt mye verre. På knærne har alt allerede sprukket, tettheten er blitt verre. Garantiperioden for bevaring av kompresjon er 6 måneder, halvparten av tiden er ikke gått, strømpene har blitt ubrukelige. I salongen angav direktøren umiddelbart at type feil i produktet hun tviler på at den ble kjøpt 18. mai i år. Dermed anklager meg, en vanlig kunde siden 2006, å lyve. Hun sa at det var en mekanisk skade. Hvorfor skulle jeg, en funksjonshemmede, som betalte mye penger for 2 produkter, ødelegge dem vilkårlig? Samtidig regnet vi en vanlig kunde i boken, i 8 år hadde jeg kjøpt 22 produkter i denne butikken, og bare på de to siste feilene var produktet klart og umiddelbart begynte å manifestere seg i seg. Regissøren sa fordi Det er ingen sjekk, så sendes produktet til undersøkelse, mens kjøperens bok med rekord av kjøpet av butikkmedarbeideren og forseglingen, samt posten i butikkens personlige magasin om kjøpene er ikke bevis? Også betalingen ble gjort med et Sberbank-kort, vi bestilte et utdrag i dag, og det er en betaling gjort for produkter i STEP-butikken. Det er mer enn nok bevis. I tillegg fant jeg mye negativ tilbakemelding på MEDI strømper, noe som raskt blir ubrukelig og mister sine kopieringsegenskaper i garantiperioden. Ekspertise alle skriver at mekanisk skade?. Uerfarne forbrukere kan bli klandret for dette, men hvis eksperten har en lignende oppfatning på mine produkter, en person med 8 års forbrukererfaring. Enten i denne perioden leverer leverandøren substandard produkter eller butikken selger forfalsket. Den andre strømpe, som ble kjøpt som 18.05.2014 året begynte også å sprekke kopressionnye garnet sokker etter 2 dager og hittil produktet er ikke lenger oppfyller sin komprimering svoystv.Posle registrering av alle verdipapirer på å sende artikler til eksamen direktør rådet oss til å endre produsenten. Betyr dette at det er negative anmeldelser og klager om produkter? Eller bare ikke ønsker å se oss som kunder i butikken sin lenger? En ekspertundersøkelse ble utført 29. juli 2014 og, som forventet, kjente eksperten ikke feilen ved en fabrikkinspeksjon under en visuell inspeksjon. Men anbefalt, ta en annen undersøkelse, dyrere 5000-10000 tr. å identifisere ekteskap. Hun sa at slike ting ses svært sjelden, hva er mulig mekanisk skade på det nye skjørtet? Like før du kjøpte denne batchen, var skjørtet det samme, og ingenting som dette skjedde. Generelt kan en undersøkelse av noe på grunnlag av visuell inspeksjon ikke gjøres. Butikken nekter å bytte ut produkter av dårlig kvalitet, noe som tvinger meg, en funksjonshemmede, og dermed med en dårlig pensjon å bruke igjen mye på strømper.

Etter deres tvilsomme ekspertise, prøvde de å kontakte ledelsen av det urettferdige firmaet Medi. Uten hell. Hans (lederskap) ansatte av en eller annen grunn skjuler. En av dem, Stroikov, EA, er direktør for IP Det er lettere å kontakte Putin V.V.. Men mest sannsynlig skjuler han bak ryggen til hans underordnede, som den siste feigen, fordi det er pinlig å se sine klienter i øynene for sin motbydelige kvalitet, hvis han selvfølgelig har en samvittighet. Fra deres kvalitetsavdeling er det heller ikke lykkelig, og spesielt fra ansatte i Anna Chuvasova (ytterligere 273) og Tatiana. Datter er ikke nødvendig. De sa at de ville ringe tilbake til dette problemet, men det tok 3 uker - det var ingen anrop til jeg ringte meg selv. Det viste seg at de ikke hadde tid. Og de har ett svar - en uavhengig undersøkelse. De forventer at nesten ingen vil gjøre det. Dette er holdningen til permanent og som et resultat, allerede tidligere kjøpere. Generelt møter jeg slik boorish selskap for første gang. Ja, og selvrespektivt selskap vil aldri synke til dette.
Og de som skriver de negative vurderingene om produktene til dette firmaet, er den svarte PR av konkurrenter, jeg vil svare på at det er sjelden at glidende "positive vurderinger" antyder det motsatte trodde at ansatte i dette firmaet forsøker å fortynne alle negative. Det er et tilbud til alle misfornøyde kunder - la oss forene i kampen for våre rettigheter!

