Lymfomat (trykkbehandling, lymfatisk drenering) - vurderinger

Hvordan skrive en anmeldelse:

  • Skriv en anmeldelse på Yandex Market
    Tilbakemeldingen om butikken skal beskrive din personlige erfaring med å samhandle med butikken når du bestiller, velger, kjøper, leverer, eksporterer varer eller påfølgende vedlikehold.
    Jeg skrev en anmeldelse når den vil publisere? Anmeldelser publiseres innen 24 timer etter mottak. Du kan lære om statusen til anmeldelsen din på siden Min markeds → Mine vurderinger.
  • Legg inn en anmeldelse med bilder i vår gruppe Vkontakte

For å verifisere ektheten av publiserte anmeldelser, vennligst bruk nettstedene for Transportbedrifter eller Mail. For å gjøre dette, fra en hvilken som helst anmeldelse (unntatt de som ble levert av våre kurere i St. Petersburg / Moskva), kopier faktura nummer eller posttracker og lim inn linkene under

Navn: Ksenia
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: №1413
Dato for bestilling: 07/10/2015
Levering: med bud

Jeg fikk enheten i nettbutikken "maxmassage". Rask og praktisk. Veldig praktisk sted: Høykvalitetsbilder av produktet, en detaljert beskrivelse av det, alt er enkelt og klart. Enheten er veldig bra, har fire funksjoner: massasje, lymfatisk drenering, trykkbehandling, automatisk modus. Du kan justere trykket i kamrene, det har funksjonen å slå av kamrene, det vil si at du kan massere hvor du trenger det. Jeg har min egen lille skjønnhetssalong, og denne massøren kom til stedet, klientene var helt fornøyd etter økt trykkterapi. Jeg har standardutstyr. Jeg tror å få shorts for ham, slik at det er mer fornøyde kunder. Med denne enheten kan du kjempe ikke bare med overvekt og cellulitt, men også med hevelse og trette ben. Noen ganger, når jeg tilbringer hele dagen på føttene mine, går inn i buksene mine og legger meg ned, nyter massasjen, går smerten i beina straks bort. Enheten ble levert raskt, gratis og på et passende tidspunkt for meg. Sjekket hele settet av varer og arbeidsforhold. Enheten er veldig fornøyd.

Navn: Svetlana
By: Chelyabinsk
Bestillingsnummer 1780
Dato for bestilling: 07.22.2016
Levering: Transportselskap "DPD"

Bestill ZAM-200S INSTRUMENT FOR LYMPH DRAINAGE, PRESSOTERAPI, MASSAGE.
Først av alt var det veldig skummelt å sende mye penger, fordi for min by 100% forskuddsbetaling er nødvendig. Ordren ble imidlertid betalt og kom på mindre enn en uke. Plukket opp fra posten på kjøpesenteret. Enheten er godt pakket, levert til tiden. Pakken bunte korrespondert med bestillingen min, en krem ​​og en engangsdrakt ble tilsatt med et pluss. På samme dag testet jeg alle 3 ZAM-200S modi. Mer som lymfatisk drenering og trykkbehandling. Kraften til enheten er god, jeg har halvparten. Det eneste negative er en sterk fabrikklukt på støvlene. Totalt sett er jeg fornøyd med kjøpet. Takk til butikken for råd, ordre kjøring på tid og, selvfølgelig, selve enheten.

Navn: Olga
by: Vladimir
Bestilling: №1831
Bestillingsdato: 25. august 2016
Levering: henting i Moskva
God kveld! Den 25. august bestilte jeg lymfedreneringsapparatet Seven-liner zam-02. Alternativer matcher. True oppgitt gave ble fortalt at det ikke var nok. Og i dag har jeg allerede mottatt bestillingen min. Veldig rask. Barnet hadde en lymfatisk dreneringsøkt, og en massasje for seg selv. Takk, jeg er glad.

Hallo Jeg vil legge igjen en anmeldelse om ærligheten i butikken. Jeg bor i republikken Bashkortostan, fjell. Sterlitamak og veldig bekymret for at varene ikke kommer til meg. De fleste butikker jobber på et forhåndsbetalt system, og betaler store penger til ingensteds er veldig skummelt og farlig. Bare butikken din tilbød meg to alternativer for frakt, som jeg brukte og ikke tapte. På anbefaling av legen, trengte jeg en enhet som jakter lymfen, etter en lang studie og søk, var jeg helt forvirret. Jeg vil takke konsulenten Angela for hennes profesjonalitet og logistiker Mariana. Bare på nettstedet ditt var jeg i stand til å forstå hva som er forskjellen mellom lymfatisk drenering og trykkbehandling. Dine artikler er klare for vanlige mennesker (som meg). Nå om enheten. Jeg bruker den i 14 dager. Enheten møtte alle mine forventninger. Edemas sovnet, lendene sluttet å gjøre vondt, jeg mistet 4,5 kg. og dette er bare begynnelsen, så vil jeg kombinere prosedyrene med wraps og vitamin kremer. Min enhet Seven Liner ZAM-Luxury i komplett sett. Leveres TC "Baikal Service" SP-p100764, 10/07/2015. Takk alle sammen Takket være Maxmassage-butikken legger jeg bilder og videoer til tilbakekallingen. Med vennlig hilsen Antonina.

