Sykehus strikkevarer Medicale Antiembolism

Anti-emboli linje - terapeutisk komprimering anti-embolisk trøye for forebygging av tromboemboliske komplikasjoner. Distribuert trykk medisinsk strømper er spesielt utviklet for å hindre tromboemboliske problemer. Anbefales for sengetidssykdommer med sirkulasjonsforstyrrelser i underekstremiteter, før, under og etter operasjoner og før, under og etter fødselen - for forebygging av tromboemboliske komplikasjoner. Medikamenter av lokal handling kan påføres både på beinets hud under produktene og direkte på dem, noe som ikke påvirker kompresjonskvaliteten. Produktene er godt og raskt satt på uten å danne folder.

ANTIEMBOLISK GOLF

Anti-emboliske kne-høyder Relaxsan art. M2350A - med åpningstå, trykk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompresjonsklasse. Distribuerte trykkbeholdere er spesielt utformet for å hindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farge: Hvit

ANTIEMBOLISKE STOKER

Anti-emboliske strømper med elastikk. M2370A - med åpningstå, trykk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompresjonsklasse. Distribuerte trykkbeholdere er spesielt utformet for å hindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farge: Hvit

Anti-emboliske strømper med elastikk. M0370A - med åpen tå, trykk 25-32 mm Hg. Art., 2 klassekompresjon. Trykket strømper med distribuert trykk, designet spesielt for å hindre tromboemboliske problemer.
Størrelse: S, M, L, XL
Farge: Hvit

Komprimeringskategorier

Distribuert trykk medisinsk strømper og knesokker er designet spesielt for å hindre tromboemboliske problemer. Hullet under fingrene lar deg kontrollere blodsirkulasjonen av beina.

  • trykk 18-23 mm Hg. Art., 1 kompresjonsklasse
  • trykk 25-32 mm Hg. Art., 2 kompresjonsklasse

Rådfør deg med legen din før bruk.

http://www.relaxsan.ru/medicale-antiembolism/

Ikke kjøp strømper Relaxax.

Jeg ble umiddelbart advart (Bee takk!) At de ikke kan tas.

I går kom jeg til vaskulær kirurg, sa at i Pritspe alt som jeg hadde utviklet ble fjernet ikke-operativt, bortsett fra en åre, som da måtte se på - og muligens henne. foreskrevet meg strømper 2 klassekompresjon.

I dag er jeg allerede i strømper - jeg kjøpte den fra kobber, dette er [link-1]

Jeg hadde det bare for første gang - det virker som om det var første gang jeg selv klarte det selv. Opplevelsen av dressing wetsuits hjalp)).

et spørsmål gjenstår - hvor vanskelig det vil være i dem i varmen. 06/07/2012 14:09:29, Zosia

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Pregntrd=97925

Relaxax strømper

Regler for bytte må leses! Hvis du fortsatt kom til møtet eller sendt en pakke, tror jeg at reglene du har lest og er enig med dem! https://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871

Jenter, god ettermiddag. Jeg trenger virkelig din hjelp!) Det er en planlagt CS, jeg ser etter strømper for en operasjon, og kan ikke velge hvilke som er bedre. I løpet av B hadde Relaxan (pantyslanger) på seg og på seg, men jeg hørte at syntetiske strømper ikke må gå glipp av på operasjonsrommet for kirurgi, og det er bedre å velge et strikkeklær laget av naturlig materiale eller bare bandasje bena (men jeg foretrekker alle de samme ferdige strømper). Etter å ha sett på alternativene for strikkeklær, fant jeg elastan og nylon (syntetisk, det er). Vennligst fortell meg hvilke strømper.

Jenter som har indikasjoner på å kle på kompresjons undertøy for fødsel, fortell meg. Bare nå fant jeg ut at samme Relaksan har vanlige kjøttfargede strømper (legen foreskrev et kompresjonsforhold på 18-22 mmHg for meg), og det viser seg at det er anti-embolisk (sykehusstrømper) der, som en direkte avtale, skrevet om fødsel. Hun fant følgende informasjon: I motsetning til konvensjonelle kompresjonsprodukter, som har jevnt fordelt trykk langs benet (maksimalt ved ankelen og gradvis svekkelse mot låret), er anti-emboliske strømpebukser laget for sengetepper og.

Jenter, fortell meg, hvem vet, hvilke strømper å kjøpe for fødsel? Jeg vet at det er en spesiell operasjon strikkevarer (som regel hvit med åpen nese). Men hvilket selskap er bedre å ta på dine følelser? Kanskje noen i fødselen til et bestemt merke har forårsaket klager eller, tvert imot, veldig imponert. I svangerskapet hadde jeg på seg og hadde på seg forskjellige strømpebukser Relaxan, Kobber, Venotex. Jeg vil kjøpe strømper til fødsel av åpenbare grunner :-) Og et annet spørsmål: er ett par nok? Tydeligvis vil det være nok for fødselen selv, men senere er det også nødvendig å ha på seg strømper etter fødselen.

Jeg skriver ned til meg selv i en notisbok hva jeg skal kjøpe.. i denne forbindelse er det flere spørsmål... ikke passere))) dele din erfaring (det er som, husk, i den vitsen: - Og jeg gjorde det! - Selvfølgelig har du en rumpa mer! - WHAT?! - Jeg sier, du har mer erfaring) 1) strømper (Relaxan eller Kobber) - mange anbefalte Relaxan, så jeg er mer tilbøyelig til dem) 2) Bandasje (Jeg tror det er bedre universal (pre-postnatal) eller.. hva tror du? Hvem tok hva? Og sannsynligvis er det på tide å ha det, ja? Hvem med.

Jenter, trenger du hvite "sykehus" strømper til fødsel eller er det nok å ha vanlig kompresjonsbeige? Jeg forstår ikke forskjellene deres) Graden av komprimering synes å være den samme - 1. Eller er bandasjen bedre? Og et annet spørsmål er de faste ergoforma hvite strømper - som kjøpte og hvilken størrelse du trenger.