Hun jobbet i selskapet Medy fra 2009 til 20014. Jeg brukte og fortsatte å bruke produkter av kobber. Jeg tror også at før kvaliteten var bedre. Jeg vil beskrive fordelene og ulempene.
Lineup Duomed.
Fordeler: Den sterkeste og billigste av alle modellene.
svakheter; hos kjøperne, spesielt eldre, kryper ofte. Jeg begynte å krype etter 6 måneder, jeg hadde ikke hver dag. Det er bedre å ta tights. Beige farge ser stygg på beina, men svart er veldig lyst. De er ikke komfortable ben (for min smak likte min venn). Ideell for turer om vinteren i kaldt vær. Sommer vår er ikke et alternativ.
Lineup Plus. Fordelene og ulempene er de samme som i Duomed. Jeg brukte bare strømpebukser.
Modell utvalg Eleganse
verdighet; Myk og tynn. Lang til rush.
Ulempe: Ikke så tynn som produsenten skriver. På sommeren er de fortsatt varme. Ved beitning eksploderer skarpe gjenstander (ringer og glidelås) umiddelbart. Nye linjaler (3D paring) er mindre slitesterke. Resten av modellene ble ikke slitt.

Hvis jeg selv vil fortsette å bruke kompr. jersey det vil fortsatt være kobber, kanskje noen kommer til nytte min anmeldelse.

http://www.huzhe.net/medi/kompressionnie-chulki-medi-negativnij-otziv-c26908/page/3

Anmeldelser av kompresjonstrømper Kobber

Kobber kompresjon undertøy er en hjelpebehandling for åreknuter. Den lar deg jevnt fordele belastningen på underdelene, noe som bidrar til å bremse sykdommens fremgang.

Medisinsk strikkevarer normaliserer belastningen og trykket på fartøyene som er rammet av varicose sykdom. Det bidrar til å opprettholde en positiv effekt av terapi. Også disse medisinske apparatene spiller en viktig rolle i forebygging av vaskulære sykdommer. I dag finnes det flere typer kompresjonsstrikk:

Å ta vare på helsen din skal vises ikke bare under sykdommen, men lenge før de første tegnene på sykdommen vises. Mange phlebologists, over hele verden, i den komplekse behandlingen av åreknuter anbefaler bruk av kompresjonsstrikk. Det er også viktig å velge denne typen sengetøy, fordi ikke alle selskaper produserer produkter av høy kvalitet.

Hittil er lederen i salgsmarkedet blant slike produkter det tyske selskapet Medi Bayreuth. Over hele verden er dette produktet kjent, det er i stor etterspørsel, både blant medisinsk personell og pasienter. De produserer et bredt spekter av strikkevarer, som brukes i plastikk og estetisk kirurgi, traumatologi (ortoser, proteser, etc.).

Hva er fordelene med kobber kompresjon undertøy?
De er forskjellige i en rekke positive kvaliteter. Hæl- og tåområdet er laget av slitesterk spenne, noe som gjør dem mer holdbare.

Medi kompresjonstrømper har et silikonbasert elastisk bånd som er forsiktig festet på bena. Dessuten er modellen preget av blonder i øvre del, noe som er en god dekorasjon.

Moderne teknologier som brukes i produksjonsprosessen av kompresjonsundertøy - Clima Comfort - gir lufttilgang til bena, som forhindrer svetteprosessen og opprettholder vannbalansen i lemmen.

Det innovative Clima Fresh-systemet gir også forbedret antimikrobiell effekt og eliminerer ubehagelig lukt. Den høye kvaliteten på dette produktet, for produksjon som bare bruker naturlig, hypoallergen materiale.

En rekke strikkede undertøy, for både menn og kvinner.

Og viktigst av alt rimelige priser, har hver pasient et kvalitetsprodukt.

MEDI er utvilsomt leder i markedet for produkter, både i produktkvalitet og i tilgjengeligheten for pasienter. Når man studerer beskrivelsen av produktet fra en eller annen produsent, er det mange som mener at alle strikkede produkter er de samme og at folk bare betaler for merkevaren.

Faktisk er dette langt fra saken, selv om det meste av komprimeringsstrikkene nesten ikke er annerledes i utseendet, men under operasjonen er det åpenbart at det er veldig forskjellig fra hverandre. For eksempel, hvis du sammenligner Medi-produkter med andre billigere produkter, viser det seg at de er båret 2-3 ganger lenger i tide og ikke er slitt i det hele tatt.

Hva i denne artikkelen:

Indikasjoner for bruk av kompresjons undertøy

De fleste forbrukere har ingen tvil om kvaliteten på MEDI-produktene, men du må vite når du skal bruke hvilke produkter, fordi det finnes produkter for forebygging og behandling. De varierer i kompresjon.

Kobberkompresjonstrømpebukser kan tilhøre forskjellige klasser av kompresjonsundertøy. Før du bruker dem, bør du kontakte legen din og få råd om valg og bruk av den mest optimale modellen av produktet og klassen.