Navn: Irina Yuryevna
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1327
Bestillingsdato: 05/13/2015.
Levering: Kurer

Jeg beklager den lange ventetiden. Her er min anmeldelse, enheten er veldig fornøyd, hjelper virkelig i kampen mot ødem, lindrer tretthet og tyngde i beina. Jeg liker å bruke den på slutten av arbeidsdagen eller etter trening, passerer følelsen av blyben straks.

Navn: Andrey
By: Yelabuga
Bestillingsnummer: 1474
Dato for bestilling: 08.28.2015.
Levering: Konto faktura nummer 15-00013303051

God dag! Jeg bestilte lymfatiske dreneringsapparatet ZAM-LUXURY Lymfedreneringsapparatet, et komplett utvalg av 4-modus (fullt utstyrt) og Mask "Hot Chocolate" med alger, kanel og chili (500 ml) og var helt fornøyd :) pluss alt jeg fikk som gave to dragter til enheten og to kremer :) hvorfra jeg også var glad :) Jeg trener massasje hjemme og mange av mine klienter likte enheten, og når du bruker den i en duett med en maske, holder ikke effekten deg venter! Mange av mine klienter igjen med resultatet, så mye som mulig, vi nådde i 10 økter minus 4 cm, for meg er dette et utmerket resultat, vurderer at du bare ligger og snakker :))) og jeg likte også Alganika kosmetikk og i dag legger jeg igjen en bestilling i maks massasje :) Jeg vil fylle med "Alganika" :) TK "Forretningslinje" Faktura nummer 15-00013303051 fra 08.28.15,

Navn: Babaeva Alesia
By: Makhachkala Resp. Dagestan
Bestillingsnummer: 1417
Bestillingsdato: 07/15/15
Levering: TC Energy fraktbrev nummer 173-1016045

Hallo Mottatt en etterlengtet pakke (07/26/15) Bestilt Touch Presso rød i full sett. En fin bonus var 2 kremer som en gave. Jeg har brukt enheten i en måned, jeg mistet 5 kg. hevelse, tretthet og hudlumphet borte. Jeg er evig takknemlig for deg for å hjelpe deg med å velge apparatet. Suksesser for deg og stor fra hjertet. Jeg sender deg mine bilder og videoer mens jeg bruker den. Mottatt TC Energy faktura nummer 173-1016045

Navn: Elena Tsaraeva
By: Pyatigorsk
Bestillingsnummer: 1429
Bestillingsdato: 07/27/15
Levering: Baikal Service fraktbrev nr. SP-p084102

Hallo Hun bestilte lymfedreneringsapparatet Air Presso WGT-12000 i Maxmassage-butikken den 07/27/2015, og mottok den på 4.08.2015. Brakt hjem på en passende tid for meg. Jeg bruker massøren for å forhindre venøs insuffisiens og svigermor fra ødem (hun har et lymfodem). Massager veldig fornøyd service på høyeste nivå. Takk så mye. Mottatt Baikal Service nr. Faktura SP-p084102

Navn: Håper
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1421
Dato for bestilling: 07.22.2015
Levering: Kurer

Velkommen! I forrige uke bestilte jeg en enhet med 3 programmer på MaxMassage nettsted - for massasje, lymfatisk drenering og trykkbehandling ZAM-200S. Det var hyggelig at en ung mann ringte nesten umiddelbart og sa at bestillingen kunne bli mottatt i dag. Bare fantastisk respons! Det er veldig praktisk at klienten tildeler leveringstiden selv - og alt ble levert nøyaktig på den angitte tiden. Tusen takk for hastigheten på service og bekvemmelighet! En fin bonus var to kremer. Jeg bruker enheten i flere dager, jeg er fornøyd med prosessen, jeg håper at resultatet blir det samme!
Med respekt og takknemlighet, Håper.

Navn: Natalia
By: Rostov-til-Don
Bestillingsnummer: 1329
Bestillingsdato: 14. mai 2015
Levering: Baikal Service fraktbrev nummer SP-m045122