Hun hadde ikke tid til å kle på seg - den andre fødselen var for fort. Pris: 685 rubler. 480r Land: Italia Produsent: Relaxax Materiale: Polyamid Beskrivelse: ANTIEMBOLIC strømper for forebygging av WTO. 1 klasse komprimering. Trykket på ankelen er 18-21 mm Hg. Art. INDIKASJONER: et tidlig stadium av kronisk venøs insuffisiens, inkludert hos gravide, en tendens til ødem, teleangeoektezii. Søknad: før, under og etter fødsel, eller før, under og etter operasjonen. STRUKTUR: inneholder bomull (20%).

Tydelige stjerner, sterkt fremspringende vener, ingen ødem. Legen likte det ikke bare da det var puffet under knærne. Spørsmålet er å kjøpe kompresjonstrømper medi for 2100 eller gjør Relaxax for 1000 p 140 den? Pluss salve uansett? Og det er enda bedre å ligge ned for å slappe av mer eller trenger du en belastning på bena?

Det var min lapar Sergey Vyacheslavovich. Fant det her på bb. Valget var han og hans elev Levshin. Men studenten arbeider kun på betalt grunnlag og er dyrt, gikk til mesteren selv. Først, for en konsultasjon, var det bare 4dts, månedlig. Utsatt hvilke tester som skal passere. Heldigvis jobber jeg i medisinske instituttet og passerte alt raskt på ett sted. Hun gikk på torsdag 22dek, på fredag ​​23 operert fra 10 til 11.10. Det var to cyster på begge eggstokkene. Venstre hydrosalpinx ble ikke bekreftet, han tok et aspirat.

Jeg skal skrive litt om oss, men det er helt spilt)))

Regler for utveksling, må du lese! Hvis du fortsatt kom til møtet eller sendt en pakke, tror jeg at reglene du har lest og er enig med dem! http://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871 Min ønskeliste: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156849 Møter: m Academic. Periodisk kan jeg møte i t-banen i sentrum eller på ringen. Fortrinnsvis Tretyakov, oktober, Kina-byen. E-post endres ikke, vel, bare i unntakstilfeller :-) for en veldig interessant en og bare hvis jeg ber om en utveksling selv

Gi råd, vær så snill, hvis noen bruker. trangt å kjøpe anti-varicose strømpebukser fordi en slik bjaka allerede eksisterer og skal begynne å utvikle seg.. terapeuten sa at strømpebukser er bedre, fordi strømpebukser for gravide er fremdeles tidlige og vanlige vil allerede være stramt på magen.. du må vite hvilket merke du skal kjøpe, Jeg hørte det gode Relaxax, resten er ikke effektiv.. det er fortsatt et dilemma om hvor mye den skal kjøpe, 140 synes å være veldig tynn, men de tilsvarer en gjennomsnittlig komprimering, akkurat det du trenger. og 280, allerede en sterk komprimering, men.

Ting som brukes, men i god stand, noen som nye! 1. Kjoler Lykkelig mamma. S pp (ved 46-48) Utmerket stil, som kan brukes etter fødsel. 300R

Ting som brukes, men i god stand, noen som nye! 1. Kjoler Lykkelig mamma. S pp (ved 46-48) Utmerket stil, som kan brukes etter fødsel. 400R

Jenter, hei! Det er fortsatt mange fordommer og mange spørsmål oppstår om flyreiser under graviditet. Derfor deler jeg min erfaring med å reise med en puzozhitel. Den første vellykkede reisen med en puzozhitel var 16 uker i India (du kan lese mer her https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirert kjøpte vi billetter til Italia. Frist for reisen: 24 uker. Datoer for turen: 4. januar - 11. januar 2017. Så kjørte.

Jenter, hei! Det er fortsatt mange fordommer og mange spørsmål oppstår om flyreiser under graviditet. Derfor deler jeg min erfaring med å reise med en puzozhitel. Den første vellykkede reisen med en puzozhitel var 16 uker i India (du kan lese mer her https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inspirert kjøpte vi billetter til Italia. Frist for reisen: 24 uker. Datoer for turen: 4. januar - 11. januar 2017. Så kjørte.

Mer presis posene :) Men alt i orden, posten vil bli stor, kanskje det vil hjelpe med tips og lenker som ikke har samlet inn posene, kanskje vil fortelle noe du glemte å sette. Og kanskje vil du fortelle meg noe jeg glemte å sette :))) Foto, linker, mye tekst alle under katten Jeg begynner med det faktum at vi dedikert juni til reparasjoner i barnehagen, på kjøkkenet, omlegger taket i badekar og toalett. Generelt kjører vi på byggemarkedet, og det er ikke tid til å kjøpe barn. Jeg bestemte meg for å flytte alle forberedelsene.

Kjære BBs! Jeg deler erfaringen som er virkelig nødvendig på sykehuset på 8 GKB, m. Savelovskaya. (Keisersnitt) i patologi B: din nattkjole, sneakers, hygiene, snacks og alt du vil ha en kopp, en skje. I generikken: telefon, ladingsko. POSTOPERATION BANDAGE er det viktigste. Jeg tok en gravid bandasje, det passer ikke, slektninger fra halvparten av byen klatret, søkte frantically for et bandasje. Det må være sterilt og nytt. Jeg var avslappet. På apoteket ved siden av sykehuset er det ingen fig. Strømper for fødsel, jeg hadde kobber. Sterilitet.

http://www.babyblog.ru/theme/relaksan-chulki

Kompresjonstrømper Relaxax

Kompresjonstrømper er tildelt personer som lider av åreknuter i underekstremiteter. Slike medisinske strikkevarer erstattet de utdaterte elastiske bandasjer. Sokker og knesokker i Relaksan er ledende blant produktene i dette segmentet. Slike terapeutiske forsyninger kan kjøpes på utsalgssteder for pharmacy eller bestilles rabatt på apoteksnettsteder. Det sistnevnte alternativet er å foretrekke for prisen.

Indikasjoner for bruk

Det er viktig å forstå at Relaxan anti-emboliske strømper kun kan brukes etter anbefaling fra den behandlende legen. Ved normal blodsirkulasjon er slike enheter ubrukelige.