Dette undertøyet anbefales å brukes når det oppdages tegn og symptomer på utviklingen av åreknuter i underlivet og kronisk venøs insuffisiens hos en pasient. I tillegg bør strikkvarer fra denne produsenten brukes av kvinner som har forutsetninger for utvikling av varicose dilatasjon, i løpet av svangerskapet og i leveringsperioden.

Også anbefalinger for bruk av sengetøy er:

  1. Under gjenopprettingsperioden etter behandling med phlebosclerosis eller kirurgi.
  2. Tilstedeværelsen av overflatiske vener i tromboflebitt.

I tillegg bør du bruke kompresjonstrikkere til å identifisere tegn på utvikling av hevelse i nedre ekstremiteter.

Medi produktgrupper

Selskapet presenterer et bredt spekter av produkter med en rimelig pris og en garanti for kvalitet.

Det er fem hovedproduktgrupper av kobber.

Mj-1 er en produktlinje hvor både kvinner og menn kan velge riktig type strikkevarer. Disse produktene lar deg føle deg komfortabel og se bra ut.

Mj-1 metropol er en kvinners linje av kompresjonsundertøy for åreknuter, med silikonegummi og gjennomsiktige strømpebukser. Strikkevarer tilhører den første klassen av kompresjon. Pantyhose har en spesiell push-up effekt, noe som gjør kvinnelige former mer attraktive. Denne gruppen av varer vil ikke forlate likegyldig mer enn en kvinne. Kostnaden for produktet er 3209 rubler.

Mj-1 metropol 2 er svarte blonder strømper med silikongummi, som fester dem forsiktig og fast på beinet. De tilhører den første klassen av kompresjon. Prisen på produktet er ca 3000 rubler.

Mj-1 formasjon er for kvinner som foretrekker klassikerne. Førsteklasses kompresjonstrømper med diamantfarget innsats, svart og silikongummi. Kostnaden for 2900 rubler.

Mj-1 cato er et mannlig sort produkt. Golf tilhører den andre klassen av kompresjon. Pris fra 2400 rubler.

  • mediven eleganse - dette er en golf, som passer for både menn og kvinner. Produkter av den andre klassen av kompresjon, koster fra 3300 rubler.
  • mediven plus er et uniseks produkt. Golf har førsteklasses kompresjon og åpen tå. Skjul perfekt hudfeil og dilaterte overfladiske vener. Stoffet inneholder en tråd med sølvioner, noe som bidrar til å fjerne den ubehagelige lukten. Kostnad fra 4000 rubler.
  • mediven komfort - strømpebukser for åreknuter av første klasse kompresjon, for menn og kvinner. En ganske mild type produkt med tilstedeværelse av lanolin. Pris fra 5800 rubler.
  • Duomed er en kvinnelig produktlinje som er perfekt for kaldt værforhold. Strømper første klasse komprimering. Kostnad - 3110 rubler.
  • mediven forte - dame strømper, som er strammet i midjen av den andre klassen av kompresjon. Kostnad - 5100 rubler.

Lymfatisk strikketøy er representert ved to produkter:

  1. Hansker med åpne fingre i den andre klassen av kompresjon - mediven harmoni. Pris - 3100 rubler.
  2. Mediven sår kit knesokker har førsteklasses kompresjonshylser. Kostnaden er 3000 rubler.

Anmeldelser, samt pasienter og leger om produktene til selskapet Medi, er bare positive. Dette er leder i markedet for strikkede produkter i mer enn et år.

Hvordan velge kobber kompresjon plagget?

Det er flere regler for valg av kompresjonspensel, som må vurderes når man søker etter de nødvendige produktene.

Først må du ta hensyn til kompresjonsnivået som passer for pasienten, og bare velg deretter linktypen. Valget av kompresjonsnivå kan kun utføres av en phlebologist.

Det er også viktig å ta hensyn til kvaliteten på produktet og materialet som det er laget fra. Vanligvis er høy kvalitet strikket undertøy bomull og har silikonegummi (det er nødvendig for å feste det sikkert).

Det er nødvendig å ta hensyn til nivået av varicose lesjoner. Hvis det er et underbenområde, vil det bli foretrukket kompresjonstrømper.

Du må også sjekke med legen din hvilken størrelse av produktet vil være optimal.

Regler for å sette på kompresjonstrikk

For å effektivt behandle produktet av dette produktet, trenger du ikke bare å plukke opp riktig, men også sette den på riktig måte.

Hvordan bruke kompresjonstrømper? Legene gir en rekke anbefalinger om dette.