Vi kjøpte en maskin med støvler ZAM-LUXURY (produsent WelbuTech Seven Liner) for Club VELL TIME, vi var veldig fornøyd med hastigheten, kvaliteten på design og levering. Bokstavelig talt om en uke var enheten allerede hos oss. Våre kunder har allerede prøvd alle effektene av enheten. Lymfatisk drenering er en massasje med trykkluft, ved hjelp av spesielle mansjetter (bukser / jackboots), delt inn i rom / kamre (5 stk hver), i hvilken vekselvis luft leveres fra føttene til lårene. En klient selv forlot en anmeldelse "Jeg har nylig gjennomgått 10 økter med lymfatisk drenering og trykkbehandling. Jeg er i ubeskrivelig entusiasme for prosedyrene! Lymfatisk dreneringsmassasje kommer fra bunnen av, etter at prosedyren er overflødig, og i bena føler du deg ekstraordinært! ​​Jeg fløy nettopp etter økten, benet tretthet passert etter en dag i hælene, puffiness gikk bort, støvlene ble festet på et sekund uten noen anstrengelse. Trykkbehandling er nyttig i å dele fettceller og fjerne dem fra kroppen. Som for vekttap, er trykket terapi Det hjelper perfekt til å redusere cellulitt, hudnivået av på grunn av cellesplitning og væskeuttak og blir glatt. I løpet av 10 økter ble hofter og midje slankere, det tok noen få centimeter. På grunn av prosedyrene er vekten min merkbar, vekten min tapt, jeg mistet 2 kilo i løpet av kurset, mens du spiser på samme måte som før. "
Pressoterapi og lymfatisk drenering anbefales for de som har stillesittende arbeid, eller omvendt bruker du hele dagen på føttene og selvfølgelig til alle som vil miste vekt og hatefulle cellulitter. Takket være firmaet MaxMassage for god arbeids- og transportvirksomhet Baikal Service for hurtigleveringsfaktura nummer SP-m045122 (Ordre nr. 1329) byen Rostov-Don Don 18.05.2015g.


Navn: Julia
By: Nizhny Novgorod
Bestillingsnummer: 1419
Dato for bestilling: 07.16.2015
Levering: Baikal Service Fragtbrev SP-P082077

God ettermiddag, jeg vil legge igjen en anmeldelse om den kjøpte enheten i MaxMassage nettbutikk. Først av alt ønsket jeg å uttrykke min dyp takknemlighet overfor alle ansatte i dette selskapet for deres råd, for rask forsendelse. Ordren ble mottatt: 18. juli 2015. 16. juli kjøpte jeg Gapo multi-5-enheten: en multimassasjeapparat for lympho- og trykkbehandling. Komplett sett. Da jeg hadde en lymfodem, var denne enheten bare et eventyr etter den første massasjen jeg følte meg så lett i bena at jeg ikke kunne uttrykke det i ord. Takk for ditt arbeid. Og en annen spesiell takk for gaver i form av kremer.
Og noen av bildene mine.

Navn: Tatiana
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1385
Dato for bestilling: 06/18/2015.
Levering: Kurer

Jeg kjøpte fra deg en ZAM-LUXURY lymfatisk dreneringsmaskin, fullt sett. Det var et fabrikk ekteskap i mansjetten for livet, men takket være hele butikklaget og personlig til lederen Angela Olegovna ble jeg straks byttet ut. På min forespørsel ble midje mansjetten erstattet med ben mansjett forlengere. Tusen takk. Nå om selve enheten. Enkel å håndtere: det er en instruksjon og alle knappene er også signert på russisk. Massasje for å gjøre en fornøyelse, selv i en drøm har en tendens.

Navn: Irina K.
By: Kazan, Republikken Tatarstan
Bestillingsnummer: 1312
Bestillingsdato: 05.05.2015
Levering: Baikal Service Fragtbrev SP-p067100

God dag! Jeg vil begynne med det faktum at å sende penger til en bestilling til nettbutikken reiser alltid spørsmålet "ikke bli lurt," så de gjorde det ikke. Ordren kom veldig raskt av transportselskapet "Baikal Service".
Nå om enheten, jeg, så vel som min mor og ektemann likte prosedyrene på enheten zam-zam 200. Denne enheten har 3 moduser, 1 massasje og lindrer trette ben, 2 akselererer lymf og forbedrer blodsirkulasjonen av beina, 3 fra cellulitt. Hele familien tok kurs om 10 dager og var glad for følelsen av lyshet i bena. Takk for at du har gitt muligheten til å kjøpe en slik enhet. Og en annen spesiell takk for gaver i form av cellulitt kremer!

Navn: Julia K.
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1380
Bestillingsdato: 15.06.2015
Levering: Kurer

Jeg kjøpte deg en massasje Zum Luxury standardutstyr. Instruksjoner er festet til enheten på russisk, og på selve enheten er alle knappene også signert på russisk. Enheten er veldig enkel å vedlikeholde, noe som er veldig praktisk for bruk hjemme. Det finnes funksjoner som massasje, lymfatisk drenering, trykkbehandling. Du kan stille inn ønsket tid for prosedyren og velge lufttrykk. En annen viktig funksjon er at du kan slå av ett eller flere kameraer på mansjettene, for de stedene som ikke trenger å bruke lufttrykk (av medisinske grunner). Også enheten kan brukes til flere prosedyrer samtidig (for eksempel underben og hender). Generelt er selve enheten veldig begrunnet. Jeg var veldig fornøyd.