Oftest er det påkledning av strikkeklær som anbefales for:

  • behandling og forebygging av trombose;
  • fjerning av hevelse i nedre ekstremiteter;
  • redusere tretthet etter jobb;
  • forbedre blodstrømmen.

Separat bør det nevnes at Relaxan strømper perfekt beskytter venenees vegger mot overdreven ekspansjon under hopp i blodtrykk.

Prinsippet om bruk av anti-emboliske strømper

Med riktig bruk av kompresjonspensjon er sirkulasjonssystemet sterkt forbedret. Strømper med elastikk Relaxan påvirker visse deler av beina med forskjellige styrker. Vanligvis er maksimalt trykk fokusert i anklesområdet, rundt kneet intensiteten reduseres til 60-70% og til hofte reduseres ytterligere to ganger (30%). På grunn av dette skyves blodet fra topp til bunn til føttene.

På nettstedet til Internettapoteket kan du kjøpe anti-emboliske strømper Relaksan av ulike typer. Det finnes forebyggende strikkevarer (trykk opp til 18 mm kvikksølvsøyle) og medisinske forsyninger (fra 18 til 46 mm kvikksølv.). I tillegg er det klassiske modeller, med åpen eller lukket tå. Spesielt populært terapeutisk tilbehør med hull under fingrene (trykkregulering).

Instruksjoner for strømper Relaxax

For å oppnå maksimal effekt, er det nødvendig å påføre kompresjonsklær for det tiltenkte formål, og observere enkle bruksregler.

  1. Først må du samle strikketøy fra topp til tå.
  2. Deretter setter du forsiktig foten inn i strømpen.
  3. Fest festet på foten.
  4. Plasser forsiktig produktet over hele overflaten av foten.

For ikke å skade strømpene Relaxax før bruk, er det ønskelig å fjerne smykker fra hender og følge lengden på neglene. Bruk antiembolisk strikkevarer bør være hele dagen (fjernet om natten).

Kundeanmeldelser

Relaksan strømper med elastikk og et spesielt belte med en klebrig elastikk er ganske fortjent populært i vårt land. I nettverket finner du mange positive vurderinger om bruken av slike strikkevarer.

"Jeg har hatt på deg Relaxax strømper i et år nå. Legen rådte slik strikkevarer for å forebygge venøs dilatasjon og trombose. Deres oppgave med terapeutiske forsyninger utfører 100%

Roskompressstrømper og spesialister. Leger foreskriver antiembolisk jersey med lukkede beinskader, for rehabilitering etter farlige brudd, for å forhindre lymphostasis. Det er viktig å vite om kontraindikasjoner. Du kan ikke øke presset på nedre ekstremiteter med diabetes, leddgikt, hjerteinfarkt, hudfeil (dermatitt, sår, eksem).

Størrelser strømper relaxax

Det er svært viktig å velge størrelsen på komprimerings strikketøy. For å gjøre dette, er det nødvendig å måle omkretsen av benet over ankelen, under knærhetten og diameteren av den øvre tredjedel av låret nøyaktig.

http://zdorovovsegda.ru/chulki-kompressionnye-relaksan/

Hvite medisinske strømper til fødsel med åpen tå ™ Relaxsan

Terapeutiske, antiembolicheskie strømper for levering Relaxsan Medicale RLX M2370A er laget av spesielle, pustende stoff Antibakterielle renses, opprettholde friskhet på føttene hele dagen. Strømper gir trykkfordeling langs bena 18-23 mm. Hg. Art. (I klassen av kompresjon), og den åpne tåen lar deg kontrollere blodsirkulasjonen av beina. Støttestrømper kan bidra til å overvinne stagnasjon av blod i venene og sikre riktig strøm, noe som reduserer risikoen for blodpropp.

Sammensetning: 82% polyamid, 18% elastan.

Indikasjoner: Venøs insuffisiens, åreknuter, nedsatt blodsirkulasjon av nedre ekstremiteter (bedridden pasienter), kirurgi, fødsel, overvekt, etc.

Kontraindikasjoner: ekssudativ dermatitt, gangren, arteriosklerose, lungeødem, alvorlig hjertesvikt, åpne sår, individuell intoleranse mot materialene som brukes i produksjonen.

Søknad: før, under og etter fødsel og operasjoner.

Hvordan bruke anti-emboliske strømper:

1. Monter forsiktig produktet fra topp til tå.
2. Sett foten inn i den delen av produktet som svarer til foten.
3. Fest tåen og hælen på produktet riktig på foten.
4. Bruk håndflatene forsiktig, forsiktig, med liten innsats, strekk produktet fra ankelen til kneet. Trekk aldri produktet av øvre tannkjøtt.
5. Gjenta det samme for det andre benet.
6. Forsiktig distribuere produktet til lysken, unntatt vridning. VIKTIG - Hvis det er strømpebukser, må du ikke trekke produktet på silikonestripen, da produktet kan bli skadet og ikke forblir på foten.

Størrelsestabell for å hjelpe deg:

Hvite strømper skaper trykk på beina på en slik måte at det forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer hevelse, noe som betyr at forekomsten av venøse sykdommer vil bli minimert.
Denne typen undertøy hindrer dannelsen av blodpropp i karene. Faktisk, under utseendet på babyen i livmoren er det et sterkt press - en kvinne begynner å føle en stor belastning i bekkenet og beina. Trombose, hvis ikke forhindret, kan skade helsepersonellens helse betydelig.
Det er mulig å bære slike undertøy etter fødselen av et barn i løpet av de første to ukene, for å normalisere tilstanden til blodstrømmen i beina. Og i denne perioden er det nødvendig å observere forebygging: Vask ofte produktet på grunn av rask forurensning.
Selv om denne medisinske enheten selv er laget av naturlige og syntetiske stoffer som varierer i holdbarheten, må det observeres en rekke visse forhold ved rengjøring. For eksempel kan den ikke vaskes i for varmt vann, klemme eller gni hardt. Vaskemiddel er også valgt spesielt: pulver til delikate materialer, gel for baby klær eller flytende såpe.
Trenger du strømper til fødsel? Du kan kjøpe dem i butikken vår.

http://motherhouse.ru/products/relaxsan-m2370a-agh

Komprimeringsstrømper for å forebygge trombose under og etter operasjonen

Det finnes slike medisinske produkter, som du passerer, ikke betaler oppmerksomhet. Bare fordi du ikke trenger dem, og du trenger aldri dem. Men Gud har alle sine planer, og han visste sikkert at du forgjeves gjorde en vakker nese og lyttet til historier om venner eller bekjente om operasjoner, kompresjonstrømper og andre uhyggelige ting i henhold til dine standarder, og tro at denne koppen din. Ikke over. Skallet falt nøyaktig i min grop. Og behovet for abdominal kirurgi falt på meg, som de sier, som snø på hodet mitt. Legene bestilte umiddelbart å kjøpe bandasje og kompresjonstrømper og løp til sykehuset. Hva som skjedde med meg, vil jeg fortelle i en av mine vurderinger når jeg er klar for det.