Først av alt anbefales det å ha på seg strømpebukser (strømpebukser, strømpebukser) om morgenen, siden ved lunsjtid eller om kvelden begynner hevelse på underkroppene, og det er mye vanskeligere å sette den på.

For det andre er det best å gjøre dette mens du ligger på sengen. Deretter må du vri tøyet innvendig ut, legg deretter inn beinet og glatt det hele fra ankelen til knærne. Dette bør gjøres med jevne bevegelser, plutselige bevegelser kan føre til brudd og forstyrre stoffets integritet.

I flere år har elastiske produkter blitt ansett som en av de beste komplementære metoder for behandling og forebygging av åreknuter.

Det bør forstås at denne metoden for behandling helt blir kvitt en slik sykdom som åreknuter - er umulig. Men for å forbedre sykdomsforløpet og tilstanden til karene i lemmerne er ganske ekte.

En slik produsent av kompresjonspensjon, som kobber, tilbyr ulike muligheter for undertøy, både for menn og kvinner for en tilstrekkelig pris. Det er enkelt å kjøpe produkter fra Medi, du kan bestille det på selskapets offisielle nettside med et representasjonskontor i Russland.

Reglene for bruk av kompresjonstrømper er beskrevet i videoen i denne artikkelen.

http://varikoz.com/informaciya/kompressionnye-chulki-medi-otzyvy.html

Ortopedisk Salon Medi - vurderinger

Negative vurderinger

Jeg bestiller for en gang en og samme kompresjon sokker og hver gang de er hentet fra Tyskland i 2,5 måneder. Alle mine anrop til salongen og ved kommunikasjon med sentralkontoret med spørsmålet - "gutta er ikke et forgjengelig produkt, vel, gi en lue til de som er engasjert i logistikk og ta samme batch, bære ett stykke av gangen" hadde ikke noen suksess. Dette er veldig trist, jeg ser at selskapet bruker sin posisjon i markedet og behandler kundens behov uten hensyn, og etter min mening er det mulig å endre situasjonen bare gjennom en massiv overgang til produkter av andre merker!

Motstandens motbydelige kvalitet og uforståelig kompetanse under ekteskapet
Å kjøpe kompresjonstrømper i denne grenen av helvete på jorden ble rådet av den tilstede phlebologisten. prisen for et par tyskgjorte strømper var ca 6 tusen rubler. Salonansjefen lovet at de kan brukes i minst 6 måneder, men de brøt i en måned. til tross for at jeg tok vare på dem som rådet i hytta og kledd riktig også. men selvfølgelig nektet de å bytte dem i salongen, med henvisning til det faktum at deres ekspertise viste at jeg spesifikt revet strømper)))). Brenn i helvete med strømper, Madame Stroykova!

Kvaliteten samsvarer ikke med prisen på produktet. Jeg kjøpte strømpebukser og et par strømper, alt brøt. På strømpebukser ble jeg torturert for å sy opp hælen, alt er krypende og rive på samme sted, tåen min er tømt, men beklager, for 8000 ble jeg lovet i hytta at jeg ville bruke den i et år og ikke engang 5 måneder, alt er i søppel og igjen betale, og beløpet forresten er ikke barnslig. Strømperne brøt og pilen kryp 10 cm ned og bred. Ikke skam deg for å produsere slike produkter? Jeg vil spørre produsenten. Jeg vil eksperimentere med andre merker, jeg kan finne noe som er verdt pengene mine.

Jeg kjøpte panty slanger Medi elegans for gravide i salongen på Oktyabrskaya t-banestasjon, gjorde alle nødvendige målinger, utstedt det med hjem levering. Budmannen kom ikke på den fastsatte dagen, det ble forklart i hytta ved en dataskrasj. Allerede hjemme viste det seg at trusselslangerne er sterkt strukket og for meg er de bolshevat i høyde. Følgende strømpebukser for gravide bestemte seg for å ta en sjanse og bestille farge med levering fra Tyskland i salongen på m. Flyplass. Leveringstid, som i salongen i oktober, ble forhandlet om en måned. Men på slutten av det kom leveransen ikke. Når de kom til salongen, fortalte de meg at de hadde levert i minst to måneder! For gravide er dette en betydelig periode, og ingen i deres rette sinn vil bestille levering to måneder før levering. Hvis jeg umiddelbart ble fortalt sannheten, ville jeg kjøpe det jeg har, og ikke vent. Fortell sannheten, hvorfor jukse? Veldig ubehagelig ettersmak, jeg vil se etter andre leverandører.