Navn: Anastasia A.
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1356
Bestillingsdato: 01.06.2015
Levering: Kurer

For omtrent tre uker siden kjøpte vi en zam-200-maskin, tok den til å drepe 2 fugler med en stein: en lege foreskrev lymfatisk drenering for min mor, og jeg ønsket trykkterapi. Mamma gjorde om ti prosedyrer på beina og 10 på armen, hendene hennes begynte å skade seg, beina svulmer mindre og utvilsomt blir mye væske fjernet. Hun legger maskinen på halv strøm. Funksjonen til pressemessighet utføres også bra, selv om jeg legger kraften på maksimum for de øvre bena, er det ganske følsomt, men kanskje støvlene er litt korte for meg. Før det gjorde jeg prosedyrene i salongen, massasjeterapeuten satte sin enhet til maksimum, etter min mening er det ingen forskjell, bare hjemme er det mye mer behagelig.

Navn: By: Ekaterinburg
Bestillingsnummer: 130527.04.2015
Levering: Baikal Service faktura SP-p064861

Navn: Elena
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1330
Bestillingsdato: 14. mai 2015
Levering: Kurer

God dag! 15. mai 2015 ble jeg den lykkelige eieren av apparatet for lymfatisk drenering, trykkbehandling og massasje ZAM-200S. Levering med bud er rask og praktisk. Det var ikke mulig å undersøke enheten på stedet, det var mye nødvendig å åpne boksene, noe som utgjør en viss kompleksitet. Kureren fortalte meg muntlig hvor jeg håpet at selskapets anstendighet. Jeg trakk knapt disse boksene hjem, og med en følelse av fullstendig tilfredshet begynte å åpne boksene. Begynner med gaver. Som en gave stod treningsgel og muskelstimulator. Fitness gel har ennå ikke prøvd, men lukten er veldig hyggelig. Men myostiulyator gave drepte meg på stedet. Da jeg åpnet boksen og tok ut hele det skitne røret med en slags gel, og til og med halvt tomt, min stemning forverret skarpt. Jeg forventer ikke en slik hendelse. Jeg ringte ikke selskapet, jeg var veldig opprørt, kanskje de vil være oppmerksomme etter at du har lest denne anmeldelsen og korrigert feilen. Min mann kom hjem fra jobb og så meg alle i bokser, uttalt en strålende setning: - Og likevel har du kjøpt denne dritten!
Jeg har raskt matet mannen min, lagt ut enheten (det er lite problemer, når du plugger støpselet inn i enheten, er det veldig vanskelig å trekke det ut også) og jeg forberedte på testingen hans, etter å ha studert instruksjonene tidligere. Jeg pakket og pakket meg mannen, slått på massasjemodus, som står i automatisk modus når maskinen er slått på. Hennes manns ansikt begynte å vokse og smil gradvis. - Kom igjen, legg til meg mer gjennomførbart, sier mannen og begynner å se hvordan bølgen går fra under, oppover og forsiktig masserer beina. Etter massasje aktiveres et akustisk signal som signaliserer slutten av prosedyren. Så prøvde vi trykkbehandling og lymfatisk drenering. Mannen var veldig fornøyd og sa ikke at det var skit. Testapparatet fortsatte I. Mens jeg satt på armen min, bestemte mannen min å prøve på en miostimulator. Sett på hånden og slått på massasjen. Det er hyggelig. Jeg jobber på en datamaskin hele dagen, som mange av oss, så en massasje med høyre hånd er overhodet ikke overflødig. Deretter klemmes inn i beltet. Massasje regime i beltet ikke behage meg på et tidspunkt i massasje, det var veldig presserende på magen, men trykket terapi regime var bra. Komprimerer hele området av beltet. Nå om mansjetten for beina. Jeg valgte et femkammer, jeg trodde, jo mer jo bedre, men i praksis skjønte jeg at det ikke var det. I 4-kammers mansjetter, vil adhesjonsområdet til hvert kammers kropp være større og massasjen vil bli mer merkbar (kanskje jeg tar feil). Innleggssolen etter min mening bærer ingen semantisk belastning i det hele tatt, jeg følte nesten ikke dem, mannen stemmer også med meg. Uten knappen "nedstigning" kan du gjøre, mansjetter og så gå bra ned. Selv om resultatene sa tidlig, men "crap" viste seg for å være en veldig nyttig ting. Ben etter henne si takk, det blir lett etter hverdager. Jeg kan ikke gi medisinske evalueringer, siden det er nødvendig å gjennomgå undersøkelser før og etter bruk, selv om målet er sannsynligvis å forhindre forverring. Jeg har åreknuter i første grad, mannen min har også åreknuter, bare han er enda verre. Jeg vil egentlig ikke at venene skal stige gjennom årene, jeg håper enheten vil hjelpe oss med dette. Det er et ønske til produsenten. Det ville være godt å gjøre de nedre kamrene oppblåst sterkere enn de øvre, siden under bena er tynnere og det er ikke så sterkt press som du føler deg i den øvre delen av foten når kameraene blåses opp der. Jeg tror at enheten skal fungere med samme pres på hver del av kroppen. Av modene mer som trykkterapi og lymfatisk drenering. Generelt var vi fornøyd (med unntak av en gave, som bare ligger og det er ikke noe ønske om å bruke det, hvis selskapet ikke ringer og bytter, bare kaste ut). All helse, ungdom og skjønnhet.
God kveld!
Den lykkelige eieren av apparatet for lymfatisk drenering, trykkbehandling og massasje ZAM-200S har det travelt med å rapportere at etter å ha lest en gjennomgang av en mislykket gave fra firmaet, ringte de med unnskyldninger og tilbød et alternativ i form av 300 rubler til en mobiltelefon, og jeg var glad for det. Tusen takk for at du ikke forsømmer
Dette er en uheldig misforståelse med en gave. Vi bruker enheten regelmessig, veldig fornøyd. ENKEN IGJENG TAKKER MEGET TAKK FOR DIN ATTENTION, ARBEID OG BETYDELIGHET.