Så, kompresjonstrømper. Det var dette uttrykket som ble uttalt av sykepleieren på sykehuset der jeg måtte gå. På apoteket var den nysgjerrige apotekeren av disse to ordene ikke nok, og han insisterte på hvilken kompresjonsklasse jeg var interessert i. Ærlig, jeg var ikke interessert i noe, jeg forstod ikke engang virkelig hva han ønsket fra meg. "Gi meg strømper og la meg være alene." Men det viste seg at alt ikke er så enkelt. Strømper er profylaktiske, og har også 1., 2. og 3. kompresjonsklasser. Slike opplysninger ble gitt til meg av allvitende Internett. Og du kan ikke kjøpe et produkt tilfeldig, de sier jo høyere klassen er, desto bedre blir resultatet. Kan og gjøre skade. Jeg måtte kontakte legen min fra klinikken og han foreslo allerede at i mitt tilfelle vil jeg ha strømper av 1. klasse. Så de ble kjøpt.

Det som egentlig trenger slike strømper er godt beskrevet på baksiden av pakken. Det viser seg under og etter operasjonen, du kan oppleve problemet med trombose og tromboembolisme. For å unngå dette anbefales det å bruke spesielle strømper.

Jeg må si at i vår menighet på 4 personer var det bare strømper på meg og på en annen kvinne. Men vi var planlagte pasienter (jeg har også planlagt, de bare satt meg på sykehuset litt på forhånd, og vi klarte å kjøpe alt vi trengte). Og to flere jenter ble ført til sykehuset ved ambulanse, det er ingen tid for strømper, de ble operert raskt. Jeg håper at beina er bra, i hvert fall på sykehuset, følte de seg ganske bra.

Strømper bør brukes på operasjonsdagen uten å komme seg ut av sengen tidlig om morgenen. Som sykepleierne forklarte meg, hvis du allerede stod opp uten å ha på seg strømpebukser, endrer blodstrømmen litt, blodet rushes til beina og handlingen av strømpene blir ikke så effektiv. (Kanskje jeg ikke helt husker riktig, det medisinske personalet - jeg beklager, da jeg skjønte forklaringene, skrev jeg det).

Strømperene jeg kjøpte hadde et hull i bunnen. Jeg snudde dem i hendene i lang tid, ikke forstått hvordan du skal bruke dette produktet på riktig måte. Tegningen på pakken og beskrivelsen på baksiden ga meg ikke noen ledetråder.

I begynnelsen bestemte jeg meg for at det var nødvendig å trekke foten helt inn i dette hullet, det viser seg at hælen er dekket og hele foten er ute. Jeg satte det til. Men først og fremst viste strømpene seg for å være for lang og strødde (hvis de kunne) å krype på magen. Og for det andre var den smaleste og tetteste delen av strømpene ikke ved ankelen, men under kneet og det var veldig ubehagelig.

Først da gjettet jeg at hullet skulle ligge på foten. Jeg satte på strømpene riktig og beina ble veldig fin.

Et hull i nesedelen er nødvendig for legen å undersøke beina (vel, pasienten bør også ta en titt). Som jeg forstår det, hvis det er trussel mot tromboembolisme, vil beinet begynne å bli rødblåbalt, generelt gi nødsignaler. I tillegg, gjennom dette hullet, kan du trekke ut foten og la den slappe av i frisk luft.

Jeg var på sykehuset i slutten av juni og tidlig i juli. Det var en forferdelig varme. Vi ble frelst av det faktum at menigheten var på skyggesiden av sykehuset. Men temperaturen i luften var fortsatt ubehagelig. Vi bodde med vinduet og døren åpen dag og natt, slik at det i det minste blåste gjennom. Så, disse strømpene har polyamid og lycra i deres sammensetning, ingen hint av bomull. Og likevel grep jeg dem ikke. Jeg kan ikke si at jeg allerede var veldig glad i disse strømper i en slik varme, da jeg endelig tok dem av, følte jeg straks betydelig lettelse. Men likevel opplevde jeg ingen plage i dem. Og jeg bar dem dag og natt i 9 dager.

Når du kjøper strømper, vær forberedt på å bli bedt om å indikere størrelsen på føttene rundt ankelen, underbenet, kneet og hoften. Mål dem på forhånd hjemme. På pakken er det et bord med strømper av strekninger. Jeg passer til størrelsen på S. Min høyde på kjøpstidspunktet er 167cm-60kg (jeg forlot sykehuset med en vekt på 54.5kg).

Å ha på seg strømpene er praktisk, holder dem nede og trekker dem først på foten, så på ankelen (dette er det vanskeligste), og strekker dem deretter til midten av låret.