Jeg anbefaler ikke å kontakte denne salongen, hvis du kjøper et dyrt produkt i håp om å forbedre helsen din, men det vil ikke fungere for deg, penger vil ikke bli returnert til deg, du vil bli ranet og vil ikke engang angre på det. Jeg kjøpte ortopediske innleggssåler, men selgeren varslet meg ikke om at jeg trengte å bytte skoene mine til disse innleggssåler, gnidd mine ben og returnerte dem til butikken neste dag, sjefen sendte dem for ikke-ekspertise. Jeg mottok et svar fra generaldirektøren for Celsman Ltd. Zaichko IM, og sa at pengene ikke vil bli returnert. Dette er hygieneprodukter. Derfor, hvis du bare vil kaste ut pengene, kjøp, men ingen vil garantere kvaliteten. Bare svindlere tjener penger på folks smerte.

Selgere går etter hverandre. Konstant travelhet så snart mer enn to kunder vises i hytta. De vet ikke hvordan man skal jobbe med ordrer i det hele tatt, de forstyrrer stadig noe, de glemmer. Alle er skremt eller analfabeter, fordi de mumler noe uforståelig eller babbling "hvorfor du roper på oss, ikke fornærme oss" til bestemte spørsmål hvorfor bestillingen ikke oppfylles. Helt gal! Kort sagt, ikke en salong, men et sirkus. Arbeidsnivået samsvarer ikke med varenivået. Interessant, tyskerne vet at deres varer er så "markedslignende" for salg? Vi må spørre dem om dette!

bedrag, uansvarlighet, dårskap av ansatte

Velkommen! Jeg bestilte to artikler (ortopediske puter), siden sammen disse artiklene ikke var i de nærmeste butikkene, måtte jeg tilbringe 2,5 timer på veien bare i en retning. Ankommer i butikken (m. Profsoyuznaya) Jeg ble fortalt at det bare er ett varenummer, og de har ikke hatt en andre i lang tid. Neste dag ringte en medi-ansatt meg og spurte om tjenesten, og da jeg fortalte henne situasjonen, ble hun til og med overrasket, det var en dag gått, og ingen er informert, og i stedet for å ringe og be om unnskyldning kalte de og minnet på deres jambs! Jeg har ikke tenkt å bruke tjenestene til et uansvarlig selskap lenger!

- Jeg fant ingen fordeler.

- "push" dyre varer.

Jeg vil ikke bli betraktet som en sint kunde som prøver å kaste ut sin raseri ved å skrive denne anmeldelsen. Jeg vil bare gi tilbakemelding på Medi Expert salongtjenester nær Skhodnenskaya t-banestasjon (2, Jan Rajnis Blvd., bygning 1), hvis ansatte på en eller annen måte kan endre tilnærmingen til kundeservice. Tross alt er tjenester og varer som selges i salongen Medi Expert, knyttet til menneskers helse. 10/03/2015 Jeg kjøpte i salongen om m. Shodnenskaya ortopediske innleggssåler.

Innsåler ble kjøpt for løping. For dette kom jeg til salongen med et par løpebukser (Asics GT-2000 - disse joggeskoene ble valgt av RUN Lab for meg av nivået av pronasjon) og pronasjonen av føtter og skanning av føttene mine. Jeg ble straks invitert til å bli undersøkt av en lege som sitter rett i hytta. Legen begynte umiddelbart å fortelle meg om karbon innleggssåler, som er laget på en individuell bestilling (koster 6200 rubler). Jeg sa at jeg ikke kunne vente på bestillingen, og jeg vil ikke gi umiddelbart 6200r for innleggssålene. Sa jeg trenger et mer "billig" alternativ. Legen tilbød meg 2 par innleggssåler å velge mellom. Begge par innleggssåler koster ca 4.000-5.000 rubler. Legen sa at de ville passe meg begge. Jeg vil legge merke til at når jeg begynte å velge "billigere innleggssåler" (etter min mening er innleggssål for 4500 heller ikke billig), undersøkte legen ikke en gang bena mine (selv om han opprinnelig skulle gjøre det) og nektet å se min pronasjonsdata og skannestopp. Han sa at dette er overflødig informasjon og ikke påvirker noe.

Jeg tok innersålene, som kostet rundt 4500 rubler (med 20% rabatt, de kostet meg 3.200 rubler). Kasse saksnummer - 00105289 (som er interessert kan jeg sende skanningsskanning). Innleggssåler - Medi fot. Etter første løp (5 km) slettet jeg mitt høyre ben på foten til foten til blodet og nå kan jeg ikke gå i flere dager...