Navn: Irina Romanovna
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1274
Bestillingsdato: 03/18/2015
Levering: Kurer

Khachaturian Irina Romanovna, kjøpte et lymfatisk dreneringsapparat ZAM-200s SEVEN-LINER.
Jeg var veldig fornøyd med rådene om valg av apparatet, veldig fin jente Angela lyttet nøye og informerte om modellen som passer meg. Jeg fikk enheten min ganske 1-2 dager, men det viste seg at en støvel hadde en fabrikkdefekt. Jeg ringte og annonserte ekteskapet, jeg erstattet umiddelbart det komplette settet med en ny. Veldig fornøyd med dette firmaets ansvar og ansvaret for sine produkter. Ikke bare bruker jeg enheten, og min ektefelle også, til tross for all skepsis i begynnelsen av prosedyrene, måtte han innrømme at enheten mirakuløst lindrer hevelse, tretthet i bena, og lindrer også smerte i skadede ledd. Tusen takk, lykke til og velstand.

Navn: Natalia
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1313
Bestillingsdato: 06.05.2015
Levering: Kurer

God ettermiddag Jeg jobber som selger, og om kvelden føler jeg meg ikke bare bena. Jeg bestemte meg for å søke på Internett for enhver form for lettelse. Jeg fant nettsiden maksmassasje, det er så mange forskjellige enheter, for noen lommebok. Jeg fant ZAMZAM LUXURY på lommeboken min. Brakt neste dag. Det var mansjetter til ben, et belte og en mansjett på armen. Begynn med bena, Gud, hvilken fryd, tretthet gikk rett foran våre øyne. Så prøvde jeg beltet og mansjetten på hånden. Ord kan ikke formidle, det er nødvendig å prøve. For øyeblikket har jeg allerede gjort 12 sesjoner, resultatet er tydelig. Tretthet skjedde ikke, huden i midjen strammet, jevnet, min mors hender gjorde vondt, etter at økt smerte gikk bort, nå kan hun løfte armene sine, og mer nylig har en arm nesten ikke handlet. En enhet, og hvor mye fordel han tok med, behandler han hele familien og snakker russisk, en mor med hennes dårlige syn har tilpasset seg selv og bruker den selv. Takket være maksimal massasje for en slik multifunksjonell enhet. Jeg anbefaler det til alle. Ja, mer fornøyde gaver i form av kremer. Huden er blitt så fløyelsaktig, elastisk. Igjen, takk for at du er der!

Navn: Lydia
By: Samara
Bestillingsnummer: 1309
Bestillingsdato: 05.05.2015
Levering: Baikal service faktura SP-P066523

Hallo Jeg var på utkikk etter en billig enhet, men for å få flere funksjoner i det og modiene var nødvendige: massasje, lymfatisk drenering! Siden du trenger å bruke to på en gang, familiemedlemmer med forskjellige sykdommer. Moren har lymphostasis i ekstremiteter, bena svulmer mye, og de "whine". Jeg har åreknuter av klasse 2, gjennomgått en operasjon for å fjerne dem, nå halvparten av året ble de fortalt å ha på seg kompresjons undertøy (strømper) og utføre lymfatiske dreneringsprosedyrer. Lange studerte serien og selgerne. Maxmassage-butikken viste seg å være den mest sannferdige og informative, der jeg gjorde en bestilling. Jeg ble informert om avtalt levering. Transportselskapet "Baikal service" brakte pakken rett hjem. Når enheten ble åpnet, var det mest uventede å se en gave i form av en krem, sammen med de som jeg allerede bestilte. Om følelser: i 3 dager som vi testet det hos mamma, sov ødemet for 2 cm. Jeg har det samme, prosessen med å forlate hematomene vil være lengre, men følelsene er hyggelige og viktigst, nyttige. Enheten er virkelig multifunksjonell, vi har ikke engang funnet ut alle mulighetene, men vi studerer. Takk fra hele familien Tikhomirovs.