For å være ærlig, ønsket jeg å ta av meg strømpene hele dagen etter operasjonen. Men legen min sa at dette ikke skulle gjøres før du fjerner masker. Stingene ble fjernet av en kirurg. Og han var veldig overrasket over å se meg i strømper. Det viste seg at forskjellige leger har forskjellige meninger om denne saken. Jeg forstår ikke hvem du skal stole på lenger. I tillegg, etter at jeg var blitt tømt, da jeg var hjemme, leste jeg på Internett at noen pasienter etter en lignende operasjon hadde hatt på seg strømpe hjemme i et par uker, og fjernet dem bare for natten. Ingen ga meg slike råd på sykehuset. Og det er nødvendig for dette å skje at 10 dager etter utslipp begynte mine ben å svulme og vondt i ankelområdet, og jeg kunne knapt gå. Jeg satte på strømpene igjen, ikke forstått hva som skjedde med meg. Nå blir jeg behandlet for leddgikt, jeg ble diagnostisert av en terapeut og en ortoped, de sa at en infeksjon kunne ha oppstått under operasjonen, og det var en komplikasjon. Hvis det virkelig er en infeksjon, ville strømper ikke ha lagret. Og hvis dette bare er en belastning på beina (jeg var på sykehuset hele tiden, hva mer var det å gjøre, og jeg begynte å gå lenge hjemme, siden loinen allerede var vondt fra endeløs løgn), så kanskje strømpene ville bidra til å unngå denne ulykken. Uansett, jeg anbefaler å spørre legen om å fortsette å ha på seg strømpebukser etter utladning hjemme.

Under operasjonen ble strømpene mine splittet med noe brunt (jod?). Vakkene i disse husene ble ikke skyllet ut. Men i strømpe går ikke på gata! Og likevel begynte sømmer på hullet i tåpartiet å åpne litt, tilsynelatende under vasking, og kanskje når de gikk, fanget tråden noe. Ikke kritisk, men jeg kan ikke si om det.

Det var en lang gjennomgang. Takk til den som leser den. Disse strømper anbefales for de som skal ha kirurgi. Dette er ikke tilfelle når du må lagre. Selv om jeg senere så strømper fra andre produsenter, er det mye billigere, men jeg vet ikke om de er bedre eller verre. Mine strømper lagret bena mine under behandlingen på sykehuset, de oppfylte sin oppgave.

http://spasibovsem.ru/responses/kompressionnye-chulki-dlya-profilaktiki-tromboza-vo-vremya-i-posle-operatsi.html

Hvordan velge riktig anti-embolisk strømper i henhold til graden av kompresjon - gjennomgang av modeller med priser

Anti-embolisk strikkevarer har nylig blitt hevdet på grunn av økning i antall tilfeller av emboli under kirurgi eller fødsel. Antiemboliske strømper brukes under kirurgi eller fødsel for antitrombotisk eksponering (i motsetning til kompresjonstrømpebukser som anbefales for permanent slitasje eller elastiske bandasjer som er ubeleilig i denne situasjonen).

Hva er anti-emboliske strømper

Denne typen strikkevarer refererer utelukkende til sykehustype og er ikke ment å være permanent slitt. Elastiske strømper til kirurgi gir et jevnt ekstra trykk på underdelene, og forhindrer utseendet av eksogen eller endogen emboli under operasjon eller fødsel. Faren for denne effekten er at den kan føre til kritiske sirkulasjonsforstyrrelser i vevet, deres død og til og med døden til pasienten i tilfelle en blodpropp som har gått av. Typer emboli:

  1. Luftemboli. Oppstår når fartøyene er blokkert av en luftboble. Det er viktig å vite at inntak av luft- eller gassmasse med en intramuskulær injeksjon ikke fører til kritiske konsekvenser, det forblir i vevet og går ikke inn i blodet. Mye mer farlig er innføringen av en luftboble i store fartøy, gjennom hvilken den sprer seg i sin helhet og provoserer en emboli.
  2. Tromboembolisme. Vaskulær okklusjon med blodpropp, et fragment av fettvev eller en fremmedlegeme som har gått inn i blodet og dannet en trombose. Ifølge statistikk, forekommer trombose i de fleste tilfeller spesifikt i benene på bena. Dette skyldes den særegne strukturen i venesystemet og gravitasjonseffekten. Under operasjonen er fartøyene skadet, fragmenter av koagulert blod dannes på veggene deres, som uunngåelig kommer inn i blodet.

Antiembolic strømper har distribuert retningstrykk på hele fotområdet. Fra ankler til lår, reduseres trykket, og derved fremkaller aktiv blodstrøm. I ferd med fødsel er det sannsynligheten for trombose på grunn av økt stress på sirkulasjonssystemet. I dette tilfellet brukes også antiembolisk strikkevarer. Bestill og kjøp strømper til operasjonen kan være i hvilken som helst spesialisert nettbutikk eller via post. Antiembolic undertøy er delt inn i klasser i henhold til graden av kompresjon og er ment for bruk under sykehusinnleggelse:

  • 1 kompresjonsklasse - generisk og postpartum stadium (3-6 dager), kirurgi i en periode på ikke mer enn 45 minutter (med pasientens posisjon for trombose), langvarig kirurgisk manipulering, gjenopplivingstid, lang, immobile stilling etter skader eller i noen sykdommer;
  • 2 kompresjonsklasse - varicose sykdom, tilstedeværelse av noder, alle indikasjoner knyttet til den første gruppen;
  • Kompresjonsklasse 3 - kronisk venøs insuffisiens, alvorlig hevelse i beina, tromboflebitt i underekstremiteter, venøs lymfatisk insuffisiens, kompresjonsbehandling av beina etter operasjon.

Venotex Strømper

Det tyske firmaet Venoteks har spesialisert seg på kompresjons- og anti-embolisk undertøy. Alle produkter er produsert i henhold til EN ISO 13485 og i samsvar med kravene i Russlands standarder. Hittil anbefales dette produktet av de fleste eksperter som det vanligste med en bevist medisinsk effekt i landet.

  • navn: VENOTEKS THROMBO18 1A210;
  • pris: 1800 rubler;
  • Egenskaper: dimensjoner - S, M, L, XL; fargehvid (ugjennomsiktig), mulighet for sterilisering ved 120 ° C med damp eller vask i en automatisk vaskemaskin ved 90 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: Hypoallergen, åpen tå, fargekodning av størrelser, garanti for bevaring av egenskaper med konstant slitasje - 30 dager;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, standardpasning.