RESULTAT: De som leser denne anmeldelsen, kan si at jeg selv er krøllete og krøllete. Men spørsmålet er annerledes: Jeg er ikke en lege, men jeg tror at hvis en lege (hvis en lege sitter i hytta i det hele tatt) så på føttene eller skannene på føttene mine, så ville han se at fotens bue ikke passer godt inn i innleggssålene jeg valgte. Tross alt er det for dette at han sitter der og gir sine anbefalinger. Hvis jeg bare trenger spesielle innleggssåler laget av individuelle ordre, så kan jeg bare anbefale å ikke kjøpe inn / fra innleggssåler, men bare grave opp og deretter kjøpe individuelle innleggssåler, ellers blir det sløsing med penger. Generelt forstår jeg fortsatt ikke hvorfor en lege sitter i salongen. Han er salgsspesialist eller er han en lege som primært bryr seg om helsen til personen som nærmet seg ham...

fusk kunder, mangel på profesjonalitet av leger, dyrt

Profesjonelle ledere, promotorer. Ledet sønnen hans, legen så på enheten - anbefalte standard ortopediske innleggssåler, vår størrelse var ikke. To par ble bestilt tåpelig på en gang - de sjarmerende lederne ble overtalt, og innleggssålene var tusen og et halvt, men ikke for å redde barnets helse. Barnet i innleggssålene var som tre dager i vanskeligheter - foten er bred, innleggssålene er veldig solide med buede sider - kutt i foten og la skummelt dype røde striper, ikke helbrede, men kremer. Jeg åpnet ikke engang et par, jeg bestemte meg for å gi dem minst (jeg lagret sjekken). Men de aksepterte ikke engang det pakkede paret! Skriv "ikke våre problemer", det betyr "stopkorreksjon gir ikke inn" (!) - det er ordene til legen. Og det faktum at legen så på foten av barnet, ga ikke råd til individuelle innleggssåler og advarte ikke engang om at det kunne være en slik effekt - det er ikke deres problemer. Salon på Novocherkassky Boulevard, navnet på legen V. Bredikhin. Jeg vil ikke gå dit lenger, jeg vil advare vennene mine og bekjente, og jeg anbefaler deg ikke.

pris, det er ingen fagfolk her!

Velg denne salongen, for før det var ganske bra, om enn dyrt. Jeg kom for å kjøpe en pesleo-operative bandasje og sykehus strømper (det er et annet keisersnitt å komme). Selgeren sa til meg: "For å kjøpe et bandasje må du vite hvilken midje girth du vil ha etter operasjonen. Du skal gjøre alt, måle midjen din og komme til oss for et bandasje. Og for å velge strømper må du vite størrelsen din, ellers kan jeg ikke hjelpe deg ". Det ser ut til at selgeren ikke vet hvordan operasjonen foregår og når en bandasje trengs etter det!

Umiddelbart etter det gikk jeg til en annen salong, og der på 10 minutter målt alt meg, plukket opp størrelsen og minnet meg hvordan jeg brukte det hele.

Forresten, i den andre hytta kostet en bandasje + strømper meg 200-300 rubler mindre enn en bandasje i Medi!

Folk, bli ikke lurt av samspillet mellom leger og salongen. Dette er en skilsmisse for penger! Det er andre merker ikke dårligere kvalitet og for mindre penger! Jeg kjøpte strømper og hansker før operasjonen, uten hvilken disse strømpene skal ikke brukes. Så i menigheten sa de straks at det ikke var behov for hansker. Jeg brukte dem ikke. Jeg prøvde å gå tilbake til salongen, jeg ble sendt høflig stab på salongen. Hvor sier loven at jeg ikke kan returnere dem? Tjekket er at det ikke ble åpnet, det kan ses. Men salongens ansatt åpnet dem, sjokkert, og beskyldte meg da for å være syk med noe. Generelt, ingen respekt for folk! Alt dette skjedde i hytta på 2m Botkinsky passasje. Og på sykehuset de samme strømper som i Medi koster fra 4000 rubler. koste 2560 rubler. Bare et annet selskap. Er det en forskjell?

Kjøpt 11. mai 2017 pantyhose z610102000 nr. 3096836. Strømpebukser var små, veldig stramme i øvre del av låret, det er umulig å bære, mens målingen ble gjort raskt, og kanskje den størrelsen som er indikert på strømpebuksen, ikke stemmer overens med den nødvendige størrelsen eller kvaliteten på stoffet. Samtidig kjøpte hun seg strømpebukse i andre butikker og det var ingen klager. Gjort et krav til salongen. Hun skrev en uttalelse om retur av penger, mens salongens ansatt gjorde 4 bilder som bekreftet lavkvalitetsproduktet. Men noen dager senere ringte de og nektet å betale pengene.

Plusser: ikke funnet, de gjør det ganske enkelt ikke.

Ulemper: revet på den andre dagen. For så lav kvalitet er det urealistisk overpriset, kjøpt for 5000, 00 rubler. (rabattpris).