Navn: Andrei og Elena Derzhavin
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1301
Dato for bestilling: 04/17/2015
Levering: Kurer

Navn: Valentine
By: Izhevsk
Bestillingsnummer: 1288
Bestillingsdato: 04/14/2015
Levering: Baikal service faktura SP-p062644

God ettermiddag Jeg ønsker å dele med alle mine fantastiske oppdagelser om hjemmedymfosjonsapparatet, hvis slike enheter ville ha vært for 20 år siden, da allerede i alderdommen, ville vi ikke lide av slike problemer. Så snart ryggsmerten ble uutholdelig, og beina begynte å svulme enda mer, hjalp piller og salver bare en stund, kom på Internett og begynte å se etter frelse. Jeg fant et stort utvalg på nettsiden til maxmassage. Jeg ringte, de konsulterte meg, ga meg hva som var best for ryggen og bena, og alt var veldig kompetent og profesjonelt, og prisene var hyggelig overrasket. På andre sider ruller prislappen bare over, men her er det veldig akseptabelt. Jeg kjøpte enheten Seven Liner ZAM-luksus i et standard sett pluss en mansjett til baksiden, brakt neste dag. Allerede etter det første løpet av prosedyrene følte jeg meg bedre. Hun holdt ti økter, så tok en pause i en uke, og igjen ti økter. Uutsigelig følelse, før beina svulmet og var vattet, etter at prosedyrene med benmuffene jeg føler meg, følte jeg meg ikke så lett i lang tid. Den smertefulle smerte i beina, og ryggen er borte, søvnløshet, plager meg ikke lenger. Det var også veldig hyggelig å få krem ​​"Cellulite Gel-Clay" som en gave. Jeg bruker den i alle prosedyrer, i problemområder. Takk maxmassage for din bekymring for folk, for profesjonalitet. Lykke til!

Navn: Maria
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1303
Dato for bestilling: 04.22.2015
Levering: Kurer

Hallo Jeg er en vanlig kunde maxmassasje, jeg så at det var nye gjenstander og umiddelbart bestilt. Jeg kjøpte Laminaria scrub krem, Fucus scrub krem, Rename krem ​​peeling, Fitness gel modellering (jeg bruker det på hver trening!) Prøv med det og uten det og umiddelbart se forskjellen. For nye kremer - hver krem ​​er god på sin egen måte. Hud renser godt og gir det elastisitet. Det føles som fløyel. Hyggelig duft og mye nyttig: alger, vitaminer som er så nødvendige for huden vår. Takk for rask levering. Bilder vedlagt. Maria. Moskva. Bestilling № 1303 av 04.22.2015

Navn: Sergey Ivanovich
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1233
Bestillingsdato: 11.02.2015
Levering: Kurer

Plukket opp apparatet for trykkbehandling og søkene mine ble kronet med suksess! Ervervet Seven Liner Zam 100, hjelper mye etter daglig fotballopplæring. Det slapper av musklene, selv treneren la merke til at utholdenheten økte og blærene ble tettere. Og vår massør, selv om han var skeptisk i begynnelsen, sa at han hadde gjort det riktige valget. Takk for rask levering, gaven var også måten, mamma godkjente kremet! ;)

Navn: Elizabeth P.
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1230
Bestillingsdato: 10. februar 2015
Levering: Kurer

Hei alle Jeg fikk en massasjemassasje fra Zespa ZP-405 i selskapet, jeg vil uttrykke min takknemlighet for selskapet for rask levering og profesjonalitet. Han likte massasjeren veldig mye, den var utstyrt med et praktisk håndtak og fjernkontroll. Hun gjorde fem økter, så og ble positivt overrasket over resultatet, det venøse nettverket var nesten borte, smerten var borte, det var lett å dukke opp i beina, jeg vil danse. En halv time om dagen (om morgenen) og jeg kan løpe hele dagen og ikke føle meg trøtt. En halv time før sengetid og sove fredelig og med glede. Jeg har lenge kjent om fordelene ved lymfatisk dreneringsapparat, men fortsatt ingenting, det var ikke tid å finne en passende for meg. Og nå er dette også veldig relevant, da sommersesongen begynner, vil enheten for meg ikke bli erstattet etter å ha jobbet på sengene. Takket være hele maxmassagruppen for deres hjelp til å velge og kjøpe, takk for det fine tillegget i form av en krukke med krem. Elizaveta P. St. Petersburg, bestillingsnummer 1230 av 02/10/15

Navn: Anna
By: Nizhny Novgorod
Bestillingsnummer: 1292
Bestillingsdato: 04/09/2015
Levering: Baikal service faktura SP-P061670

Takk så mye. Ordre mottatt. Levering var selskapet Baikal, alt i tide og raskt. Jeg bestilte, alternativet Doctor Life shorts i mengden 2 stk. For terapienheten. Doctor Life ACE Premium kjøpt tidligere i butikken din.
Jeg er veldig glad for at krem ​​ble lagt til ordren som en gave! Jeg vil bestille fra deg og videre! Suksesser og velstand!