Det finnes modeller for pasienter med fedme, ukarakteristisk struktur av beina eller individuelle egenskaper etter operasjonen. For eksempel:

  • navn: VENOTEKS THROMBO18 1A212;
  • pris: 1800 rubler;
  • Egenskaper: dimensjoner - S, M, L, XL; fargehvitt (ugjennomsiktig), sterilisering ved 120 ° C med damp eller vaskbar i en automatisk vaskemaskin ved 90 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: Hypoallergen, åpen tå, fargekodede størrelser, garanti for bevaring av egenskaper med konstant slitasje - 30 dager, egnet for pasienter med overvekt;
  • Ulemper: Manglende evne til bruk for lokale sår eller fotskader.

Mediven trombeksin 18

Denne produsenten tilbyr et klassisk sykehuslinnen anti-embolisk, designet for bruk i postoperativ periode eller under fødsel:

  • navn: Medi trombexin 18;
  • pris: 1800 rubler;
  • Egenskaper: dimensjoner - S, SX, L, XL; farge hvit (ugjennomsiktig), evne til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 95 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: Hypoallergent, antimikrobielt vev i sokkens område, et hull under fingrene for å kontrollere mikrocirkulasjon, fargekoding av størrelser;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, et lite utvalg av størrelser.

Noen modeller er utformet for å forhindre trombose, ikke bare i det prebehandlede området av beina, men til og med opp til midjen. Antiembolic strømper med feste i midjen Mediven THROMBEXIN 18 er foreskrevet for økt følsomhet for tromboembolisme eller en alvorlig grad av åreknuter:

  • navn: medi trombexin 18 med feste i midje;
  • pris: 2500 rubler;
  • Egenskaper: Størrelser - fra X-S til XL-X; farge hvit (ugjennomsiktig), evne til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 95 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: Fasekompresjonsfordeling fra ankel til midje, hypoallergen, antimikrobielt stoff i tåområdet, hull under fingrene for mikrocirkulasjonskontroll, fargekodning av størrelser, elastisk midjeholder, åpent underlivsområde;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, en liten driftsperiode for festeanordningen.

Strømper Sigvaris

Sigvaris spesialiserer seg på komprimeringsstrikk, men det finnes antimemboliske modeller i modelllinjen. SIGVARIS TROMBO strømper med silikon elastikk er et klassisk sykehus slitasje produkt:

  • navn: SIGVARIS TROMBO på silikon;
  • pris: 2000 rubler;
  • Egenskaper: størrelse -X; farge hvit (ugjennomsiktig), evne til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 95 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: hypoallergene, åpne tær, nøytral reaksjon på medisinske salver og løsninger, silikongummi, som ikke overtrekker låret;
  • ulemper: manglende evne til å bruke for lokale sår eller beinskader, en størrelse, standardpasning.

Vi bør også nevne modellen SIGVARIS TROMBO med fiksering på beltet. Den ble utviklet for å minimere trykket på låret. Undertøyet er festet med beltespenner:

  • navn: SIGVARIS TROMBO med fiksering på beltet, kompresjonsklasse - 1;
  • pris: 3000 rubler;
  • Egenskaper: dimensjoner - S, M, L, X-S; farge-hvit (ugjennomsiktig), muligheten til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 95 ° C;
  • Fordeler: hypoallergene, åpne tær, nøytral reaksjon på medisinske salver og løsninger, silikongummi, som ikke overtrekker låret;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, standard passform, svak belte grep effektivitet, skjøthet av den øvre kanten av produktet, urimelig høy pris.

Strømper Ergoforma anti-embolisk

Selskapet Ergoforma opptrer i budsjettsegmentet på sykehuset strikkevarer, men produktene mister ikke de karakteristika som kreves for behandling.

  • navn: Ergoforma anti-embolisk for gravid eller operativ (størrelse 3) hvit;
  • pris: 800 rubler (avhenger av størrelsen);
  • Egenskaper: mulige størrelser - 1,2,3 (ordningen for å velge riktig størrelse er presentert på produsentens nettsted); farge hvit (ugjennomsiktig), muligheten til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 80 ° C, kompresjonsklasse - 1;
  • Fordeler: Hypoallergen, vevstom, som ikke overtrenger låret, muligheten til å velge form og størrelse, lav pris;
  • ulemper: ømhet i øvre kant, helt lukket tå.

Standard segmentet av selskapet Ergoforma er representert av modellen Ergoforma 213, som er billigere enn tilsvarende produkter fra andre produsenter:

  • navn: Ergoforma anti-embolisk (hvit lang);
  • pris: 1350 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - 1, 2, 3, 4, 5 (tabellen for å velge riktig størrelse er presentert på produsentens nettsted), muligheten til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 80 ° C, kompresjonsklasse - 2;
  • Fordeler - hypoallergen, vev elastikk, som ikke overtrenger låret, muligheten til å velge form og størrelse, lav pris, lang strømpe (lukker beinet til kjønnsorganene);
  • ulemper i øvre kant, vanskelig valg av passende størrelse.

Strømper Intex

Det russiske selskapet Intex produserer et bredt spekter av komprimerings strikkevarer, bandasjer og beslektede produkter. Blant de anti-emboliske strømper er det bare 2 modeller av AMCh-1k og AMCh-2k (forskjellig i kompresjonsklasse).

  • navn: AMCh-1k (AMCh-2k);
  • pris: 1500 eller 2500 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - S, M, L, XL; farge hvit (ugjennomsiktig), evnen til å vaske i en automatisk vaskemaskin ved 95 ° C, 1 og 2 kompresjonsklasse.
  • Fordeler: hypoallergen, åpen tå, silikongummi, plassert i kanten av produktet, tilstedeværelsen av en modifikasjon av modellen under den brede hoften;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, standard kutt, ømhet i øvre kant.

Strømper Relaxsan

Firm Relaxsan (Italia) spesialiserer seg på komprimeringsstrikk. Utvalget av anti-emboliske strømper er ikke for bredt, men den vanligste modellen på markedet er Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370AL (1 klasse-18-22 mm). Denne produsenten er dessverre leder i negative anmeldelser blant forbrukere:

  • navn: Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370AL;
  • pris: 1300 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - S, M, L, XL; farge - hvit (ugjennomsiktig), sokkel - åpen, 1 kompresjonsklasse;
  • pluses: hypoallergenic;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, standardskåret, ømhetens ømhet, strekker seg raskt.