Kommentar: Jeg kjøpte kompresjonstrømper til 5 000, 00 rubler. (rabattpris). De brøt på den andre dagen, selv om jeg hadde på seg alt i henhold til instruksjonene og til og med kjøpte gummihansker, slik at Gud forby ikke å bruke dem slik. Jeg ga de sprukne strømpene tilbake til Medi-butikken, de gjennomførte en undersøkelse og skjønte selvfølgelig at denne skaden på strømpene var forårsaket ikke av produktkvaliteten, men av meg. Jeg måtte kjøpe strømper fra et annet selskap, prisen viste seg å være to ganger lavere, og jeg har hatt dem i mer enn to uker uten problemer.

Så, kjære kjøpere, forfølger ikke overpriced, forventer utmerket eller bare god kvalitet fra Medi, selv om dette er tyskerne, er kvaliteten bare motbydelig, og det er deres holdning til kjøperen / forbrukeren.

Innleggssåler Igli Medi gjør for å bestille bare stygg. Størrelsene på de innlagte innleggssålene stemmer ikke overens med foten, de svarer på påstanden om at disse innleggssåler er de eneste som burde være. Vær forsiktig! Ikke la deg bli lurt.

Vi kjøpte produkter tidligere, nå er vi ikke veldig heldige med salongen eller med kvalitet.

I januar 2018 ble mediven pluss kompresjon medisinsk strømpebukser kjøpt i en butikk i Moskva, ul. Pervomaiskaya 74. Eieren av IP I mars samme år brøt produktet seg langs sømmen på sålen på begge bena. De brakte inn i salongen, mottakeren sa: "Ja, det virker som ekteskapet. ", Men det er nødvendig å sende for undersøkelse for å bekrefte dette. De ga ikke opp for undersøkelse gjennom butikken. 31, etter å ha ringt hovedkontoret, viste det seg at 10 dager ble tildelt til eksamen. På dag 10 ringte de fra butikken og sa at det ikke var et ekteskap, men en mekanisk effekt. Dessuten ble undersøkelsen gjort av samme IP! Og tilsynelatende er eieren av hytta en ekspert. Utgitt en erklæring til tilsynsmyndighetene. Produktet koster ganske mye, og det er ikke tilfeldig, det brukes av personer med visse sykdommer, og det er ikke hver måned du kan kjøpe dem til en rabattpris på 4960 rubler, og butikken vil også koker seg på den.

Neutrale vurderinger

Jeg plukket strømper i medi på Profsoyuznaya, jeg var glad. Hovedtemaet - de viste hvordan de skulle settes på riktig måte, det er nyanser som jeg selv ikke hadde tenkt på. Jeg kjøper der strømper og strømpebukser for det andre året. Under buksene i høst bærer jeg Duomed, og med skjørt - Elegans, er de vakrere.

Jeg prøvde billigere strømper fra andre butikker. Selv om de er billigere, slipper de ut eller mister sitt utseende raskere, slik at til slutt medi er mer lønnsomt.

Sist gang viste det seg at hytta ikke var min størrelse, jeg måtte bestille og komme inn igjen om et par dager. Nå vil jeg alltid ringe og sjekke tilgjengelighet.

God kvalitet, virkelig hjelp i behandlingen

Ukvalifiserte ansatte i noen salonger og paring

Innersålene og kompresjonsstrikkene til COPPER er av god kvalitet, men konsulentene velger ikke alle salongene riktig. Salong på gaten. Jeg anbefaler deg å unngå Sivtsev vrazhek (m. Smolenskaya), siden de klemmer størrelsene på kompresjonstrømper de har på lager for et raskt kjøp, og bytte og retur er umulig. Kostnaden for produktene er ikke liten, så det er bedre å stole på konsulentene i andre butikker i dette nettverket.

Positive anmeldelser

I flere år har jeg vært å adressere den samme salongen til samme lege, hvis jeg ikke gjør feil, blir de kalt Nadezhda Kim. Legen er fantastisk, pålegger ikke noe, anbefaler kompetent. Jeg anbefaler på det sterkeste at du kontakter henne. Jeg har hatt på seg innlegg i flere år nå, jeg begynte med eik innleggssåler og deretter byttet til tysk "Igli". Bena stoppet virkelig vondt, støtene på foten vokser ikke, ryggen gjør ikke vondt. Innleggssåler jeg regelmessig justert. Jeg anbefaler på det sterkeste!

Jeg bruker komprimering strikk 5 år. Vask strømper trenger hver dag med hendene dine, myke midler. Hvis størrelsen er valgt riktig, faller ingenting. Men det er nødvendig å vaske hver dag, for ikke å presse tungt. Mine strømper tjener 1, 5 år, selv om jeg bærer tre par av dem en etter en. andre komprimering

Kompetent stab, salong ligger veldig nært til t-banen.