Navn: Natalia
By: Leningrad-regionen, Murino
Bestillingsnummer: 1255
Dato for bestilling: 02.27.2015
Levering: Kurer

God ettermiddag Jeg kjøpte ZAM 02-enheten som standard, jeg har problemer med venene, etter flere prosedyrer var forskjellen svært merkbar, beina mine var lys, hevelsen var borte. En fin gave var en slankende krem. Det er veldig hyggelig å håndtere deg, alt raskt, effektivt og med et smil. Takk så mye. Kontrollen av massasjeren er veldig praktisk, en person i hvilken som helst alder vil klare seg. Da jeg hadde på seg mansjettene for første gang, satte jeg presset på den minste (som konsulenten ga meg råd), da begynte jeg å øke det, og det var nok for meg for halvparten av min 46 størrelse. Det fungerer uten støy, designen ser bra ut, og selv det er et håndtak for å bære. Nå vil jeg kjøpe en mansjett til armen (fordi den gamle huden sår og musklene ikke virker) og i midjen (les at du kan styrke muskler i nedre rygg og trykk) for en fullstendig gjenoppretting av kroppen, må vi ikke glemme riktig ernæring og mosjon, og massasjeren er vår livassistent, og selvsagt en hyggelig avslapning. Takk så mye. Bilde vedlagt. Bestillingsnummer 1255 fra 27.02 15g. Len. region. n. Murino.

Navn: Alice
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1287
Bestillingsdato: 04.04.2015
Levering: Kurer

Velkommen! Jeg skriver en anmeldelse, fordi jeg vil dele mine inntrykk. Gjorde en bestilling i Maxmassage-butikken for Doctor Life Plus Massager - standard sett, størrelse L og for Doctor Life Compression Shorts! Brakt neste dag, rett til å jobbe på kontoret. Umiddelbart prøvde jeg det ved lunsjtid, jeg hadde ikke styrken til å vente til jeg var hjemme, etter å ha trent benklemmene mine rundt kalvene og underbenene, nedre rygg, skinker (rumpa) skadet. Jeg legger straks på shorts, de ser så store ut, men det er tre glidelåser, jeg festet til nærmeste, jeg har 42 størrelser. Jeg trodde først at jeg ikke engang ville komprimere det, så det var så mange løs på meg. Men når prosessen har begynt, er det en slik bekymring. Som alt ble en bølge av klemme, fra ben til midje, klemmet som en pasta fra et rør, og så rett presset godt. Trykket på enheten klarte å motstå bare 200, og det var opptil 240 - hvilken størrelse kan de klemme.))) Generelt lå hun i fullstendig avslapning, hvilte og til og med sovnet.))) Da all denne behandlingen var over, ble jeg vekket) )))))))) Her er en jobbig pause, hvilte - med massasje, klasse! Jeg tok ikke enheten hjem, da de ansatte også ønsket å prøve det neste dag i pausen, prøvde jeg enheten med mansjettene på bena, og her kunne trykket bare motstå opptil 220 mm / Hg / st. Med full tillit kan jeg nå gi råd til alle fra størrelse 42. Jeg likte det, nå hver dag vil jeg slappe av etter jobb og trening. PS! Alisa, St. Petersburg Bestilling: 1287 fra 04/03/15

Navn: Daria P.
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1209
Dato for bestilling: 01/20/2015
Levering: Kurer

Hallo Jeg kjøpte i januar et POWER Q1000-lymfoemassasjeapparat i et standard sett og en håndholdt massasjer UNIX UHM-3900. Også, som en gave, fikk jeg 2 kremer "Fitness gel modellering for kroppen" og "Nourishing krem ​​med hyaluronsyre med alger ekstrakter og ceramides." Tilbrakte 2 kurs i 10 dager (med en pause i en uke) Jeg bekjenner at cellulittblader kan ses med ubeskyttet blikk. Jeg bruker håndmassageren og dens forskjellige dyser til pressen, på armene til triceps og musklene i midjen og tilbake som helhet. I vår svikefulle livsstil er slike massører vår frelse. Takk til konsulentene og kureren for arbeidet ditt. Jeg anbefaler alle til butikken din.

Navn: Antonina
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1260
Bestillingsdato: 03.05.2015
Levering: Kurer

God ettermiddag Jeg kjøpte en Unix UHM-3600 massager på maxmassage.ru, brakte rett hjem på dagen for bestillingen. Umiddelbart sendte posten instruksjoner på russisk. Jeg var veldig fornøyd med tjenesten. Nå om enheten. Veldig kraftig motor, bevegelige massasjedusjer (følger kroppens kontur), varmes opp veldig bra takket være den infrarøde lampen. Holdes fire økter, mine følelser er utenfor ordene)) huden på lårene, hvor cellulitt akkumuleres mest, blir mykere og blir rosa (den oransje avskallingseffekten går bort), etter en massasje på baken og magen (trykk). - Jeg føler hvordan musklene blir elastiske og Det viktigste er at denne massageren brukes av hele familien min. Ektemannen slapper av på musklene i ryggen, datteren etter klasser i dansen masserer spillet. Takk til maksimal massasje for gavekremet "investert i enheten". Anti-cellulittgelen med betulin og bjørkeknopper ekstrakt "han nærmet meg prosedyrene veldig mye. Og takk for en fantastisk enhet.