Det er også overraskende at i de fleste butikkene er de andre klassens kompresjonsmodeller billigere enn de første. For eksempel, dette produktet, som er en forbedret versjon av det ovennevnte:

  • navn: Relaxsan Medicale Anti Еmbolism ECO M2370A;
  • pris: 1000 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - S, M, L, XL; farge - hvit (ugjennomsiktig), sokkel - åpen, 2 kompresjonsklasse;
  • pluses: hypoallergenic;
  • Ulemper: Manglende evne til å bruke for lokale sår eller skade på bena, standardskåret, ømhetens ømhet, strekker seg raskt.

Orto Strømper

Den andre innenlandske produsenten av medisinsk strikkevarer presenteres for sammenligning. Produksjonen er gjennomsnittlig når det gjelder pris, men er av høy kvalitet. For eksempel:

  • navn: ORTO (strømper til fødsel) 602;
  • pris: 1100 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - S, M, L, XL; farge - hvit (ugjennomsiktig), sokkel - åpen, 1 kompresjonsklasse.
  • Fordeler: Hypoallergent, eksternt belegg avviser fuktighet (for eksempel fostervann);
  • Ulemper: Standardpasning, raskt strekk, dårlig tåler vasking.

I modellområdet er det varer som ikke er paret med antitrombose, det vil si bare for ett ben, men av en eller annen grunn selger produsenten dem mer enn et par. For eksempel:

  • Navn: ORTO for kirurgi eller fødsel, venstre (høyre);
  • pris: 1300 rubler;
  • Egenskaper: mulige størrelser - S, M, L, XL; farge - hvit (ugjennomsiktig), sokkel - lukket, 1 kompresjonsklasse.
  • pluses: hypoallergenic;
  • Ulemper: Standard kutt, raskt strekk, tåler dårlig å vaske, det er ingen diagnostiske hull i fotområdet.

Hvordan velge strømper antiembolic

Hovedkriteriet når du velger strømper anti-embolisk er størrelsen. Dette tar hensyn til alle målingene, men nøkkelen - ankelkretsen og benlengden. Avhengig av funksjonene i strukturen, fullstendighet, kan du velge den mest egnede modellen (det er mange av dem på markedet). Separat er det verdt å spesifisere størrelsen på holderen i midjen når du kjøper produkter med beltefiksering, fordi mange produsenter gjør dette elementet standard.

Du kan bestille og kjøpe leveringsartikler på enhver spesiell nettbutikk. Lever innkjøpet i St. Petersburg og Moskva innen 1-2 dager. Du bør ikke kjøpe slike produkter på salg eller med umotivert rabatt - ingen garanterer kvalitet og hypoallergenitet fra ukjente produsenter. I tillegg er det en mulighet til å kjøpe en falsk, uansett hvor attraktivt prisen er.

I tillegg til størrelse, må du huske om mulig intoleranse av materialene som produktene er laget av. Kompresjonsklasse er kun foreskrevet av en lege. Uavhengig valg kan forverre tilstanden ved å klemme vev eller omvendt - ikke gi det nødvendige presset på fartøyene. Pass på å velge bør strømper antiembolske med hull i foten og åpne tær, slik at du kan bestemme kvaliteten på blodsirkulasjonens mikrosirkulasjon og unngå utseendet av soppsykdommer og parasitter.

Video: Hvordan velge riktig kompresjonstrømper

anmeldelser

Tatyana, 42 år gammel

Jeg kjøpte postoperative strømper Medivhen thrombexin 18 i Moskva (på Internett, da det var en ubehagelig opplevelse med relaxan - motbydelig kvalitet). Hun tok nesten 3 uker. Vaskes i hånden med såpe, selv om etiketten sier at du trygt kan kaste maskinen i 90 grader (jeg var redd, de var dyre).

Forpliktet til å fødes med antisembolsstrømper. Jeg bestemte meg for å kjøpe kompresjonstrømper til kirurgi. Kostnaden er ikke fornøyd - 1700 rubler, men det var ikke noe sted å gå. Orto-varianten var bedre, men passet ikke i størrelse. Wore dem bare 5 dager, så igjen for fremtiden. Som et resultat var min mor nyttig for operasjonen.

Da jeg fødte den andre, kjøpte jeg Relaksan undertøy. Dette er forferdelig. Allerede på den andre dagen etter å ligge etter keisersnitt, begynte tannkjøtt å vri (selv om du ligger stille). Først kom de bare opp, og da begynte de å bli en tett vals. Ved slutten av den første uken brøt høyre tannkjøtt og stoppet synker. Det var nødvendig å kjøpe Ergoform.

http://sovets.net/12228-chulki-antiembolicheskie.html

Antiembolic strømper

Andre og i 3 måneder trekker ikke)))

Og jeg har nok Kobber i 5 måneder, omtrent.
Men hvem kan si at noen strømper kan brukes så mye - de vri på fingeren i templet)))

Jeg trenger ikke 2, jeg er for forebygging.
Tidligere jobbet jeg på beina mine hele dagen i 13-15 timer,
ved slutten av skiftet buzzed bare bena og kransene ble bedre synlige.
Og et par lilla stjerner dukket opp.
Her må vi lide, bli full)))))

Vasker du manuelt med såpevann hver to eller tre kjoler?

På sidene i prosjektet Mail.ru Barn er ikke tillatt kommentarer som bryter loven i Russland, samt propaganda og anti-vitenskapelige uttalelser, reklame, fornærmelser forfattere av publikasjoner, andre panelister og moderatorer. Alle meldinger med hyperkoblinger slettes også.

Brukerkontoer som systematisk bryter med reglene vil bli blokkert, og alle meldinger igjen vil bli slettet.

Hvis du merker en melding som bryter disse reglene, klikker du på "Rapporter" -knappen. Moderatorer ved første anledning vil være oppmerksom på ham.

Kontakt administrasjonen av prosjektet er mulig gjennom tilbakemeldingsskjemaet.

http://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/rody/chulki_antijembolicheskie/

RELAXSAN STOKES ANTIEMBOLIC MEDICALE 18-23mmHg S WHITE

Kort om produktet

Les om produktet

Relaxsan strømper anti-embolisk medisale 18-23mmhg s hvite instruksjoner for bruk

struktur

polyamid 82%, elastan 18%;

beskrivelse

Strømper med åpen tå, trykk 18-23 mm. Hg. Art., 1 kompresjonsklasse.