I salongen Medi, m. Airport, fungerer som kompetent konsulent. Innleggssolen passer meg perfekt. Borte er lasten på nedre rygg, føttene er komfortable - jeg er veldig fornøyd.

høflig personale, kvalifiserte fagfolk

Vennlig holdning til alle ansatte. Oppmerksom eksperter. Rask produksjon basert på gratis optisk datadiagnostikk. Innleggssålene "igli carbon insole" hjalp mye, og med tverrgående flatfoot i 2. grad ble beina helt opphørt.

De rådde venner, de var også fornøyd.

plassering, personale, rekkevidde, ortopedisk kirurg.

Etter min mening blir ortopediske salonger blitt nye "hits", etter apotekene selvfølgelig :) I løpet av det siste året åpnet 2 nye salonger i vårt nabolag umiddelbart og 2 var. Men dessverre hadde de ikke merket med barnas sko av interesse for meg og en annen gratis tjeneste, og tilstedeværelsen av disse to komponentene ble funnet i Copper Expert-salongene. Jeg valgte en salong i Sokolniki.

I Moskva er kobber kjent som en dyre salong, men dette er ikke helt sant hvis varer tas i et kompleks, og hvis du bare trenger en innersåle, kan du for eksempel spare 1-2, men igjen gir kobber en korreksjon i den nste tiden.

Fra fødselen har barnet en diagnose av flat-valgus-stoppinstallasjon. Det krever korreksjon, de viktigste tiltakene vil bli etter 3 år. Nå er vår oppgave å forhindre forverring, om mulig for å oppnå forbedringer, for å sikre at bena er jevne, slik at hælen ikke påvirker kneleddet. For å gjøre dette, har vi ortopediske sko, nå kjøper vi innleggssåler separat, vi går gjennom massasjerkurs, hjemme går vi på ortopediske overflater.

Sko og innersåle og fikk meg til å se etter salongen. Selskapet som vi hadde på seg, og jeg var glad, presenterte ikke en veldig hyggelig overraskelse i modeller for barn etter 1,5 år (ifølge legen vår, er dette fortsatt det beste på markedet (fra ferdige produkter)). Og det selskapet, som jeg ikke likte veldig mye fra starten, viste seg å være best i sin første prioritet.

* Pro Kopper Expert *

Moskva salonger mye. Mange er beleilig plassert, i forhold til t-banestasjoner.

Salongen på Sokolniki t-banestasjon ligger umiddelbart på torget i huset nummer 9 fra slutten (krysset mellom Stromynka Street og 2nd Field Lane, som trikkene går til). På motsatt side av Field Lane er det et bad, hvor det er gratis parkering.

Jeg registrerte meg for en ortopedist på torsdag til fredag ​​(nesten alle morgen og ettermiddagstid var gratis).

Vi bodde hos legen i nesten en time. Legen undersøkte barnet, sammen så vi på ulike muligheter for passende innleggssåler. Legen fortalte om funksjonene til hver, forklart i hvilken en ville være bedre enn den andre i vårt tilfelle, hvordan du sparer litt nå, mens barnet vokser aktivt fot). Jeg plukket opp en sko modell i sin helhet, siden med en innersåle er foten helt annerledes i skoen.

Da barnet ble komfortabelt og til slutt holdt opp med å være redd for hårfønerens modelleringsåse, kom legen ut med oss ​​inn i hallen og så på barnets gang i lang tid.

Nærmere om skoene og individuelle innleggssåle, laget på grunnlag av innersålene til firmaet Sursil, vil jeg legge til denne anmeldelsen.

På ortopedkontoret er det et stativ med ferdige innleggssåler (priser fra 6-7000 rubler), samt fremstilling av individuelle innleggssåler. Stopp skan gratis.

Hytta er ren, valget av varer er stort, fra ortopediske sko og innleggssåler til komprimerings strikkevarer, varer til gravide, madrasser, puter, baller, gulvbelegg, jumpers.

Mens barnet kjørte gjennom hytta, så jeg på hvordan besøkende ble servert. Jeg likte det. Barnet også betalt oppmerksomhet :)

Prisen vi har blitt demokratisk, sammenlignet med europeiske produsenter. Det var den siste dagen i Nyttårsrabatter -20%. En annen utstedt en kupong for 1000 rubler.

Kobber har en nettbutikk hvor du kan spore lager. Det vil ikke være dyrere enn noe annet sted, og enda billigere.

Etter 3 måneder, er vi invitert til en korreksjon, så legger jeg til min egen anmeldelse. Nå er det klart at gangen har blitt jevnere, mer selvsikker.

http://otzov-mf.ru/medi-ortopedicheskij-salon-otzyvy/

Flere Artikler Om Åreknuter