Navn: Svetlana
By: Rostov-til-Don
Bestillingsnummer: 1286
Bestillingsdato: 04.02.2015
Levering: Baikal service faktura SP-p059458

God dag! Jeg vil legge igjen en anmeldelse til Zespa zp405-enheten og uttrykke min takknemlighet til deg personlig, Angelica og hele teamet på maxmassage.ru. Jeg har lenge på jakt etter et godt lymfatisk dreneringsapparat og har funnet sitt største valg blant dere. Det optimale forholdet mellom pris og kvalitet, samt det største sortimentet og full beskrivelse - alt dette førte til at jeg stoppet ditt valg på bestillingen på nettstedet ditt. Jeg likte veldig mye at det var deg som jeg fant alle relaterte produkter for alle enhetene som tilbys, som også spilte en rolle i å velge siden for bestillingen. Separat, jeg vil merke hastigheten på levering til regionene, ble jeg hyggelig overrasket. Takk så mye for å hjelpe oss med å opprettholde vår helse i mange år. Suksesser til deg og velstand! Takk igjen!

Navn: Svetlana
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1197
Bestillingsdato: 04.02.2015
Levering: Kurer

God ettermiddag Jeg vil dele mine inntrykk av Shiatsu massasjekappen. I går kveld prøvde jeg og var bare glad med denne massasjevesten. Borte hodepine, nakke som ny. Jeg masserte magen, bena og ryggen, det var som om jeg hadde blitt reassembled. Jeg anbefaler alle å kjøpe denne cape, investeringene er ikke store, men forbedrer helsen din og får mye glede. Tusen takk til maxmassage for et slikt vellykket oppkjøp.

Navn: Anna Oleynikova
By: Moskva
Bestillingsnummer: 1249
Bestillingsdato: 25. februar 2015
Levering: Kurer

I februar 2015 ba en venn henne om å finne et apparat for lymfatisk drenering (hun bor ikke i Moskva), og hun har sitt eget massasjerom.
Søk utstedt flere nettsteder med lignende produkter. Jeg valgte nettstedet maxmassage.ru. Jeg likte at det er et ganske bredt utvalg av utstyr og alt er skrevet i detalj om hver enhet, alle tekniske spesifikasjoner er malt. Takket være dette var en venn i stand til å velge riktig maskin for seg selv, men i utgangspunktet så hun på en helt annen modell. Den aller neste dagen hadde jeg valgt enhet. Levering er rask! Det var fornøyd! Og ingen forskuddsbetaling! Beregnet med kureren på stedet! Selv krem ​​som gave er veldig fornøyd.
Hun ga alt til sin venn og her om noen dager etter at han mottok pakken, skriver hun til meg (jeg sitater):
"Jeg er glad.))))))))))))))) I går pakket jeg meg rundt som en kokong og masserte alt! Krutooooooooooooooooooooooooooooo."
"I dag åpnet jeg kremet." (Endelig nådde de) ABALDEEEEET. SUPER! :) Jeg tar meg ikke til salongen, jeg lar det gå til meg selv.))))))))))))))) Huden er bare nydelig etter den.

Navn: Oleg
By: St. Petersburg
Bestillingsnummer: 1198
Dato for bestilling: 01.03.2015
Levering: Kurer

Tilbakemelding på den fantastiske enheten GAPO power stretchmatten for muskelton og skape en vakker kropp.
Endelig ble jeg nødt til å skrive en anmeldelse, og det hele startet med det faktum at i pre-nyttårsferien på selskapsfest, trakk seg i ryggen. Følelsen er ikke hyggelig, alt ble slått av til senere, men smerten tok over og ble ved et uhell kommet over dette nettstedet, noe som er nyttig i alle forstand. Jeg gjorde en ordre 31. desember. Først var det tvil om at det var verdt å bestille når leveransen ikke var tidligere enn 12.01, men lederen ringte og sa at de ville bringe 03.01, som jeg var veldig fornøyd med, da ryggen min gjorde vondt (jeg var allergisk mot oppvarmingskrem).
På bruk av massasjeren vil jeg si at første gang sensasjonene er uvanlige, men resultatet var definitivt fornøyd. Lyshet kom ikke bare på ryggen, men gjennom hele kroppen. Etter flere prosedyrer for bruk av enheten ble ryggen frigitt. Og hans kone etter jobb bruker til å strekke livmorhvirvelene og oppdaget at hodepine var borte. Nå er dette min favorittmassasje ritual, og mine venner med et smil på ansiktet deres, prøver på deres effekt. Takk for ditt arbeid, en uttømmende beskrivelse og detaljert råd, det er veldig gledelig! Alt det beste for deg og suksess!

Gå til neste side:

http://www.maxmassage.ru/page/otzyvy-nashih-klientov

Flere Artikler Om Åreknuter