Størrelse S / 1, lengde 74-84 cm

Distribuerte trykkbeholdere er spesielt utformet for å hindre tromboemboliske problemer. Åpen tå tillater deg å kontrollere blodsirkulasjonen i bena.

Medikamenter av lokal handling kan påføres både på beinets hud under produktene og direkte på dem, noe som ikke påvirker kompresjonskvaliteten.

Anti-emboliske strømper passer godt og danner ikke folder.

Ved å ta målinger av bordet kan du mest nøyaktig velge ønsket størrelse.

Størrelse (cm) S 1 Høyde omkrets 45-55, Tibia omkrets 28-32, Ankel omkrets 18-21 cm.

Størrelse (cm) M 2 Hip omkrets 50-60, Tibia omkrets 32-38, Ankel omkrets 21-24.

Størrelse (cm) L 3, Høyfrekvens 55-65, Tibia omkrets 38-44, Ankelomkrets 24-27.

Størrelse (cm) XL 4 Høyfrekvens 60-70, Shinomkrets 44-50, Ankelomkrets 27-30.

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Forebyggende kompresjonsstrikk designet for de som fortsatt ikke lider av varicose sykdom, men har en arvelig forutsetning for åreknuter, en tendens til overvekt, lider av forstoppelse, har økt koagulering eller blodviskositet, er engasjert i "stående" arbeid. Forebyggende trykkstrikk i disse tilfellene vil bidra til å forhindre utvikling av kronisk venøs insuffisiens.

Kompresjonsklasse 1 med et fordelt trykk på 18-22 mm Hg. Det er tilrådelig å bruke konstant til personer som har de første manifestasjoner av åreknuter:

• kraftig synlige årer under huden på beina

• uttalte edderkoppårer

• dilaterte vener opptil 5 cm

• det er en brennende følelse, tverrhet, chilliness, etc. i føttene og anklene

• smerter i beina etter en statisk belastning (stående eller sittende)

• hevelse i foten eller anklene om ettermiddagen

Kompresjonsklasse 2 med et fordelt trykk på 23-32 mm Hg. designet for kontinuerlig bruk av de som:

• Det er smerter i kalvene og føttene etter en statisk belastning (i stående eller sitteposisjon),

• dilaterte vener som er lengre enn 5 cm

• flere dilaterte årer

• Nattkramper i kalvemuskulaturen

• hevelse i fot eller ankler (som manifestasjon av CVI eller etter skade)

• Det var kirurgi på benene på bena (inkludert skleroterapi)

Kompresjonsklasse 3 med et fordelt trykk på 34-46 mm Hg. Den brukes bare på resept fra en phlebologist. Komprimeringsstrikk av denne klassen er tildelt når:

• hevelse og uttalte trofiske manifestasjoner

• med dyp venetrombose

• For kompresjonsbehandling etter operasjon på beinårene.

vitnesbyrd

Perioden for kirurgisk inngrep

Lang sengen hviler

Forlenget immobilitet av pasienten som et resultat av sykdommer (slag, lammelse, komplekse brudd på underekstremiteter, kompresjonsfrakturer)

  • Du kan kjøpe Relaxsan strømper anti-embolisk medisale 18-23mmhg s hvitt i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
  • Prisen for Relaxsan strømper anti-embolisk medisale 18-23mmhg s hvit i Moskva - 930.00 rubler.
  • Instruksjoner for bruk for Relaxsan strømper anti-embolisk medisale 18-23mmhg s hvitt.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

http://apteka.ru/catalog/relaxsan-chulki-antiembol-s-otkr-noskom-sbel_150727/

Sibmama - om familie, graviditet og barn

Komprimeringsstrømper for fødsel

  • Til side:

Melding AnnaLiAnna »Ons 05. oktober 2011 14:19

Meldingen Fike »ons 05. oktober 2011 16:00

Melding Laura13 "tis 25 okt 2011 0:16

Vi selger et hus med land i Rebrikhinsky-distriktet i Altai-området, landsbyen Klochka. I nærheten av furuskog, innsjø. Ikke dyrt, det er mulig å beregne matkapitalom.

The Taissimo Post »tue 25 okt 2011 10:44

Melding nichika »W 25 okt 2011 17:29

Melding Laura13 "tis 25 okt 2011 19:05

Vi selger et hus med land i Rebrikhinsky-distriktet i Altai-området, landsbyen Klochka. I nærheten av furuskog, innsjø. Ikke dyrt, det er mulig å beregne matkapitalom.

Legg inn rusl @ n @ »tors 19 jan 2012 11:39

Jeg fødte mitt andre barn i 2004, på barnehospitalet tok jeg bare et forsyningssett, en engangsskjorte, en hette på hodet mitt og støvlene. Og nå blir alle fortalt å kjøpe strømper.

Post Olga-O'K »tors 19 jan 2012 18:52

Melding Mary-g »tors 22 mars 2012 22:59

Melding Tanyushushechka »ma 26 mar 2012 23:57

Meldingen Lady in black »Tue Mar 27, 2012 10:26

Meldingen til Mary-g »Tue Mar 27, 2012 16:42

Tanyushushechka, og hvorfor på keisersnittskjøp? Bare vet ikke, fortell meg.

Lagt etter 4 minutter 32 sekunder:

Dame i sort, disse strømpene er så forskjellige i strukturen. Cigarene som jeg hadde på seg da den første B. var laget av gummi, er ikke som noen nylon / kapron bandasjer. Jeg brukte en gummihanske til dressing, ellers var det umulig takle dem på grunn av elastisiteten.

Meldingen Lady in black »Tue Mar 27, 2012 17:22

Melding Mary-g »Tue 27 mar 2012 18:35

Lady in black, ja, jeg tenker også på sommeren, hva skal jeg gjøre? Den siste gangen jeg dro høst-vinter-våren, var det lettere å bære dem under buksene.

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631start=30

Flere Artikler Om Åreknuter